Junassa sekavasti käyttäytyneen miehen hallusta löytyi useita muiden henkilöiden passeja ja maksukortteja

Helsingin poliisi sai keskiviikkoiltana ilmoituksen, että päärautatieasemalle pysähtyneessä junassa on mies, joka käyttäytyy sekavasti. Poliisi otti miehen kiinni.

– Miehen hallusta löytyi muun muassa useita muiden henkilöiden passeja ja maksukortteja, jotka liittyvät moneen pääkaupunkiseudulla sattuneeseen rikostapaukseen. Pääasiassa kyse on lompakkovarkauksista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi palauttaa passit ja muun anastetun omaisuuden asianomistajille.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Junassa sekavasti käyttäytyneen miehen hallusta löytyi useita muiden henkilöiden passeja ja maksukortteja

 • 8.2.2018 at 16:39
  Permalink

  Kas, mikä rikollinen. Passeja oli useammallekin ”sivupersoonalle”. Mutta onneksi meillä on Schengen Sopimus, joka kitkee satavarmasti pois kaikki sellaiset kulkijaimet, joilla on mukanaan ”paperit” aina joulukorteista alkaen. Sillä pyrkimys paperittomaan rajavalvontaan säästää merkittävästi vaihdevuosiin kuuluvista kuumista-aalloista kärsivää Maa Äitiämme maailmamme puuvarantojen vähenevien hakkuiden seurauksena, koska Suomen syömähammas paperintuotanto saadaan merkittävästi supistumaan – josta syystä edm. maassa julistetaan suuret juhlat ja yleinen selvänä liikkumiskielto – . Ja kun asiaa oikein aattelee, onhan se niin penteleen tylsää, kun jo rajalla tiedetään kuka tuokin karvaturri on ja mitä hyvää hän kenties on tehnyt edellisessä ”ladonlukko -maassa”.

  Reply
 • 9.2.2018 at 10:12
  Permalink

  Nyt on kunnon kansalainen otettu kiinni kun on niin paljon passeja ja maksukortteja. Ei ole mikään paperiton henkilö. Poliisi voisi tarjota hänelle valtion puolesta maksutonta ylläpitoa joksikin aikaa. Ellei henkilö ole eksynyt turistiryhmän johtaja.

  Reply
  • 9.2.2018 at 10:17
   Permalink

   Liekö äkkiä dementoitunut taskuvaras?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.