”Maailmankaikkeuden huonoin pizzeria” antaa asiakkaille takaisin samalla mitalla

”Mitä vittua Satana käyt täällä vittu”.

Julkaisimme aiemmin tänään artikkelin, jossa kerrottiin erään turkulaisen pizzerian saamista asiattomista tekstiviesteistä.

Mutta osaavat ne pizzeriatkin antaa takaisin samalla mitalla. Vaasassa toimiva pizzeria on ottanut kovan linjan vastatessaan asiakkaidensa antamiin negatiivisiin palautteisiin ja kommentteihin pizzerian julkisella Facebook-sivulla.

Esimerkkejä pizzerian reagoinnista palautteisiin:

 

Pizzerian Facebook-sivulle on jätetty muun muassa seuraavanlaisia arvosteluita:

Hirveetä koiranpaskaa nää ferin pizzat. En suosittele. Ikinä ei oo mitää täytteitä kun haluaa niitä. Aina on valkosipulit ja jauhelihat loppu. Lähes aina joutuu tyytymään ylimieliseen ja läpeensä paskaan asiakasta solvaavaan palveluun.

Hyvää päivää! Olen pettynyt pizzerianne asiakaspalveluun. Tulin tänään ostamaan kebab ranskalaisilla poikaystäväni Kallen kanssa ja joku työntekijöistänne haukkui meidät koko ”ravintolan” kuunnellessa alimpaan maan rakoon, vaikka olenkin avoimesti homoseksuaali ja annan sen todelakin näkyä ja olen ylpeä siitä mutta en vain voi ymmärtää työntekijöidenne nkäytöstä ja lapsellisia kommentteja seksuaalisuudestani ja pukeutumisestani. Pyydän välitötöntä anteekispyyntöä teiltä tai kunnialoukkaus syytteet napsahtaa postiluukusta!

Asiakaspalvelu oli huonoa, tilauksen vastaanottaja oli todella törkeä, aterioiden tekemisessä kesti todella kauan, 20 minuutin jälkeen kysyin että missä tilaukseni viipyy, sain ainoastaan virnistyksiä ja kommentteja ulkomaan kielellä, ateria oli mauton ja ylihintainen. En suosittele kenellekkään, henkilökunta on todella töykeää ja palvelu sekä aterioiden taso on hyvin alhainen…

Maailmankaikkeuden huonoin pizzeria. Tyytyisin mielummin vastaleikattuun nurmikkoon, kuin tähän kuivuneeseen roiskeläppään, joka maistuu kuolleelta silakalta. Erittäin huonoa palvelua ja työntekijät vittuilevat asiakkaille. -1/5

Pizzeriat ovat parhautta. Mutta tämä aliarvoinen läävä tekee pizzaa, mikä näyttää samalta kun joku olisi oksentanut pizzapohjanpäälle. Todella törkeää asiakaspalveluakin. Vittuilee asiakkaille.

Tiedossa ei ole, ovatko kaikki palautteet aitoja ja omiin kokemuksiin perustuvia, vai onko joukossa tahallista provosointia, jolla yritetään saada kärkkäästi kommentoiva pizzerian edustaja vastaamaan palautteisiin omalla persoonallisella tavallaan.

Lähde: Facebook

Katso myös:

 

One thought on “”Maailmankaikkeuden huonoin pizzeria” antaa asiakkaille takaisin samalla mitalla

  • 13.3.2018 at 18:05
    Permalink

    Ensimmäisenä mieleen nousee kysymys että miksi ihmiset menevät nohin pizerioihin? Ei pizza ole suomalaisten ruokaa. Se on possua ja nautaa sekä juureksia.

    Pohjoisessa on eletty kautta aikojen juureksilla. Salaatit ja taatelit on välimeren maiden ihmisten ruokaa. Meillä pitää syödä kunnolla ettei näytä Torpan Maisalta. Arnoldsissa oli aikoinaan hyvä slogan:”Kasva isoksi, älä luurangoksi”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.