17 thoughts on “Ennakkoäänet on laskettu, tulos on

 • 28.1.2018 at 20:34
  Permalink

  Ei tuo tulos oikein täsmää siihen, kuinka ihmiset sanovat äänestäneensä.

  Reply
 • 28.1.2018 at 20:39
  Permalink

  Valheelliset vaalit taas kerran. Tieto oyj laskee Suomessa äänet ja voi manipuloida lopullista tulosta mielin määrin. Vaalisalaisuus takaa vaalivilpin. Ennen vaaleja julkaistuilla valheellisilla gallup-tuloksilla taataan valheen läpimeno.
  Stalin sanoi aikanaan: ”se on ihan sama kuka vaalit järjestää – vain sillä on väliä, kuka äänet laskee”. Mark Twain totesi: ”jos äänestämällä voisi vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää.
  Jos vaalit olisivat olleet rehelliset, olisi kaksi ylivoimaisesti eniten ääniä saanutta: Huhtasaari ja Väyrynen.

  Loppua kohti mennään ja kovaa vauhtia. Laittomuus ja kaikenlainen vilppi ja valehtelu ja omaan pussiin pelaaminen lisääntyy. Sitä saa mitä tilaa,

  Nyt jos koskaan on aika nostaa esiin sotien aikainen presidentti Kyösti Kallion rukous. Sotien aikaan presidentti kehotti rukoilemaan ja tekemään parannuksen synneistä. Kansa nöyrtyi ja rukoili polvillaan armoa kaikkivaltiaalta Jumalalta. Herra kuuli rukoukset ja armahti. Suomen itsenäisyyden säilyminen oli Jumalan ihme. Ja nyt on tilanne vielä huonompi kuin tuolloin…

  https://www.adressit.com/keskustelu/viesti/1606154

  Reply
  • 28.1.2018 at 21:28
   Permalink

   Erittäin hyvin tiivistetty tilannekuva. Minun kauan käyttämä nimimerkki on viittaus tuohon mistä kirjoitit. Todella kovat ajat ovat tällä kansalla edessäpäin -suomen kohtalo on ollut näin veitsenterällä viimeksi talvisodan aikana ja kesän 1944 torjuntataisteluissa joista selvittiin vain ja ainoastaan siksi että ”joku” halusi sen tapahtuvan.

   -Vaalitulos on pettymys mutta ei sinällään yllättävä koska asia on juurikin niin mitä lainaamasi Mark Twain on todennut: JOS ÄÄNESTÄMÄLLÄ VOISI VAIKUTTAA, EI MEIDÄN ANNETTAISI ÄÄNESTÄÄ” On siis toimittava muulla tavoin -edustuksellisen ”demokratian” kautta suomea ei voida pelastaa.

   Reply
 • 28.1.2018 at 21:09
  Permalink

  Pitää muistaa että nyt oli kyse ennakkoäänistä vasta, mutta vaikuttaa siltä että äänestysprosentti tulee jäämään alhaiseksi ja sehän sopii Niinistölle hyvin..

  Reply
 • 28.1.2018 at 21:25
  Permalink

  Ennen vaaleja ennustin että suomalaisen yksipuoluejärjestelmän kannatus on noin 95%. Ei paljon mennyt pieleen. Kovin vähän toivoa jää suomalaisen kulttuurin säilymiselle tulevaisuudessa. Mutta onhan sitten lähes yksimielinen päätös. Pulinat pois.

  Reply
 • 28.1.2018 at 21:30
  Permalink

  Että sellainen tiedostamisen taso ja asiatietämys osavaltiossa nimeltä Finland – eli lähellä samaa kuin vaelluskansoillakin.
  Valheellista turvaa ainakin haettiin.
  Luoja auttakoon edes niitä ketkä itseään ja vastuullista maailmankehitystä yrittävät auttaa, tässä tapauksessa (klo.21.30) vain 6,8%(L.H.)+6,1%(P.V.)=12,9% kansasta
  ja näistäkin valtaosa edelleen fanittaa, peesaa ja kaveeraa varsinaisia orjaherrojansa keitä ei osaa tunnistaa. Näyttää vahvasti ihmisen valtakunnalta.

  Reply
  • 28.1.2018 at 23:01
   Permalink

   Asioista ymmärtävälle ihmiselle suomesta on tullut varsin helvetillinen paikka elää.

   Reply
   • 28.1.2018 at 23:41
    Permalink

    Sinä sen sanoit, Talvisodanhenki.

    Reply
 • 28.1.2018 at 23:46
  Permalink

  hyh saatana… eurostoliiton kullinlitkuttaja on pressa

  Reply
 • 28.1.2018 at 23:49
  Permalink

  kuinka monessa paikassa oli SAATANAN LYIJYKYNÄT ÄÄNESTYSKOPISSA. no keravalla ainakin oli.

  Reply
 • 29.1.2018 at 00:12
  Permalink

  Matti Vanhanen ei kunnioittanut Paavo Väyrystä äänestäneitä. Hän rajasi ne kepun ulkopuolelle ””Paavo Väyrysen puoleen”” kannatukseksi eikä kepun. Näin puolessa välin vaalivalvojaisia YLE:lle. Taitaa ne Paavo Väyrystä kannattaneet äänet kelvata kepun seuraavissa vaaleissa?

