Muslimimaahanmuuttaja kertoo videolla kokemuksistaan Suomessa: Löysin taivaan maan päällä

Oheisella videolla Suomeen maahanmuuttajana tullut arabi kertoo ehkä hieman yllättäviäkin havaintojaan Suomesta ja suomalaisista.

Hän muun muassa kertoo, miten sekä vuoden 2011 että vuoden 2015 eduskuntavaalien perussuomalaisten menestyksen jälkeen valtamedia pelotteli kansaa sillä, että valtaan nousseet rasistit vievät maahanmuuttajilta elinmahdollisuudet Suomessa.

Hän kuitenkin huomasi pian, että kyseessä on vain harhautus ja propaganda, joka ei perustu faktoihin. Valtamedian natseiksi ja rasisteiksi nimittämät tahot eivät olleet tehneet mitään pahaa kenellekään, ja vähemmistöt saivat jatkaa elämäänsä rauhassa.

Maahanmuuttaja kertoo, että afrikkalaiset, muslimit ja arabit ovat epäonnistuneet sopeutumaan länteen. Hän myöntää rehellisesti, että he ovat tuoneet mukanaan paljon enemmän pahaa kuin hyvää.

Hänen mukaansa heidän uskonnolliset, kulttuuriset ja sosiaaliset norminsa eivät sovi Eurooppaan ollenkaan. Hän paheksuu sitä, että he pakottavat nämä ”järjettömät norminsa” eurooppalaiseen kulttuuriin. Hän pitää myös huonona sitä, että he ovat tuoneet mukanaan pahat tapansa, kuten katuhäirinnän ja huutelun.

Mies kertoo, että heidän uskontonsa nykyisessä muodossaan tekee heidän kotoutumisestaan mahdotonta. Hän ihmettelee myös sitä, miksi valtamedia vaikenee näistä ongelmista, joiden vuoksi poliisit ovat nykyään konepistoolein aseistautuneita, ensihoitajat ovat varustautuneet luotiliivein ja naisia kehotetaan välttämään lenkkeilyä metsässä iltakahdeksan jälkeen.

Mitä Rebel Migrant -taiteilijanimen itselleen ottanut mies aikoo tehdä näiden asioiden eteen, sen voit katsoa oheiselta videolta.

Lähde: YouTube

 

 

 

17 thoughts on “Muslimimaahanmuuttaja kertoo videolla kokemuksistaan Suomessa: Löysin taivaan maan päällä

 • 5.2.2018 at 14:34
  Permalink

  Tuo mies ei elä kauaa! Enkä edes tarkoita, että ”natsit” tai ”äärioikeisto” hänet ”käsittelisi”.
  Jo Yhdysvalloissa ja erityisesti yliopistomaailmassa kaikkein pahimpia metelöijiä ”rasismista”, ”natseista”, ”antisemitismistä”, ”äärioikeistosta”, homostelusta ja aivan tavallisista ihmisistä eli kansallismielisistä ovat juutaliset villitsijät, joita vaikuttaa opettajina ja professoreina, joita seuraavat ”valkoiset negridit”. Eli valkoihoiset radikaalit vasemmistolaiset ja kommunistit, jotka möyhkäävät ylinpänä rotusorrosta ja mustien kohtaamasta ”rasismista” ja sosiaalisesta syrjinnästä, joka alkaa jo mustan äidin mahassa, kunhan hän astuu kuistille ja siitä kauppaan. Aivan kuten Euroopassa ja Suomessakin valkoiset punavihervassarit, kulttuurimarxistit ym. valkoiset räyhäsieluiset ”arvojohtajat” pitävät palopuheita, vainoavat kansallismielisiä, levittävät yksipuolista propagandaansa valtion TV-yhtiössä, kaventavat länsimaista demokratiaa vaatien diktatuuria ja sananvapauden kahlehtimista ja väärinajattelusta rikosoikeudellisia seurauksia, joissa ei ole ainoataan siihen kelvollista pykälää, joka tähän oikeuttaisi Suomen lain ja perustuslain nojalla, eikäpä vielä EU:n mätäpaiseen ihmisoikeuslakien perusteella. Puhumattakaan mädäntyneen YK:n nykytilassa olevan julistuksen nojalla. Negridit, muslimit, latinot yms. loistavat itse poissaolollaan lukuisissa ”keskusteluista”, mielenosoituksissa. Ja kun heitä on. Ovat he juutalaisten ja valkoisten kommunistien villitsemiä, vihannostattamina, aivopeseminä ja loputtomaan katkeruuteen saarnattuina lähteneet barrikadeille mellakoimaan, särkemään julkista omaisuutta, pahoinpitelemään summittaisesti ihmisiä ja kaikkea mahdollista rauhattomutta, ja vain siksi, että he ”toisrotuiset” ovat itse vain vallan välikappaleita ja keino harjoittaa totalitäristä epädemokraattista väkivaltaa ja uhmaa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on tuhota länsimainen demokratia, ihmisoikeudet, sananvapaus, kokoontumisvapaus, ajatustenvapaus ja kaikki muut hyveet, jotka ovat kuuluneet perinteisesti etenkin pohjoismaiseen yhteiskuntamalliin vapaana tyyssijana kansalaisilleen vailla pelkoa mielivallasta ja vääryydellä syyttämisestä jostain sellaisesta, jota ei ole edes koskaan tehnytkään.

