Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalta – Lataa ilmainen opas

Työmarkkinoilla eletään nyt monilla tavoin kiihkeitä aikoja. Perjantain 2.2. suuri poliittinen työtaistelu koskee laajalti suomalaisia. Lisäksi monilla työehtosopimusaloilla sopimukset päättyvät tammikuun lopussa ja puheita työtaisteluista esiintyy. Yritys voi kuitenkin helpottaa tilannettaan varautumalla tuleviin työmarkkinaselkkauksiin.

Lataa ilmainen opas tästä

Lähde: Azets

2 thoughts on “Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalta – Lataa ilmainen opas

 • 1.2.2018 at 00:47
  Permalink

  Kun nyt ihmiset muistaisivat lakkoillessaan sen että lakkoilevat sellaisia yrityksissä jotka eivät maksa verjaan Suomeen tai sitten valtion työntekijöinä. Yrittäjän arkea ei kannata vaikeuttaa lakkoilemalla.

  Jos suunnitelt kiky-lako toteutuu, siitä kärsii kansan kaikkein eniten. Globalistit nauraa katketakseen ja laittaa veronmaksajien niskaan muutaman miljardin lisää velkaa maksettavaksi.

  Sitäpaitsi, juurihan Suomen kansa oli sitä mieltä että Kokoomuksen ja Niinistön agendat ovat parhaat mahdollliset. Miksi siis heti perään pitäisi lakkoilla?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.