  Reply
 • 29.1.2018 at 00:35
  Permalink

  Haisee vähän mädältä nuo prosenttiosuudet! Mutta tästä voi mennä vaan eteenpäin, Suomen lippu korkealla ja Lauralle kuitenkin pisteet.
  Mutta huomion arvoista tosiaan on: Jos Laura Huhtasaari oikeasti olisi ollut vain 2-5 prosentin tai edes 6-8 prosentin ehdokas, ei valtamedia tietenkään olisi lähtenyt tällaiseen raivokampanjaan häntä vastaan!

  Siinä tapauksessa hänet olisi jätetty jokseenkin rauhaan, sekä annettu kampanjoida ihan rauhassa ja media olisi keskittynyt ”oikeasti tärkeisiin” asioihin, ehdokkaisiin ja heidän tekemisiinsä.

  Ja kampanjan aikana Laura Huhtasaaren kokemia ilkivalta ym. asioita ja uhkailuja. Niitä olisi tutkittu hurjalla volyymilla sekä tuotu niitä julkisuuteen joka uutislähetyksissä ym. Suojelupoliisia myöden olisivat olleet äänessä.
  Niin kuin esim. Jos Haatainen, Kyllönen, Vanhanen, Haavisto tai Torvalds olisi joutunut samanlaisten hyökkäysten kohteeksi kampanjansa aikana. Sehän olisi ollut jo myös Kansainvälinen sensaatio!

  Reply
  • 29.1.2018 at 01:25
   Permalink

   Tämä manipuloitu äänestystulos on vain jatkoa kaikelle sille mitä viimevuosina on tapahtunut. Tatrkoituksena on lannistaa ja masentaa kansallismieliset suomalaiset. (((Ne))) tietää että suuri joukko joka kasvaa päivittäin tietää mitä kulissien takana touhutaan -henkilö joka on tuon ”valaistumisen” kerran kokenut on mahdotonta käännyttää takaisin eliitin ”viralliseen totuuteen”, siksi kusetukset vedetään täysin övereiksi.

   Joten leuka ylös ja rinta rottingille! Tärkeintä on saada kasvatettua tiedostavien joukkoa mahdollisimman suureksi -vihollinen tulee vielä tekemään sellaisen virheen mistä pääsemme kostamaan takaisin. Täysin valtavalhemedian propagandan varaan rakennettu kupla tulee puhkeamaan takuuvarmasti. Näin mittavan luokan manipulointi joka yltää yhteiskunnan jokaiselle sektorille ei yksinkertaisesti pysty jatkumaan loputtomiin -viimeistää silloin KUN talous romahtaa (eikä se päivä ole välttämättä kovinkaan kaukana) totuus monesta muustakin asiasta paljastuu.

   Reply
  • 29.1.2018 at 09:13
   Permalink

   Suomi liittovaltioksi, piti varmistaa. Kansa on todella jakautunut kahtia, nämä olivat paremminkin Jenni Haukion-vaalit monien kohdalla. Sen verran lyhytnäköistä on monilla asenne.

   Reply
 • 29.1.2018 at 01:00
  Permalink

  Kylläpä on foliohattuihmisten kommentteja
  Pitäisikö teidän vaihtaa maata?

  Reply
  • 29.1.2018 at 01:29
   Permalink

   Ota tästä keskustelusta kuvakaappaus niin palataan aiheeseen vaikkapa 2 vuoden kuluttua niin selviää mitä hattua kukakin pitää.

   Meille folio -vai sinulle aasinkorvahattu?

   Reply
  • 29.1.2018 at 14:18
   Permalink

   Olet itse siis rikki -rehellinen ihminen tai sitten hyväuskoinen hölmö, joka ei ole nähnyt ajan henkeä ja vaalikampanjan aikaista törkeää syrjivää median kohtelua niille, jotka ovat ”vääräuskoisia” aivan kuten heidän hellimänsä muslimit mediat julistivat ”Fatwan” väärille mielipiteille sekä niiden esittäjille, joita halventavasti kutsutaan ”populisteiksi”. Siis heitä, jotka haluavat huolehtia omasta kansasta ja varsinkin vähäosaisimmasta osasta niin taloudellisesti kuin terveydellisesti. Se, että nuolee maailman persettä kieli ruskeana liehakoiden ylikansallisten kapitalistien ja keinottelijoiden juoksupoikana sekä asemoituu EU:n orjaksi, joka on valmis myymään koko Suomen kansoineen päivineen muutamasta lasihelmestä, joita nuo typerykset luulevat aidoiksi ja että heillä itsellään on jotain merkitystä tai asemaa suurten pöydissä, jotka päättävät kaikesta vieden maankin suomalaisten jalkojen alta sanoen sen kuuluvan muille ”paremmille” roduille, joita meidän pitää vähintäinkin palvoa ja palvella tai sitten mieluummin hävitä pois kansakuntana omasta maastamme, sillä olemassaolomme on rikoksista pahin ja syypäänä kaikkeen epäonneen ja pahaan mitä vain maailmassa voi olla.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.