Sauli Niinistö on Suomen presidentti 2018-

Äänistä on laskettu jo niin paljon, ettei äänestystulos tule enää muuttumaan. Suomen uusi presidentti on selvä. Istuva presidentti Niinistö jatkaa kauttaan seuraavat 6 vuotta.

Muut ehdokkaat ovat onnitelleet Niinistöä tuloksesta +60% ja toivonut Niinistön jatkavan turvallisella linjalla, viitaten Natoon liittymisellä, Venäjäsuhteilla ja hyvällä ulkomaan politiikalla.

Keskustelua on herättänyt voittiko vaalit Niinistön valitsijayhdistys, vai Kokoomus. Ylen kommentoijat olivat asiasta mieltä, että valitsijayhdistykset tulevat tulevaisuudessa yleistymään ja presidentinvaalit ovat enemmänkin henkilövaalit.

Ainoa selkeästi natoa kannattava Torvalds sai äänistä ainoastaan 1.5%, mikä kertoo kansan tahdosta Natojäsenyyden puolesta aika lailla.

Toiseksi presidenttikilpailussa kipusi Pekka Haavisto yli 12% äänisaaliilla ja kolmanneksi Laura Huhtasaari noin 7% äänimäärällä.

21 thoughts on “Sauli Niinistö on Suomen presidentti 2018-

 • 28.1.2018 at 22:08
  Permalink

  thyi… toi eurostoliiton sylikoira muuten tekee just niinku pankkiirikusipäät brysselissä sanoo. ei oo suomen pressa

  Reply
 • 28.1.2018 at 22:13
  Permalink

  Suurin osa äänestäjistä ei ilmeisestikään tajunnut, että Niinistö on sionatsi-pankkiireiden juoksupoika joka haluaa liittää Suomen alusmaaksi tähän niiden edustamaan haparoivaan Imperiumiin kuiviin imettäväksi. Suomea ei varmaan enää ole olemassa seuraavien presidentinvaalien aikaan.

  Ulkopoliittinen linjaus lienee jotain tyyliin ”Suomi liitetään Barbarossa II:n hyökkäysalustaksi ja jenkkien varuskunta avataan Turkuun”

  Reply
  • 28.1.2018 at 22:26
   Permalink

   Hahhah, klaklak 😀 Aika osuva. Vähän ironista muuten se kuinka aiemmin tänään toimittaja kirjoitti piilovaikuttamisesta mutta sitten tässä jutussa on vaalitulokset rajattu tarkoitushakuisesti. Kattila pataa soimaa?

   Reply
   • 29.1.2018 at 21:07
    Permalink

    -paitsi että tuo natsi-pankkiiri(zio) on kyllä mielestäni oksymoroni. Imperialistiset fasistit voivat toki olla imperialistisen korporatismin puolesta mutta sellainen keskustelu mene monihaaraiseksi ja monimutkaiseksi :/

    Reply
 • 28.1.2018 at 22:48
  Permalink

  Meillä on sitten kummisetän arvopohja vallitsevana.

  Reply
 • 28.1.2018 at 23:28
  Permalink

  mitä serkumpi nii sen herkumpi? vitut suomesta ja ei ku eurostoliittoon sano kim ung niinistö. arvostus 0%

  Reply
 • 29.1.2018 at 00:29
  Permalink

  Tästä voi mennä vaan eteenpäin, Suomen lippu korkealla ja Lauralle kuitenkin pisteet.
  Mutta huomion arvoista tosiaan on: Jos Laura Huhtasaari oikeasti olisi ollut vain 2-5 prosentin tai edes 6-8 prosentin ehdokas, ei valtamedia tietenkään olisi lähtenyt tällaiseen raivokampanjaan häntä vastaan!

  Siinä tapauksessa hänet olisi jätetty jokseenkin rauhaan, sekä annettu kampanjoida ihan rauhassa ja media olisi keskittynyt ”oikeasti tärkeisiin” asioihin, ehdokkaisiin ja heidän tekemisiinsä.

