Myös PS-nuorten pj. sai Facebook-bannin kirjoitettuaan, ettei mies voi synnyttää

Facebookilla on ihmeellinen käsitys ihmisen biologiasta.

Uutisoimme äsken, kuinka eräs nainen oli saanut Facebookilta peräti 30 päivän bannin kirjoitettuaan, ettei mies voi synnyttää.

Heti sen jälkeen paljastui, että myös perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila sai 3 päivän bannin Facebookiin kirjoitettuaan samasta asiasta.

Meneekö Facebookin sensuuri liian pitkälle? Kommentoi alle.

 

Lähde: Facebook

Katso myös:

20 thoughts on “Myös PS-nuorten pj. sai Facebook-bannin kirjoitettuaan, ettei mies voi synnyttää

 • 6.4.2018 at 11:48
  Permalink

  ei voi kun ihmetellä tätä nykypäivän sensuuria,pelkkää paskaa ja sananvapauden rajoittamista.

  Reply
  • 8.4.2018 at 08:05
   Permalink

   Joidenkin ”toisinajattelijoiden” mielestä on muitakin sukupuolia kuin mies ja nainen!

   Kun tällainen ”muusukupuolinen” synnyttää niin kummasti hän yhtä äkkiä muuttuukin mieheksi näiden ”toisinajattelijoiden” mielestä?

   Reply
  • 17.4.2018 at 01:28
   Permalink

   Pikkumies yritti tässä keräillä löysiä.
   Juuri äskettäin Simon Voutila itse bannasi Tuukka Kurun pysyvästi ulos persubroileritehtaalta ilman kuukauden karenssia, mikä tosin oli Tuukalle itselleen onnenkäänne ja myös kaikille muillekin kun J.H-a:n johtamien persujen soinilainen selkäranka paljastui niillekin ketkä oli jo ostamassa samaa vanhaa p…. uudessa paketissa.

   Reply
 • 6.4.2018 at 12:06
  Permalink

  minusta jo puheenjohtajaksi edenneeltä on aika turhaa pilkkaa ja ivaa vähän erilaisia ihmisiä kohtaan. Jokainenhan tietää tosiasiat, jostain syystä se persuja ja kaikkia huruporukoita kiinnostaa valtavsti ihmisten erilaisuus ja joku synnynnäinen poikkeavuus sukupuolielämän saralla.
  Miksi jo politiikassa eteenpäin päässeet ovat kuin se katuskinit? Turhaa suunsoittoa täynnä.

  Reply
  • 6.4.2018 at 12:29
   Permalink

   Erilaiset ihmiset? Mies nyt ei vaan synnytä muuta ku paskaa. Piste

   Reply
   • 6.4.2018 at 12:38
    Permalink

    Nimimerkille Mies. Kaikki tietävät tuon, etteivät miehet synnytä, Kunhan riehutte, juuri siksi, kun teitä niin kiihoittaa tuollaiset sukupuoliset poikkeamat.
    Olen tosiaan ällistynyt, että jokskin puheenjohtajaksi asti edennyt merkonomi vielä on tasolla, missä kirjoittelee ivakirjoituksia ja yrittää todistaa, etteivät miehet voi synnyttää.

    eivät tietenkään voi, asiahan on täyspäisille ihmislle kyllä selitetty, mutta vouhottakaa, elämänne on erilasiten vähemmistöjen ja henkilökohtaisten tragedioiden pilkkaamisesta kiinni, äärioikeistolaisessa ilmapiirissä.

    Reply
    • 6.4.2018 at 12:46
     Permalink

     Hopi hopi sinne rasmukseen kirjoittelemaan. Ei tarvitse tänne tulla Suomalaisia haukkumaan jos vituttaa.

     Reply
    • 6.4.2018 at 13:36
     Permalink

     Kuulepas nyt mätäleena, kun edelleenkin fakta on se että biologisesti miessukupuolta edustava ei voi synnyttää. Ja biologisesti mieheksi syntynyt on biologisesti mies ja biologisesti naiseksi syntynyt on edelleenkin biologisesti omaa sukupuoltansa siitäkin huolimatta vaikka olisi miten vehkeitä leikelty ja leikittäisiin tyttöä tai poikaa.

     Tämä on se tosiasia joka näyttää eritoten sinua kiihottavan mittaviin aivopiereskelyihisi.

     >>kirjoittelee ivakirjoituksia ja yrittää todistaa, etteivät miehet voi synnyttää.<<

     Tosiasiaa ei tarvitse todistaa eikä se ole ivaa, vitun vajaaälyinen suvakkipaska.

     Reply
    • 6.4.2018 at 19:11
     Permalink

     Taitaa nimimerkkiä katselen kiihottaa tuollaiset omituisuudet. On se kumma kun vähän kritisoidaan jotain niin olet heti kaappihomo, homofoobikko, rasisti tai natsi yms…

     taitaa todellisuudessa nämä huutelijat itse olla niitä kaappilesboja/homoja.

     Reply
 • 6.4.2018 at 12:16
  Permalink

  Miksi ma.ut ja su.akit,ho.ot .islamilaiset jne ei saa mistään bannii, suomalaiset toduuden kirjoittelusta vaan???????

  Reply
 • 6.4.2018 at 12:48
  Permalink

  Takaluukku sanasta tuli kuukauden banni, valkoinen pipo sanasta kuukausi. Face on haista paska suvakki yhteisö.

