Suojatietä ylittänyt nainen jäi linja-auton alle Hämeenlinnassa

Linja-autoa kuljettanut nainen törmäsi suojatietä ylittäneeseen 40-luvulla syntyneen naiseen Hämeenlinnassa 7.2.1018 iltapäivällä Viipurintie 1-3 kohdalla.

Linja-auton kuljettaja oli kuljettanut linja-autoa kohti Hätilää. Risteysalue on valo-ohjattu. Linja-auton alle jäänyt sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi jatkaa asianosaisten kuulemista ja pyrkii selvittämään kummalle osapuolelle paloi vihreä opastinvalo, jalankulkijalle vai linja-auton kuljettajalla. Törmäysnopeus oli alhainen.

Tekoa tutkintaan nimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde: Poliisi

One thought on “Suojatietä ylittänyt nainen jäi linja-auton alle Hämeenlinnassa

  • 8.2.2018 at 10:24
    Permalink

    Valot voivat mättää, mutta suomalainen liikennekulttuuri on surkeimmasta päästä, mitä tulee autoilijoiden suhtautumiseen suojatiehen ja jalankulkijoiden huomioon ottamiseen, liikennelaissa suojatielle määrättyyn asemaan jalankulkijoiden suojaksi. Toki jalankulkijat juoksevat punaisia päin tai valottomissa harppovat uhmakkaasti liikenteen sekaan. Kaikkein pahinta on autoilijoiden taholta ajaa tuhatta ja sataa suojatien eteen pysähtyneen auton ohi. Lapsiinkaan ei aamuruuhkien aikana suhtauduta aina välttämättä sen kummemmin kuin muihinkaan, vaikka he ovat pieniä kooltaan ja muutenkin arvaamattomia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.