Nainen kirjoitti, etteivät miehet voi synnyttää – Facebook bannasi 30 päiväksi

Facebookin mielivaltainen sensuuri saa yhä kyseenalaisempia piirteitä.

Yksi kuluvan viikon uutisaiheita on ollut se, että suomalaisen miehen kerrotaan synnyttäneen. Oikeasti kyseessä on kuitenkin syntyperäinen nainen, joka on jossain vaiheessa päättänyt olevansa mies ja saanut myös miehen henkilötunnuksen.

Valtamedia on kuitenkin uutisoinut harhaanjohtavasti, että synnyttänyt henkilö olisi mies. Lisäksi valtamedian edustajat ovat haalineet sivuilleen erilaisia asiantuntijoita kertomaan, kuinka tällainen tulee jatkossa yleistymään.

Terveellä maalaisjärjellä varustetut henkilöt ovat sosiaalisessa mediassa kyseenalaistaneet valtamedian uutisoinnin aiheesta. Näin teki myös eräs nainen, joka kirjoitti Facebookiin, ettei mies voi synnyttää. Hän myös kertoi sen biologisen tosiseikan, että vain naisella on kohtu.

Facebook palkitsi hänet tästä hyvästä 30 päivän bannilla. Facebookin mielestä julkaisu rikkoo yhteisönormeja, ja on lisäksi hyökkäävä.

Lähde: Facebook

Katso myös:

10 thoughts on “Nainen kirjoitti, etteivät miehet voi synnyttää – Facebook bannasi 30 päiväksi

 • 6.4.2018 at 11:44
  Permalink

  Globalisti NWO ilmastonmuutos homosaatio islamisaatio multikultti paneurooppa liberaalikapitalismi ovat aiheita joita ei saa arvostella.
  Mädätys on niin syvällä ja laajaa, että siinä on todella iso raha taustalla.Bilderbergrapparit, trilateraalinen komissio ja muut satanisti järjestöt.
  Kysymys kuuluu kuinka monta kymmentä miljardia Mark Elliot Zuckerberg on saanut globalisteilta?

  Itse lopetin pärstäkirjan jo 2010 koska ilmoittivat omistavansa jokaisen valokuvan joka sinne ladataan.

  Reply
 • 6.4.2018 at 11:54
  Permalink

  saatanan jutkuvetonen punaviherhihhuli SHEISSbook on oikee sananvapauden r******s

  Reply
 • 6.4.2018 at 13:52
  Permalink

  Joo, itsekkin mietin että mitä v***ua suomalaisten juomaveteen sekoitetaan, fluoriako? Vai lyijyä?

  Maailmassa on kaksi sukupuolta: uros ja naaras. Tietyisti jotkut eläimet voivat vaihtaa sukupuolta mutta tai olla kaksineuvoisia, mutta se on äärimmäisen harvinaista. Eikä sellaista tunneta ihmiskunnan osalta.

  No, nyt sitten lööpit revittelivät sitä miten ”mies” on synnyttänyt. Eihän mies voi synnyttää!!! Miehellä ei ole kohtua eikä munasarjoja: Simple as that!. Mies on mies joka hedelmöittää ja nainen on se joka hedelmöitetään ja jossa lapsi kehittyy ja kasvaa kunnes on synntyyksen aika.

  Miettikää miltä tuntuisi olla tuo lapsi. Kaikki ottaisivat valokuvia ”miehen synnyttämästä lapsesta” vaikka itsekkin tietää että se on vain nainen jolta on leikattu rinnat pois ja joka saa hormoomia pistoksina. Ja että suurin osa leikkauksista/modifikaatioista on tehty huonon itsetunnon ja ulkoisten paineiden vuoksi. Eikä siksi ko. vanhempi ole oikein kumpaakaan. Ei ainakaan mies, muttei kunnolla enää nainenkaan.

  Lukekaa Mustan Orkkidean kertomus siitä kun hän havahtui todellisuuteen. Siihen todellisuuten jonka oli kieltänyt koko elämänsä. Ja mitä elämällä on tarjota enää kaikkien niiden leikkausten jälkeen. Kunnioitukseni on suuri häntä kohtaan.

