Neste kutsui veteraanit ja nuoret katsomaan Tuntematonta Sotilasta (video)

Nesteen propagandaosasto on julkaissut YouTubessa videon, jonka saatteessa se kertoo kutsuneensa marraskuussa 2017 viidellä eri paikkakunnalla nuoria ja veteraaneja katsomaan yhdessä Tuntematon sotilas -elokuvaa ja keskustelemaan siitä.

Katso video ohesta ja kommentoi artikkelin alle, edustaako Nesteen otanta sinun käsitystäsi suomalaisesta nuorisosta. Voit myös pohtia, mihin Neste tällä pyrkii, ja onko mielipidevaikuttaminen yleensäkään yritysten tehtävä.

Lähde: YouTube

7 thoughts on “Neste kutsui veteraanit ja nuoret katsomaan Tuntematonta Sotilasta (video)

 • 31.1.2018 at 16:54
  Permalink

  Tämän maan julkisivun päässä on NESTE!!!
  Mitä suurin kunnioitukseni sotaveteraaneja kohtaan, jotka taistelivat sodassa henkensä kaupalla parhaan nuoruutensa Suomen itsenäisyyden ja vapauden puolesta poisottamattoman oikeuden omistaa tämä maa omalle kulttuurille, tavoille, uskonnolle, huolehtimaan kanta-asukkaiden hyvinvoinnista kykenemällä tarjoamaan työtä niille, jotka sitä kykenevät tekemään ja huolehtimaan niistä, jotka ovat työpanoksensa jo antaneet unohtamatta heitä, jotka sairauden tai vamma elikäisen kirouksen alaisuudessa eivät kykene hankkimaan jokapäiväistä ansiota omalla työllään eikä siten hankkimaan tai rakentamaan omaa kattoa päänsä päälle.
  Videolla esiintyneistä vanhuksista paistoi läpi heidän sukupolvelleen tyypillinen hyväntahtoisuus ja umpirehellisyys, joka ei tunne vääryyttä missään tilanteessa ja loppumatonta halua auttaa niitä vähistä eläkerahoistaan niitä vähäosaisia, joita yhteiskunnassamme on, mutta SPR:n verijuotikkaan alhaisen petollisuuden sanelemana heidän vähäiset senttinsä menevät kunniakansalaisten VIP kohteluun maassa, jonka hyväksi he eivät ole eivätkä tule tekemään mitään hyödyllistä, joka alkeellisimmillakaan tavalla kartuttaisi tämän maan kansantuotetta.
  Nuo vanhukset ovat eläneet maailmassa ja saaneet lapsuudessaan hyvän kasvatuksen, jossa rehellisyys on hyve, työteliäs, vihaamaan vääryyttä ja tuntemaan myötätuntoa heikompaa kohtaan. Siis kaikkea sitä, mitä nykymaailmasta ja -Suomesta on kadonnut kuin tuhka tuuleen.
  Asiasta kolmanteen… Valtamedia tunnetusti aivan kuten läntinen kalifaattimmekin käyttää ns. ”kiertoilmaisuna” käsitettä, ”Nuorisojoukko”, niistä enimmäkseen somalitaustaisista ryöstäjäjengeistä, jotka riehuvat pääkaupunkiseudulla ja tulevat sitä tekemään muuallakin Suomea kunhan heitä vain kaikkialle ”istutetaan” rikastuttamaan jokapäiväistä perin tylsää ja ostovoimaltaan yltäkylläistä kantaväestöä, jolla on aina tuohta hankkia esim. uusi älypuhelin kurkutetun tilalle.

  Reply
 • 31.1.2018 at 18:21
  Permalink

  Tämähän oli lähes yhtä älytön veto kuin felix ketsupin taannoinen mainos. Ei hyvää päivää. Felix meni sillloin boikottiin, nyt menee nesteen huoltoasemat.

  Reply
 • 31.1.2018 at 20:59
  Permalink

  Ei tähän osaa enään mitään sanoa, täyttä propakandaa on. Tuollainen tilaisuus järjestetään niin viedään sinne rättipäitä joilla ei ole mitään tekemistä ko asian kanssa

  Reply
 • 31.1.2018 at 21:19
  Permalink

  Voi helvetti. Nyt meni yli ja pahasti.

  Reply
 • 31.1.2018 at 22:06
  Permalink

  Ällöttävää. Ja taas seuraavan terroriteon jälkeen meidän maahanmuuttajat hurraavat ruumiskasoille jossain Ranskassa, Englannissa… tai ehkä täällä.
  Arvon kansalainen, itse tietenkin päätät, mutta ehdotan kuitenkin: Älä tankkaa Nesteellä 🙁

  Reply
 • 1.2.2018 at 09:26
  Permalink

  Aikamoista.. Valtion yhtiö NESTE siis valmistautuu ja valmistaa suomalaista nuorisoa sotaan toisiaan vastaan?!

  Lyhyessä propagandavideossa annettiin sitten nuorisolle valmiit sanatkin toistaa seuraavan kansanmurhan tapahduttua Suomessa; ”Mehän teimme vain tehtävämme”!

  Niin siis kenen tehtävän? – Suomen Tasavallan presidentin Sauli Niinistön (kok) & Co. suunnitteleman Suomen toisen Kansanmurhan ja Suomen saattamisen ISIS-kalifaatin osaksi?!

  Sauli Niinistön (kok) & Co. saatanallisuus ja petos on saanut aivan uudet ulottuvuudet!

  PS. NESTE ajaa tällä toiminnallaan itsensä marginaaliin..

  Reply
 • 1.2.2018 at 10:20
  Permalink

  Iso peukku tämänkaltaiselle videolle. Nimittäin ALASPÄIN!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.