Poliisi: Synkkä viikonloppu Pohjanmaalla

Pohjanmaan poliisi luonnehtii tiedotteessaan mennyttä viikonloppua synkäksi.

Tappo Vaasassa

Lauantaina 7.4. illalla klo 22 jälkeen kuoli 38-vuotias mies saamiinsa vammoihin yksityisasunnossa Vaasan Huutoniemellä. Uhri oli onnistunut soittamaan hätäpuhelun ennen kuolemaansa.

Ensihoidon ja sairaanhoidon ripeästä toiminnasta huolimatta miehen vammat olivat niin vakavat, ettei hänen henkeään pystytty pelastamaan ja hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa.

Poliisi on heti tapahtuman jälkeen, tekopaikan läheisyydestä, ottanut kiinni yhden miehen epäiltynä taposta. Rikoksesta epäilty on poliisille entuudestaan tunnettu ja hänet on aikaisemmin tuomittu henkirikoksesta Suomessa.

Tapon yritys Kristiinankaupungissa

Sunnuntaina 8.4. hieman ennen klo 6 aamulla on sattunut ampumavälikohtaus yksityisasunnossa Kristiinankaupungin Itäpuolella. Ampumavälikohtauksessa kristiinankaupunkilainen mies on saanut osuman. Uhri on kuljetettu pelastushelikopterilla sairaalaan. Hänen tilaansa on vakaa.

Poliisi on ottanut kiinni yhden miehen epäiltynä tapon yrityksestä. Rikoksesta epäilty on Kristiinankaupungista ja poliisille ennestään tunnettu.

Tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi ei tässä vaiheessa anna tarkempia tietoja epäillyn rikoksen yksityiskohdista.

Kuolemaan johtanut työtapaturma Vaasassa

Perjantaina 6.4. aamupäivällä sattuneessa työtapaturmassa Vaasan Sundomissa on mies kuollut tapaturmassa saamiinsa vammoihin. Mies oli ollut korjaamassa kuorma-autoa, kun kuorma-auton ylös nostettu hytti oli pudonnut miehen päälle. Mies kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, mutta menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.