  Ja kampanjan aikana Laura Huhtasaaren kokemia ilkivalta ym. asioita ja uhkailuja. Niitä olisi tutkittu hurjalla volyymilla sekä tuotu niitä julkisuuteen joka uutislähetyksissä ym. Suojelupoliisia myöden olisivat olleet äänessä.
  Niin kuin esim. Jos Haatainen, Kyllönen, Vanhanen, Haavisto tai Torvalds olisi joutunut samanlaisten hyökkäysten kohteeksi kampanjansa aikana. Sehän olisi ollut jo myös Kansainvälinen sensaatio!

  Reply
 • 29.1.2018 at 02:34
  Permalink

  Vuoden 2006 presidenttivaaleissa kun Sauli Niinistö ensimmäisen kerran asettui ehdolle häneltä kysyttiin onko hän vapaamuurari.

  Sauli Niinistö vastasi lyhyesti että ei ole.

  Tuolla vastauksella koskien vapaamuurariutta Sauli Niinistö paljasti itsensä, Kehonkieli ja uuden maailmanjärjestyksen esiin nosto Sauli Niinistön puheissa ihailevassa merkityksessä kertovat sen, että hän on vapaamuurari.

  Niinistö kirjoittaa Jumalan pienellä j:llä. Voisiko tämä johtua siitä että Jumala ei olekaan Saulin mielessä vaan Lucifer jonka hän kirjoittaakin suurella L:llä.

  Me näemme ja ymmärrämme vapaamuurarien ”salaista” elekieliviestintää, käsimerkkejä ja kommunikointia julkisessa tv-esiintymisessä. Tiedämme myös, miten satanistinen ja kauhea on se ”uusi” maailmanjärjestys, jota kovaa vauhtia ajetaan salaisissa tapaamisissa maailman eliitin kanssa.

  Tästä Sauli Niinistö ei tosin mainitse sanallakaan. Vaikka hän nyt toistamiseen ajaa Suomen kansan etua.

  Äänet on laskettu(toivottavasti oikein). Suomalaiset tulevat saamaan juuri sitä mitä ansaitsevatkin.

  Reply
  • 29.1.2018 at 03:19
   Permalink

   Pöllö vaalimainoksen logona eikä 99% kansasta ymmärrä mistä on kysymys. Ja niille jotka haaveilevat että ”sitten kuuden vuoden päästä…” voin kertoa ettei tässä maassa enää silloin äänestellä yhtään mitään yhtään mistään. Se joka muuta luulee on totaalisen pihalla siitä miten huonossa kunnossa Suomi tällähetkellä on. Puikoissa on nyt ryhmä rikollisia jotka tekevät niin suurta tuhoa ettei sen korjaaminen ole mahdollista -kansan välinpitämätön asenne ja käsittämätön hyväuskoisuus maksaa itsenäisyyden, sen lopunkin mitä vielä vähän on jäljellä.

   Ainut mitä saadaan aikaiseksi on keskinäiset kähinät jostain täysin merkityksettömistä asioista. Muutaman euron tai pienen näkemyseron takia hypätään toisten kurkkuun kiinni kun samaan aikaan maan rajojen ulkopuolelta toimivat tahot ryöstää KIRJAIMELLISESTI maan alta pois. Touhussa ei ole järjen häivää! Jos se ”natsin” tai ”antisemitistin” leima jotakuta niin paljon häiritsee niin suosittelen silloin ihan reilusti vaihtamaan puolta tuonne uutta maailmanjärjestystä ajavien porukkaan -se on näiden ”minä irtisanoudun” tyyppien oikea joukkue.

   Reply
 • 29.1.2018 at 02:48
  Permalink

  Ei ole väliä mitä kansallisuutta, poliittista suuntausta, ideologista suuntausta tai uskonnollista suuntausta henkilö edustaa, se on kaikki vain kulissia suurta yleisöä varten. Todellisuudessa he kaikki kuuluvat samaan salaiseen eliittiseuraan. Toki näiden salaisten seurojen sisällä käydään koviakin valtataisteluita, mutta siitä suuri yleisö saa harvemmin tietää mitään.

