Soldiers Of Odin Turku jakoi vaatteita vähävaraisille

Nykysuomi kävi paikanpäällä katsomassa tunnelmaa Turun puutorilla. Tunnelma oli jouluisen leppoisa ja makkarantuoksu kantautui nenään jo pitkän matkan päästä.

Paikalla kävi useita ihmisiä hakemassa ilmaisia vaatteita, jotka oli tarkoitettu niille joilla ei rahat riitä kaikkeen jouluna. Kerättynä oli paljon hyväkuntoisia talvitakkeja, jotka löysivät uuden kodin helposti.

Paikalla myös lapset nauttivat makkara- ja hernekeittotarjoilusta mehuineen. Kelikään ei ollut liian kylmä siihen, etteikö moni olisi jäänyt paikalle keskustelemaan maailman menosta ja tulevasta joulusta. Lapsille oli myös varattu ilmainen 300 yllätyslahjan kasa.

Tilaisuuden turvasi neljä poliisipartiota, joskin mitään järjestyshäiriöitä ei tapahtunut. Paikalla ollut Odin aktivisti tosin kertoi siivonneensa torin tolpista niihin edellisyön aikana ilmestyneitä ”natsit pois” tarroja 72 kappaletta.

4 thoughts on “Soldiers Of Odin Turku jakoi vaatteita vähävaraisille

 • 17.12.2017 at 07:15
  Permalink

  Maanpetturit ja musujen nuolijat käyneet häiriköimässä. Hienoa toimintaa kotimaan omien auttamiseksi. Musuthan saavat apua valtiovallalta runsain mitoin, toisin kuin kantasuomalaiset hätää kärsivät. Nykyhallitus vihaa omia hätää kärsiviä ja köyhempiä kansalaisiaan.

  Reply
 • 17.12.2017 at 10:46
  Permalink

  Hienoa toimintaa Odineilta auttaa suomalaisia todella hädänalaisia ihmisiä kristikunnan suurimpana juhlana, jos tässä vielä niin saa ja voi sanoa. Pienoinen ihme Turun ja suvakki -hallinnon taholta on se ettei sentään poliisi heti korjannut tälläistä ”valkoisen ylivallan provokaatiota” juoppoputkan pahnoille tiirailtavaksi. Kaiketi joulu vaikutti asiaan ja se, ettei sentään vielä kaiketi ”polpoittunut” poliisikunta kehdannut viedä sanan mukaisesti leipää suusta ja vaatteita päältä, vaikka tässä nykyisessä hölmöläisten maassa parhainta muotia onkin kulkea ilkosillaan ja olla niin pirkuleen eurooppalaisia.
  Hieman vertailukohtana haluan tuoda julki sen, ettei ainoatakaan savupommia, ilkivallantekoa ja sokeaa väkivaltaa ilmennyt TÄMÄN tapahtuman aikana, vaikka tolppien juuriin kinttuaan nostamassa käyneet ratikaalit kuseskelivatkin kyseessä olevan ”natsien” touhut ja ”väärän väristen” ihmisten tukeminen lumessa ja pakkasessa. Tässäpä oli mallia punakaartilaisille, joka ei koskaan tule realisoitumaan kyseisen väkivaltakoneiston ”rattaille”, vaikka rautalangasta mallin vääntäisi.

  Reply
 • 17.12.2017 at 12:15
  Permalink

  Miten tällaista natsismia ja rasismia sallitaan tässä maassa? Kauheita nämä uusnatsien väkivaltaiset mielenosoitukset, kuten tässäkin taas nähdään. Sivullisia hakattu, autoja ja linja-autovarikkoja poltettu, poliiseja kivitetty sairaalaan, polttopulloja ja räjähteitä heitelty, ikkunoita ja paikkoja rikottu ja kaiken lisäksi on sota julistettu järjestäytyneelle yhteiskunnalle.

  Sankariksi tämän kaiken kauheuden keskellä nousee tuntemattomaksi jäänyt kasvottoman yhteiskunnan uhri, pienen ihmisen oikeuksia sorotkoneistoa vastaan puoluustava kansalaisktivisti, joka henkensä uhalla ja seurauksista välittämättä nosti oikeudenmukaisuuden korkeimmaksi valokseen ja pelasti sodan jaloista nälkää näkevät, itkevät lapset liimaamalla tarroja tolppiin, jotta koko maailma voisi nähdä ja jäkipolvet muistaa. Ei koskaan enää, peli on nyt vihelletty poikki, me too!

  Reply
 • 23.12.2017 at 17:42
  Permalink

  T. Muraja on ilmeisesti uusi parodiahahmo. Työkenttää riittää, se on varma tässä muuten epävarmassa Orwellin nykymaailmassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.