  Reply
  • 6.2.2018 at 11:31
   Permalink

   Helpottiko sinulla Juha kun sait tässä vuodattaa noin monisanaisesti mietteitäsi.Minä en viitsinyt lukea noin pitkää vuodatusta kokonaan, kannattaa tiivistää niin joku saattaa sen lukeakin !

   Reply
   • 6.2.2018 at 12:04
    Permalink

    Ei ollenkaan. Jos aikoo kertoa asiat seikkaperäisesti taustoittain, silloin pari sanaa ei riitä. Eli kyse ei ole ”vuodatuksesta”, vaan tosiasioiden kertomisesta aina lähihistoriaan saakka. Eikä kirjoituksiani ole pakko lukea, ellei jaksa, mutta voihan senkin tehdä ”eväiden” kanssa eli kahvia termospulloon ja muutama juustoleipä ”kaveriksi”. Meitä ihmisiä on moneen junaan ja jää vielä asemallekin. Jokainen on oma persoonansa ja jokaisella on tapansa puhua, kirjoittaa ja vieläpä nukkuakin. Jos suvakkien saippuakuplia ei puhko, osoittamalla ne loogisesti täysin epäjohdonmukaiseksi ja pelkäksi valtapoliittisiksi keppihevosiksi naamioiden ne vain hurskailla puheilla, joilla lyödään muita ihmisiä tehden heistä suuriakin rikollisia vain siksi, että he ovat asioista eri mieltä tai, että he haluavat edetä esim. maahanmuutossa varovaisemmin. Jos kirjoitukseni ovat täysin epärelevantteja ja häriöitä aiheuttavia trolli -juttuja, kyllä ”Nykysuomi” minut täältä pellolle heittää.
    Sääli ettet jaksanut lukea tätäkään.

    Reply
  • 5.2.2018 at 18:53
   Permalink

   Just to clarify this, I didn’t mean ”Finland is mine”! Finland belongs to its people and before that it belongs to the people who died defending this land.

   ”My Finland” in here states what Finland means to me, it’s an iconic phrase I used to describe how Finland looks in my eyes, aka I mean Finland based on my own observation of the system and the freedom in here! That’s what I meant by ”my own version of Finland”! But indeed I didn’t mean the land! Finland owes me nothing to say it’s mine! I owe Finland a lot and that’s why I’m doing what I’m doing now! It’s just the least thing I can do to return part of Finland’s favors, and that’s to protect it from being lost to a medieval twisted ideology.

   Reply
  • 5.2.2018 at 20:15
   Permalink

   Kerttu, olet ihan pihalla. Ei hän missään nimessä tarkoita ”omistella” Suomea. Hän tarkoittaa sanoessaan ”I want my Finland back,” että haluaa Suomen takaisin samanlaiseksi, jollainen se oli silloin, kun hän on tullut tänne ja tykännyt olla täällä. Siis ennen kuin tämä hallitsematon matuvyöry alkoi ja pilasi kaiken.

   Reply
 • 5.2.2018 at 20:59
  Permalink

  Mitä RebelMigrant haluaa? Voiko toimintaaa tukea pienillä summilla rahaa? Paikka auringossa? Ja mitä Jussi haluaa? Mikä Jussin positio? Mitä löytyy Rebellin taustalta ja menneisyydestä? Kenen kuva? Seurataan tilannetta, ei siinä mitään.