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-1.html

  Reply
 • 29.1.2018 at 05:25
  Permalink

  Suomi sai jatkoa kokoomuslaiselle politiikalle orpon ja vartiaisen virnistelevien naamojen loistaessa.Nato kysymys saa uutta vauhtia kunhan pöly laskeutuu ja raippa viuhuu vaalikarjan yllä yhä kiivaammin tämän valtakirjan saattelemana.

  Reply
 • 29.1.2018 at 08:43
  Permalink

  Kyllähän tässä edistystä ja heräämistä on tapahtunut, kiitos Paavon ja Lauran. Nyt itsenäisen Suomen kannatus on jo yli 10 %a, kun edellisissä eduskuntavaaleissa se oli alle 1%a.
  Kansallismieliset täytyisi saada seuraavissa eduskuntavaaleissa paremmin liikkeelle ja yhdistämään voimansa. Myös tavallisten ihmisten on aktivoiduttava ja osallistuttava maamme itsenäisyystaisteluun.

  Poliittiset puolueemme ovat kaikki sekoomuksen apupuolueita.. niin omituiselta kuin se tuntuukin niin sdp ja vasemmisto ajaa samanlaista riisto, ryöstö globalistista kapitalismifasismia kuin nykyisin vallalla oleva sininen kokokusta.. siis sos-mielisairaala peräkontti-hallituskoalitio. 90 %a kansastamme ei varmaankaan todellisuudessa tahdo maastamme alistettua velalla ja orjatyövoimalla toimivaa kehitysmaata, vaan omilla jaloilla seisovan ylpeän kansakunnan. Kannattaakin joka välissä herätellä kanssaihmisiä ja valistaa heitä nykyjärjestelmän kusetuksesta.. vittuilu ei ole hyvä konsti vaan ennemminkin rautalangasta vääntäen, kuin lapselle puhuisit.

  Kootaanpa voimamme ja jatketaan taistelua niin on jälkipolville kerrottavana kuinka aikoinaan puolustimme itsenäistä Suomea. Vähän niin kuin sata vuotta sitten, kun ensin hullu kansamme sokaistui bolsevismista ja heti perään silloinen sekoomus halusi maahamme monarkian ja luokkayhteiskunnan. Sama hulluus jatkuu edelleen, eli vihervassarit elää kommunistisessa maailmanjärjestys-unessaan ja kokokusta-oikeisto haluaa maahamme globalistisen yläluokan ja alistettua kansaamme johdetaan rajojemme ulkopuolelta (niin kuin jo on käytännössä toteutunut). Valtaosa kansastamme ovat kuitenkin normaaleja ihmisiä kuten sinä ja minä.. valta vaan on lipsahtanut vääriin käsiin (harhautuksella ja manipulaatiolla). On aika ottaa se takaisin ja palauttaa demokratia ja tasavaltalainen kansanvalta takaisin maahamme.

  Reply
 • 29.1.2018 at 09:43
  Permalink

  Vaalien tulos on todiste siitä että suomen kansa on erittäin tyhmää väkeä.

  Reply
 • 29.1.2018 at 10:21
  Permalink

  Vaalien tulos on todiste siitä, että jälleen kerran vaalit olivat vilpilliset.

  Reply
 • 29.1.2018 at 14:04
  Permalink

  Sauli Niinistö on EU:n kumileimasin ja juoksupoika. Median aivopesu ja Sauli hypetys oli niin alastonta ja päällekäyvää että, jos Sauli Niinistö ei olisi voittanut vaaleja sittenkään. Olisi Pohjois-Korean yksinvaltainen diktaattori Kim saanut hermoromahduksen ja vuoden yöunet olisivat menneet.
  Sauli Niinistö on juutalaisten kipapäiden saappaiden nuolija ja kansainvälisten rahalaitosten sekä NWO:n selkärangaton maan matonen, joka palvelee mammonaa ja valtaa unohtaen Suomen kansallisvaltion ja sen asukkaat huutolaisten asemaan käärien itse rahakirjekuoria kuin palkkamurhaaja konsanaan.

