Ministeri Risikko tapasi Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n johtajan Moskovassa

Sisäministeri Paula Risikko tapasi Moskovassa 2.2. Venäjän federaation turvallisuuspalvelu FSB:n johtaja Aleksandr Bortnikovin.

Turvallisuuspalvelun johtajan tapaamisessa käytiin läpi maiden välisen raja- ja rikostorjuntayhteistyön ajankohtaista tilannetta. Keskusteluissa todettiin rikostorjuntayhteistyön toimivan hyvin ja tilanteen olevan rauhallinen Suomen ja Venäjän välisellä rajalla. Venäjän federaation turvallisuuspalvelun tehtävät liittyvät sisäiseen turvallisuuteen, rikostorjuntaan ja rajavalvontaan.

Tapaamisessa kuultiin myös Venäjän turvallisuusviranomaisten valmistautumisesta kesällä 2018 Venäjällä järjestettäviin jalkapallon MM-kisoihin.

– Jalkapalloturistit tekevät onnistuneen urheilutapahtuman, mutta he myös lisäävät rajaliikennettä maidemme rajanylityspaikoilla. Suomen Rajavartiolaitos ja poliisi tiedostavat tämän ja varautuvat MM-kisoihin omissa tehtävissään, Risikko toteaa.

Lähde: Sisäministeriö

3 thoughts on “Ministeri Risikko tapasi Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n johtajan Moskovassa

  • 2.2.2018 at 17:36
    Permalink

    Kunhan taas vaan narkolepsia rusakolla ei menisi överiksi sen vodkan kanssa, kuten tapana tuntuu hänellä olevan.

    Reply
  • 2.2.2018 at 18:33
    Permalink

    Tämä tyttö kyllä pärjää venäläisessä votka -kulttuurissa.ja juo Kekkos -vainaankin pöydän alle, tietävät Kremlin ”salaiset kansiot” kertoa. Kyseessä tulevat olemaan siis lattiatason neuvottelut… ja täysin epäviralliset.-

    Reply
  • 3.2.2018 at 07:53
    Permalink

    Juottavat ruskon kaatokänniin ja urkkivat salaista tietoa ja rusakko laulaa kännipäissään.Tuon eukon paikka olisi todella puhemiehen paikalla, ei saisi niin paljon vaihnkoa aikaan.Kävelevä katastrofi kuin demareiden sairaanhoitaja ministeri alho, mooses lipposen porvari hallituksessa.Niin nimenomaan porvarihallitus koska mooses edusti poraverita ja heidän ihanteitaan paremmin kuin itse porvarit.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.