Matkailuauto kaahasi 141 km/h liukkaalla tiellä 80-alueella Kannuksessa

Kokkolan liikennepoliisin partio mittasi tutkalla perjantaina aamupäivällä Kannuksessa VT 28:lla matkailuautoksi rekisteröidylle autolle nopeudeksi 141 km/h. Rajoitus tiealueella on 80 km/h. Tien pinta oli talvisen liukas talvinopeusrajoitetulla tiellä.

Mieskuljettaja pysäytettiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Törkeästä ylinopeudesta kirjattiin rikosilmoitus ja tapausta käsitellään myöhemmin oikeudessa nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Matkailuauto kaahasi 141 km/h liukkaalla tiellä 80-alueella Kannuksessa

 • 2.2.2018 at 18:29
  Permalink

  No, hyvä että edes joku jää kiinni. Jotenkin laittaa ajattelemaan, että olisiko se yhtään järkevämpää, jos näille ns. ”viha-nyysääjille” annetaisiin pistoolitutka käteen ja laitettaisiin tielle osoittelemaan autoja Liikennekanisteri Angela Bernerin luikastuttamille teille? Hmm… Toisaalta vielä Suomen tieverkkoa ”rappeuttavat” nastarenkaat ovat enemmistön käytössä, joten peilin kirkkaat tiet raapintuvat niistä perin ikävällä tavalla. Ajatelkaapa naisautoilijoita ja miehettäriä, jotka eivät voi peilata itseään ja huolehtia siitä, että kutrit ovat katseen kestävällä ”tasolla”.

  Reply
 • 2.2.2018 at 18:56
  Permalink

  Olisivat vaan antaneet mennä, jos kerrankin löytyy kanakoppi mikä ei ole liikenteen tukkeena.

  Reply
 • 2.2.2018 at 19:39
  Permalink

  Näitä ratsioita sopisi järjestää aamuisin työmatkaliikenteen aikoihin. Sielä ajaa 2/3-osaa autoista ylinopeutta. Ei tarvisi kuin paku pysäkille joka kuvaisi jokaisen ohiajavan. Tai motarille, sillan kohdalle, keskikaistalle kamera, joka kuvaisi kumpaankin suuntaan. Kortteja lähtisi ja rahaa kilisisi kassaan.

  Toivottavasti tuolta lähtee kortti ainakin vuodeksi pois. Siihen on mahdollisuus tuolla ylinopeudella.

  Reply
 • 3.2.2018 at 07:48
  Permalink

  Enemmän mua vitutta ainakin näin talviaikaan alinopeutta nysväävät ja vaikka itse lähentelen ikävuosissa kuuttakymppiä, niin nämä vanhemmanpuoliset ”kuljettajat”. 80 alueella 50-60 ja vielä välillä keskiviivan päällä ettei edes ohi uskalla yrittää ettei vaan kolise. Ajelin eilen tällaisen perässä kun menin uimaan, 60 alueen jälkeen jäi päälle se 60 kun vaihtui 80 alueeseen. Tökkäsin konttiin kiinni ja hieman nopeus nousi. Pääsin uimahallin parkkipaikalle ja kas kummaa sama auto ajoi samalle parkkipaikalle hieman kauemmaksi. No entinen eläkkeellä oleva nimismieshän se oli.

  Reply
 • 3.2.2018 at 10:12
  Permalink

  No voi nyt vttu. Kerrankin kun piironki liikkuu riittävällä nopeudella eikä ole tientukkona niin meno pysäytetään. 🙁

  Reply
 • 3.2.2018 at 12:55
  Permalink

  80 km/h rajoitus on aivan liikaa moottoriteillä näin talvisaikaan. Tuntuu, että lapsiksi jääneet aikuiset leikkii rajoitusten kanssa. Täten rangaistus pitäisi suhteuttaa niin, että olisi ajettu 100 km(h rajoitusalueella.

  Reply
 • 5.2.2018 at 14:34
  Permalink

  Älkää hyvät ihmiset lihoittako tämä paska maan sakko kassoja yhtään, Suomalaiset ei maksetuista sakoista tule hyötymään. Itsekkin olen päätynyt siihen, että aina liikenne rajoituksen mukaan piirulleen, ettei valtio pysty rahastamaan, yhtäkaikki lupaan myös joka ratsiassa olla puhaltamatta, näin lisään kustannuksia valtiolle, kun joutuvat verille viemään ja tuomaan takaisin, vaikka verenvuoto tauti onkin, eli riskikin on olemassa. Saavat viedä verille jos epäilevät että juopuneena ajelen, vaikka sitä en ole koskaan tehnyt.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.