  Reply
  • 29.1.2018 at 20:05
   Permalink

   Paljonkohan kilahti vaalitilille siitä että sataan kertaan selvitetty suomalaisten SS-miesten osuus väitettyihin juutalaisten tappoihin vielä kerran selvitellään?

   Lopputulos on ”selvitykselle” on jo päätetty -tutkimusvaatimuksen ajoitus ei todellakaan ollut sattumaa…

   JOS Suomi olisi sivistysvaltio se ei tähän nöyryytykseen lähtisi mukaan vaan ajaisi nämä natsinmetsästäjät hevonhelvettiin. SS joukoissa taistelleet veteraanit ovat parasta mitä tämä maa on koskaan synnyttänyt!

   Reply
 • 29.1.2018 at 17:05
  Permalink

  Vahva mädän löyhkä:

  ”Vaalitarkkailijoita ei päästetty tälläkään kerralla Tieto Oyj:n tiloihin”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/01/vaalitarkkailijoita-ei-paastetty-talla.html

  Manipuloiduilla, väärennetyillä galluptuloksilla ennen vaaleja luotiin kansalle kuva S.Niinistön ylivoimasta, vallanpitäjien sylikoiran valtaVALEmedian suosiollisella myötävaikutuksella.

  Tieto Oyj:n laskentohjelmaan annettiin galluppeja myötäilevä valmis, suunniteltu vaalitulos sitten vaalien jälkeen ”oikeaksi” laskettavaksi eli ”vahvistettavaksi”.

  Niin yksinkertaista se on sellaiselle taholle, jolla on sopiva koneisto/organisaatio käytettävissään ja riittävästi RAHAA sen pyörittämiseen.

  Reply
 • 30.1.2018 at 08:58
  Permalink

  Tätähän se Tuomiojakin halusi, mennä Niinistön taakse. Haatainen laitettiin syömään Huhtasaaren ja Väyrysen kannatusta, ja kepu teki saman laittamalla lautakasa-Masan häviämään tuomittuun kampanjaansa.

  Reply
 • 30.1.2018 at 12:12
  Permalink

  Kaikilta muilta osin kuin maksetun valtamedian osalta (meidän kaikkien rahoilla) vaalit olivat niin rehelliset kuin ne ylipäätään voivat edustuksellisen demokratian alaisuudessa olla. Ja kuten tiedämme, puhtaasti edustuksellinen demokratia on tullut toimivan tiensä päähän Suomessa jo noin 30 vuotta sitten. Siihen saakka se toimi NL:n olemassaolon ja presidentin valtaoikeuksien painoarvojen varassa.
  Meidän on saatava tähän maahan sitovan kansanäänestyksen malli erityisen tärkeissä kysymyksissä, eli sellaisissa joihin saadaan kerättyä riittävä määrä äänestyksen kannattajia. Se tarkoittaa Sveitsin mallia, mikä toimii Sveitsissä hienosti ja on siellä jo valmiiksi niin pitkälle kehitetty, että voimme ottaa sen melkein sellaisenaan käyttöömme.

  Reply
  • 30.1.2018 at 21:45
   Permalink

   Kyllä. Suora demokratia on A I N U T jätjestelmä mitä voi demokratiaksi kutsua. Mutta arvaappa Pekka luopuvatko nämä perkeleet vallastaan johon ovat päässeet? -niin ja ymmärtääkö tämä ”katajainen kansa” jonka päät on sotkettu valtavirtamedian syöttämällä paskalla edes alkaa vaatimaan oikeuksiaan? Suurin osa ei ymmärrä mitään mitä ympärillä tapahtuu -kyky tulevaisuuden hahmottamiseen on menetetty kokonaan.

   Suomalaiselle riittää että maata johtaa henkilö jolla on kakara tulossa, kiva koira, Valtterille jopo ja se pystyy puhumaan tunnin sanomatta mitään.

   Aamen.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.