  Reply
 • 6.4.2018 at 13:09
  Permalink

  Face HAISTA VITTU!
  Samaten kaikki kieroutuneet, olette sairaita.

  Reply
 • 6.4.2018 at 14:22
  Permalink

  Suomi ja Facebook on todella siirtynyt totuuden jälkeiseen aikaan. Ymmärrän, ettei seksuaali- ym. vähemmistöihin saa kohdistaa ilkeämielistä pilkkaa tai vihapuhetta. Samulin päivitys oli kuitenkin humoristinen ja kohdistui pikemminkin median totuuskäsitykseen kuin synnyttäneeseen henkilöön (ehkä sen vuoksi banni onkin vain 3 päivää!).

  Reply
 • 6.4.2018 at 18:09
  Permalink

  Tämä on vasta alkua. Kohta kiistosta tuomitaan vankeutta pidemmäksi aikaa kuin murhaajaraiskarille. Jo puoli vuotta tuosta viedäänkin sitten soramontun reunalla ja… NAPS!!!

  Reply
 • 6.4.2018 at 18:45
  Permalink

  Ymmärrän, ettei seksuaali- ym. vähemmistöihin saa kohdistaa ilkeämielistä pilkkaa tai vihapuhetta.
  Kerro se lakipykälä jossa määritellään vihapuhe ja kielletään sen käyttö.

  Reply
 • 7.4.2018 at 14:31
  Permalink

  Onneksi Nykysuomessa on oma kommentointiosio ilman että tarvitsee kirjautua suvakkihuorien facebookiin.
  Sukupuolia on tasan kaksi erilaista, naisella on tussu ja miehellä mulkku. Eläinkunnassa voi kyllä esiintyä kaksineuvoisuutta, muttei ihmisellä. Jos syntyy ilman mulkkua tai tussua, kyse on kehitysviasta. Mikäli mies tuntee olevansa muija tai päinvastoin, mars terapiaan siitä.

  Reply
 • 7.4.2018 at 20:08
  Permalink

  Facebookissa saa olla tosi tarkkana, mitä kirjoittaa. Itse olin hiljattain 7 päivän bannissa. Koskaan et voi tietää etukäteen, mikä on yhteisönormin vastaista ja mikä ei

  Reply
 • 8.4.2018 at 13:20
  Permalink

  Minä olen saanut 2 kertaa 30 päivää bannia. Toisen kerran jostain vanhasta keskustelusta, jossa kerroin, ettei neek..i-sana ole haukkumasana (ei sen kummempi kuin intiaani tai eskimo), vaan että ne..u-sana on haukkumasana. Toisen kerran tuli 30 päivää bannia, kun sanoin mielipiteekseni huumehuuruisena autoa ajavien pitäisi mieluummin vetää itsensä narun jatkoksi kuin tappaa viattomia.

  Reply
 • 12.4.2018 at 08:57
  Permalink

  Kuka helvetti ylipäätään haluaa moiseen roskaan kuulua kuin facebook? Olen alusta asti pitänyt moista turhaketta pelkkänä tietoturva riskinä, ja nythän se tapahtui, naamakirja todellisuudessa tarkoituksellisesti vuoti yksityisten ihmisten tietoja bisnes mielessä, ihan sámaan tapaan kuin Trafi myy ihmisten yhteystietoja lainvastaisesti markkinoinnille, se kun ei ole suostumus, että pitävät puhelin ja rekisteritietoja autokannan yhteydessä. Facebook sen sijaan on koko olemassa olonsa aikana vaarantanut ihmisten yksityisyyden. Käyttäjät pyrkivät estämään profiilinsa näkymisen kaikille, kun taas facebook luo toistuvasti uusia sovelluksia, jotta ihmiset olisivat näyteikkunalla, vaikkeivat halua, ja yksityisyyden suoja on pelkkä vitsi. Päivittäin saa olla korjaamassa asetuksia, jos haluaa pitää yksityisyydestään kiinni, on sitä naamakirjasta tullut useasti luettua eri tietoturva alan sivuilta, ja olen todellakin tyytyvöäinen, että en moiseen roskaan mennyt mukaan. Jo sekin on väärin, että jos tekee kauppaa facebookin kautta, niin naamakirjan sovellukset vakoilee onko kauppaa käyvien kesken yhteisiä tuttuja, siis mitä vittua tää kuuluu naamakirjalle? Sellasta päivää ei ole eikä tule koittamaan, että moiseen roskaan kuuluisin ikinä, johan hävitin googlenkin omalta koneeltani juuri tuon vakoilun vuoksi, ja seuraavaksi lähtee mikkisonnan windows, jahka ehdin. Ip osoite onkin jo kadotettu, samoin kaikki omalla nimellä luodut sähköposti osoitteet, enkä minnekkään enää kirjaudu tai luo tiliä oikeilla henkilöllisyydellä. Tiedän ettei menettelyni ole aukotonta, mutta hankaloittaa vakoilemistani, kun eivät minusta mitään tiedä etukäteen. Edes puhelimella en käytä nettejä laisinkaan, josta taas seurataan sijaintia ja kuunnellaan ja äänitellään puheluita. Riepoo tämä vakoileminen ja ihmisten yksityisyyden loukkaminen.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.