Pakina: Perussuomalaiset kunnostautui pikkujoulun vietossa

Pitkin päivää on saatu lukea eri tiedotusvälineistä. Miten perussuomalaiset ovat juhlineet rajusti eduskunnan pikkujouluissa ja samaan aikaan isossa salissa on keskusteltu alkoholilainsäädännön löysentämisestä.

Teuvo Hakkarainen pyysi jo valmiiksi anteeksi käytöstään 15.12.2017 ja kertoi tapauksesta facebookissa. Teukka oli käynyt tervehtimässä entisiä kollegojaan Sinisten eduskuntaryhmän huoneessa ja kaatanut viinat maahan. Perinteisesti viinan maahaankaatamista ei katsota hyvällä, josta johtuen ministeri Lindström oli käskenyt häntä poistumaan huoneesta. Kuka tahansa ohjaisi moisen kaverin pois juhlista, koittakaa itse hankkia alkoholia sen jälkeen kun viinakauppa on mennyt kiinni.

”Minun on pyydettävä anteeksi. Eilen eduskuntaryhmät järjestivät ryhmien ja toimittajien perinteiset pikkujoulut. Olen käyttäytynyt juhlissa sopimattomasti kansanedustajakollegaa kohtaan. Olen henkilökohtaisesti pyytänyt anteeksi asianosaiselta ja pyydän uudelleen. Vastuu on minun ja vain minun. Olen todella pahoillani. Tämä ei tule toistumaan.” Kertoo Hakkarainen.

Kansanedustaja Ville Tavion avustaja Tuomas Tähti oli myös kunnostautunut alkoholin yli nauttimisessa.  Onhan se ymmärrettävää, että joskus voi lähteä hommat luisumaan. Tarjolla oli sentään jokaisen suomalaisenmiehen lempi viinaa, eli ilmasta ja sitähän kiskottiin kaksin käsin.

”Niin, siinä kävi niin, että tarkoitukseni ei missään nimessä ollut juoda liikaa. Mutta minulta meni niin sanotusti filmi poikki enkä muista illasta juuri mitään” kommentoi Tähti ja niin kuuluukin kommentoida. Mieshän oli sammunut kuin saunanlyhty ja puhemiehen aukiolle.

Kansanedustaja Päivi Räsänen hälytettiin paikalle kesken istunnon tarkistamaan Tähden tilaa. Räsänen oli todennut tilan normaaliksi ja poistunut istuntosaliin tonttujen jouluyötä hyräillen.

 

 

5 thoughts on “Pakina: Perussuomalaiset kunnostautui pikkujoulun vietossa

 • 18.12.2017 at 19:55
  Permalink

  Teukka ja Tuomas! Korkki KIINI!

  Reply
 • 18.12.2017 at 22:31
  Permalink

  Tässähän ryypättiin pikkujouluissa, aikoinaan urheiluministerimme Arhinmäki ryyppäs työmatkalla eikä pystynyt edustamaan sitten seuraavan päivän tapaamisessa saati pyydellyt anteeksi. Ahtisaari teki samat Ruotsinvierailulla mandoliinikrapuloineen. Risikko sitten puolueristeilyllä eli taas ”omien seurassa” eikä valtioa edustaen. Sama tuomio kaikilla vai vasemmalla katotaan läpi sormien?

  Ahtisaarta lukuunottamatta kaikki AA kerhoon tai potku perseellej os ei käy!

  Reply
  • 18.12.2017 at 22:34
   Permalink

   Syy miksi Ahtisaarta ei ku taitaa olla jo EVP ja ton ikäsiä lääkärit vahtii muutenkin & sen verran lääkitystä että viinaa päälle ni on kanttuvei

   Reply
 • 18.12.2017 at 23:11
  Permalink

  Sinisten luopioiden viinat kuuluukin kaataa maahan, se on miehen työ eikä siinä ole mitään anteeksipyydeltävää. Tosin vielä parempi olisi ollut juoda nekin viinat parempiin suihin.

  Reply
 • 19.12.2017 at 07:26
  Permalink

  Olis vetänyt kuonoon Lindströmmiä koska jo muutenkin munas taas itsensä. Tuon entisen persun, nykyisen kokoomus eukon pitäisi olla ylpeä että teukka kohdisti seksuaalista huomiota häneen. teukka tosin ei tiennyt mitä teki hulluhumalssaan ja on varmaan ollut melkoinen morkkis aamulla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.