Reijo Tossavainen: Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

Tapaukset Louhimies,  Törhönen ja Halla-aho kertovat ikävällä tavalla, että median kenttäoikeudessa mennään kohtuuttomuuksiin. Tapaus Vapaavuori on taas päinvastainen.

Jos tapaukset Louhimies ja Törhönen eivät yllä edes sakkorangaistuksen tasolle, niin onko silloin kohtuullista tuhoja henkilöiden koko ura/elämä?

Halla-aho sai pienen sakkotuomion, jonka oikeudenmukaisuudesta monet ovat eri mieltä. Silti media ja muu mukasuvaitsevaisto muistaa vähän väliä kertoa kuinka suuri rasisti Halla-aho sen mielestä on. Halutaan siis vaikuttaa Halla-ahon ja perussuomalaisten toimintaan politiikassa.

Vapaavuorella on kolme Halla-ahoa raskaampaa tuomiota. Silti media ei niistä puhu mitään. Siksi, että media ei halua vaikeuttaa Vapaavuoren poliittista uraa.

Törhösen kynästä on Evakkoäti patsaan teksti: “Vaikka kotimme taakse jäi, jäi eteemme elämä.” Se on erinomaisesti sanottu, mutta se kiirehdittiin peittämään patsaaseen sopimattomalla laatalla ja kuvanveistäjältä lupaa kysymättä, vaikka tekstillä ja patsaalla ei ole mitään tekemistä Törhösen muiden tekemisten kanssa. Aivan käsittämätöntä.

On hyvä, että media kaivelee asioita. Se on sen velvollisuus. Silti vallankäyttö tulisi asettaa kohtuullisiin rajoihin. Media vaatii muilta vastuullisuutta, mutta median tulisi tuntea myös oma vastuunsa. Nyt niin ei ole, vaan klikkijournalismilla tuetaan punavihreään mukasuvaitsevaisuutta.

..……..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

2 thoughts on “Reijo Tossavainen: Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

 • 20.3.2018 at 13:50
  Permalink

  Tuohan on yhtä selvä asia kuin joka kesäinen räkkä Lapissa.

  Reply
 • 20.3.2018 at 13:55
  Permalink

  Jonkun pitäisi ehkä kaivelle naamakirjan suljetuista ryhmistä mitä siellä juonitaan. Siellä ne juonet junaillaan ja takuulla on myös YLE:n toimittelijoita mukana. Tämä alkaa haisemaan yhä enemmän ja löyhkä haisee jo kauas. Spontaaneja ulostuloja, voihan vittu mitä teatteria. Nämä kusevat nyt oikein urakalla omiin muroihinsa, seuraukset näkyvät vuosien päästä. Nuokin akat tuskin lastenelokuvien rooleilla ei pitkälle pötki. Kuka näiden feministien elokuvia yleensä sitten katsoo. Tuotantotukea toki YLE.tä ja valtion elokuvasäätiöltä säälistä, mutta siihen se jääkin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.