  Reply
 • 6.4.2018 at 17:54
  Permalink

  Maailma on mennyt enemmän kuin sekaisin. Ennen nyky-hullujen aikoja oikein wanhaan aikaan sanottiin sellaisesta sinänsä hyvin yhteisönsä kohtelemasta jälkeen jääneestä ja vähän yksinkertaisesta henkilöstä ja hänen puheistaan, että: ”Huutelee uunin päältä”. Sinällään tiedän menneisyydestä, että joskus tälläiset henkilöt, jotka olivat ihmisistä parhaimpia, siten etteivät olleet täynnä pirujaan ja puhumassa muista paskaa, vaan olivat hyväntahtoisia sekä positiivisia ihmisiä. Niin, jäi sanoman, että joskus näiden ”vajakkien” suusta tuli sellainen oivallus, jota kukaan ”terve” ei olisi ikänä edes elävissä kuvissa osannut kuvitella. Nämä sanonnat jäivät elämään toisin kuin monien ”tavisten” lausumat asiat.
  Isossa Kirjassa sanotaan osuvasti: ”Lopunajan ihmisten ”viisaus” on hulluutta!”
  Se, joka nyt alkaa maailmanloppua pelkäämään, voin sanoa, että kun katsoo tätä hulluinhuonetta nimeltä Maa. Niin voiko enää mikään juuri mennä pidemmälle ja kuinka niillä joilla lapsia on, yrittää¨heistä kasvattaa tervepäisiä ihmisiä henkisesti ja fyysisesti, sillä ei ole enää edes kirkon turvaa oikeuden puolustamisesta ja terveistä elämänarvoista. EI! Ja vielä kerran EI! Päinvastoin viet lapsesi ja perheesi sunnuntaikirkkoon. Siellä laulaa lesbokuoro ja homot keikuttavat persettään ja pappi saarnaa islamista, Allahista ja kertoo kuinka ME kristityt olemme teurastaneet puoli maailmaa sekä ensi sunnuntaina ei enää olekaan kirkonharjalla ristiä, vaaan se on kaivettu maahan etteivät muslimeille tule paha mieli. Eikä siinä vielä kaikki! Tänä Sunnuntaina Raamattu on käytössä viimeistä kertaa, koska Jumala Poikineen on patavanhoillinen ja pudonnut kyydistä ihmisen viisaudesta oikeastaan jo Juudaasta saakka. Siispä ensi sunnuntaina liturgia toimitetaan ”Maon pienen punaisen kirjan” mukaan ja kunniaveisu menee ”Isä Aurinkoiselle” (Josif Stalin 1878-1953) ja hänen laiminlyödylle umpijuopolle pojalleen, jonka nimen jätän mainitsematta pelkästä myötätunnosta.
  RUKI VEER!!!

  Reply
  • 7.4.2018 at 08:40
   Permalink

   >> joskus näiden ”vajakkien” suusta tuli sellainen oivallus, jota kukaan ”terve” ei olisi ikänä edes elävissä kuvissa osannut kuvitella.<<

   Tuskin kyse on ollut tai on nykyäänkään siitä että "hulluilla" olisi jotakin salattua tietoa jota "terveet" eivät osaisi kuvitella, vaan ihan siitä että "hulluilta" puuttuu sosiaalisen paineen aiheuttamat estot totuuden sanomiseen. Mikä onkin melko ironista sillä "terveiden" yleisesti harjoittama kollektiivinen valheessa eläminen se vasta hullua onkin.

   Reply
  • 7.4.2018 at 20:41
   Permalink

   Mummoni mukaan tuollaisista sanottiin että ”se on vähän sukkela”.. Eli nykyviittausten mukaan viiraa päästä, ts.möläyttelee typeryyksiä…

   Reply
 • 7.4.2018 at 16:23
  Permalink

  Tähän on tultu, kun käsitteitä sotketaan ja käännellään ylösalaisin. Jurppi lukea iltapäivälehtien otsikoita aiheesta ”mies synnyttänyt” ja ”mies odottaa lasta”. Yllättäen näiden artikkeleiden yhteydestä oli kommentointi poistettu, joten lehtien toimituksissakin lienee ollaan tietoisia, että ei tämä nyt ihan näin mene. Valitettavasti on niitä, jotka nielee tällaisen koukkuineen päivineen. Odotellessa, että syntyjään biologinen mies on raskaana ja synnyttää terveen vauvan ja vaikka ihan ilman vastakkaisen sukupuolen apuja edes ilman lääketieteellistä teknologiaa. Sitten olemme uutisen kynnyksellä. Muutenkin huvittaa, että sukupuolia on mukamas sen seitsemänkymmentä, mutta siitä huolimatta edelleen ainoat lisääntymiseen kykenevät tuntuvat olevan mies ja nainen.

  Reply
  • 8.4.2018 at 16:26
   Permalink

   Muulit eivät kykene synnyttämään, Eivät liene uroksia eivätkä naaraita, ovat siis ilmeisesti jotain niitä muita sukupuolia. Joten olisiko mahdollista että nuo muut sukupuolet olisivat kaikki joidenkin yhteensopimattomien rotujen muodostamien pariskuntien rakkauden tulosta? Näyttävät miehiltä ja naisilta mutteivät toimi kuten mies ja nainen?
   Ja sitä tukee sekin fakta, että vain muslimit tuntuvat toimivan kunnolla, koska heillä jokainen rakkauden yö tuntuu tuottavan tulosta, mikä on sinänsä ymmärrettävää sillä heillähän onkin varsin tiukka kontrolli sukupuoliasioissa – homot katolta jne., Luultavasti myös monet muut sukupuolet…

   Reply
 • 7.4.2018 at 22:41
  Permalink

  Myös bannit kärsiny saman FAKTAN takia… 😀

  Reply
 • 8.4.2018 at 15:58
  Permalink

  Alkaako tuntua että Google itse on jättimäinen kyberhyökkäys?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.