  Reply
  • 19.2.2018 at 03:42
   Permalink

   Hänen nimi: ”Ahmed Elgargouri”. Edelleen muslimi, mutta sanoi joskus olevansa 80% agnostinen ja on suuntautumassa 100 asteikkoon.
   Uusi Suomi haastattelussa kertoi tulevansa Libyasta 2011, Tripolista, toisin kuin hän kertoi videossa. Ei ole suomen kansalainen eikä puhu suomea tai ruotsia. Melko varmasti haki turvapaikkaa, mutta ei voida olla varma sitä. Youtube kommenteissa joskus varoitti somaleiden syntyvyysasteesta. Hän kertoi että hänellä on valtava määrä hyviä ystäviä.

   Reply
 • 5.2.2018 at 21:40
  Permalink

  Vau!
  Asiaa!
  Hatun nosto RebelMigrant!!!
  Minäkin haluan sen Suomen takaisin.

  Reply
 • 6.2.2018 at 07:47
  Permalink

  Hieno ja rohkea mies, joka uskaltaa sanoa asiat kuten ne oikeasti ovat. Ei voi hesari haukkua häntä rasistiksi….ja sekös äärivasemmistolaista helsingin-sanomaa ketuttaa 🙂 hehhehee keu keu !

  Reply
 • 6.2.2018 at 10:31
  Permalink

  Olet oikealla asialla rebelmigrant ja syvä kumarrus sinulle! Jos joku muu ns.kantasuomalainen tekisi vastaavan ulostulon ja kertoisi asiat noin rehellisesti niin se johtaisi ilmiantoihin ja oikeuteen ja leimattaisiin rasistiksi, fasistiksi ja vaikka miksi.

  Reply
 • 6.2.2018 at 16:15
  Permalink

  Niin kai se sitten on, että suomalainen menee aina retkuun, keppinukkena syystä tai toisesta.

  Reply
 • 6.2.2018 at 23:15
  Permalink

  Juttuhan on niin että sodat Lähi-Idässä on tarkoituksellisesti masinoitu tuottamaan pakolaisia jotka ovat valtaosin islaminuskoisia ja sopeutuvat näinollen huonosti länsimaiseen kristilliseen kulttuuriin. Tuovat mukanaan epävakautta ja eripuraa.
  Tämä videon tehnyt muslimi on nähnyt asiat oikein. Kun hän vielä tutustuisi Koraaniin paremmin ja näkisi että islaminusko on totalitaarinen järjestelmä eikä vain uskonto. Totalitaarinen järjestelmä joka alistaa naisia ja jota levitetään sotaisin keinoin. Uskonto josta ei voi luopua useimmissa maissa rangaistuksetta. Uskonto joka ei pohjimmiltaan kunnioita toisia uskontoja. Uskonto joka ei kehoita rakastamaan myös toisenuskoisia.

  Niin ehkä tämän jälkeen hän ymmärtäisi missä on pohjimmiltaan vika ja luopuisi uskonnostaan ja löytäisi Jeesuksen elämäänsä ja alkaisi elää todeksi rakkauden kolmoiskäskyä.

  Islaminuskoisten massamuutto länsimaihin on todellinen ongelma. Ongelma pysyy pienempänä jos muuttajat työllistyvät ja sekularisoituvat tai parhaassa tapauksessa kääntyvät toiseen uskoon. Jos kotoutuminen ei onnistu uskonnosta, islamista, tulee tärkeä ja vaikeudet alkavat. Islam ei kunnioita valtiota (jos se ei tunnusta ilamia uskonnokseen) vaan pitää omaa järjestelmäänsä parhaana. Rinnakkaisen oikeusjärjestelmän tukeminen ja harjoittaminen (sharia-laki) pitäisi saada Suomessa maanpetturuuteen verrattavaksi rikokseksi joka oikeuttaisi kansalaisuutta ilman olevat poistettavaksi Suomesta ja kansalaisuuden omaavat vastaaviin rangaistuksiin mitä on maanpetturuudesta säädetty.

  Reply
 • 7.2.2018 at 04:20
  Permalink

  Ei kun epäilen A henkilöllisyyttä, B vilpittömyyttä. Itse kirjoitushan on suurinpiirtein jees, mutta minne hän haluaa sillä ratsastaa.

  Reply
 • 7.2.2018 at 23:55
  Permalink

  Kuulostaa ihan robotilta. Viesti on hieno, jäin vain miettimään kuinka helposti tälläisiä viestejä ohjelmoitaisiin aivopesu tarkoituksissa ja miksi mieltä kiihottavat musiikit?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.