Tässä totuus Keuruun pommimiehestä – Terveyskeskusta ei evakuoitu

Eräässä Facebook-ryhmässä herätti viime viikonloppuna huomiota postaus, jossa kerrottiin, että Keuruun terveysasemalla olisi ollut lauantaina vaaratilanne. Postauksen mukaan terveysasemalle olisi tullut maahanmuuttajataustainen ”pommimies”, ja paikalla olisi ollut runsaasti viranomaisia poliisin pommiryhmästä lähtien. Terveyskeskus oli kuulemma evakuoitu.

Kyseisen postauksen tehnyt henkilö kertoi Nykysuomelle tänään tiistaina, että oli saanut tiedon Keuruun terveysasemalla töissä olevalta läheiseltä ihmiseltä. Läheinen oli kertonut, että vuodeosastoa ei oltu tyhjennetty, mutta kaikki jalkeilla olevat ihmiset olisi evakuoitu ulos ja terveyskeskuksen ovet lukittu tapauksen selvittelyn ajaksi. Seuraavaan työvuoroon tulevia työntekijöitä olisi varoitettu etukäteen puhelimitse välikohtauksesta.

Haastateltu kertoi olevansa varma tapahtuneesta, ja ihmetteli, miksi viranomaiset eivät tiedota mitään asiasta, eikä medioissa näy mitään uutisointia.

Rikoskomisario Ari Rutanen Keuruun poliisista kertoi Nykysuomelle, ettei hänellä ole tutkittavana yhtään tämäntyyppistä tapausta, eikä hän ollut kuullut mitään sellaiseen viittaavaa. Tosin hän kertoi, että muiltakin medioilta on tullut yhteydenottoja asiaa koskien.

– Jos täällä jotain evakuointeja olisi viikonloppuna tapahtunut, olisin siitä varmasti tietoinen, sillä terveysasema on tuossa 200 metrin päässä, kommentoi Rutanen.

Nina Juurakko-Vesikko Tampereen poliisiasemalta kertoi, että Sisä-Suomen poliisilaitokselle oli tullut väitetystä tapauksesta tiedusteluja jo lauantaina. Selvitettyään asiaa hän kertoi, ettei Keuruulla olisi ainakaan lauantaina ollut kyseisentyyppistä poliisitehtävää. Juurakko-Vesikko kertoi, että poliisilaitos julkaisee asiasta virallisen tiedotteen katkaistakseen vääriltä huhuilta siivet.

Pari tuntia myöhemmin Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisikin virallisen tiedotteen asiasta. Siitä käy ilmi, että jotain on sittenkin tapahtunut. Kyseessä on ollut uhkaavaksi koettu terveysasemalle tullut puhelu. Siihen, onko puhelussa puhuttu mitään pommista, ei tiedote ota kantaa. Mutta poliisitehtävä aiheeseen liittyen on kuitenkin ollut.

Poliisitiedote kuuluu kokonaisuudessaan näin:

”Sosiaalisessa mediassa liikkuu monenlaista tietoa Keuruun terveysaseman 25.11.2017 lauantaipäivään liittyen.

Sisä-Suomen poliisilla on tietojeni mukaan ollut lauantaina 25.11.2017 yksittäisen poliisipartion hoitama tehtävä, joka liittyi terveysasemalle tulleeseen uhkaavana koettuun puheluun liittyen. Asiasta ei ole käynnistetty esitutkintaa ja puhelun tehnyt henkilö oli toimitettu terveydenhuoltohenkilöstön luo.

Poliisin käsityksen mukaan kyseinen puhelu oli yksittäisen henkilön ”avunpyyntö” hankalassa elämäntilanteessaan. Tapahtumaan ei ole liittynyt evakuointeja tai moniviranomaisyhtyökuvioita.

Poliisitoiminnallisesti kuvailisin vastaavanlaisia tehtäviä olevan runsaasti ja asiasta on laadittu tämä tiedote, koska poliisi haluaa tässä yksittäisessä tapauksessa leikata huhuilta siivet. Toisaalta yleisellä tasolla voin todeta, että poliisi ei voi jokaista yksittäistä mediajuttua lähteä kommentoimaan. Yleisenä ohjeena haluaisin korostaa sitä, että Internetviestintää seuratessa on hyvä muistaa terve lähdekritiikki.”

Lähteet: Poliisi, Facebook

7 thoughts on “Tässä totuus Keuruun pommimiehestä – Terveyskeskusta ei evakuoitu

 • 28.11.2017 at 16:27
  Permalink

  Ahaa… Siis pommilla uhkaaminen on sitten nykyään ”Avunpyyntö”. No, mikäs tässä maailmassa on enää ennallaan. Kaikki ”käsite -raiskataan” siihen kuosiin, että ainakin tiettyjen tahojen tekemä avoin rikoksellinen teko onkin Pyhän Hengen vuodattamista.
  Poliisi, valtamedia ja muut hörhöt saavat vain syyttää itseään Suomeen rantautuneesta sivistyksestä nimeltä huhu. Vain suljetuissa yhteiskunnissa, jossa vallitsee ”avoin” sensuuri rauhantilaisessa maassa arkisena käytäntönä tai vielä pahempaa demokratian rienausta: Kaksoisstandardi, jossa esim. kantasuomalaisten tekemät eri asteiset rikokset märehditään satakerran kautta tuhatkertaisesti ja ns. uussuomalaisten brutal force -tyyliin tehdyt ihmisoikeusrikkomukset vaietaan yhtä kuoliaiksi kuin rikosten kanta-suomalaiset uhritkin sementöidään kuin käytetty ydinpolttoaine peruskallion holvistoihin vielä sinetöitynä Herra tietää kuinka ”monella solmulla”.
  Polpon tiedotuslinja on perseestä, kuten vihreä pieni mies, joka harjoittaa sellaisen rikollisuuden seurantaa netissä, jossa lyödään leualla nyrkkiin tai muutoin ihmetellään tämän Pohjois-Korean serkku -maan ns. ”oikeuskäytäntöä” ja perin munattomien poliitikkojen hinttimäisiä otteita haittamaahanmuuttopolitiikassa, jossa päinvastoin pitäisi harjoittaa vähintäinkin ”Jyrkkää puollustusta” ja lopettaa karkuun juokseminen poliittisen vastuun ja Suomen Tasavallan rajojen koskemattomuuden sekä ylittämättömyyden nimissä.

  Reply
 • 28.11.2017 at 16:52
  Permalink

  Poliittinen poliisi on kääntynyt kantaväestöä vastaan. Raha kyllä kelpaa ja sitä ollaan jatkuvasti vaatimassa lisää vaikka toiminta on maksajille haitallista. Todella röyhkeää touhuilua johon on puututtava välittömästi! Meillä on oikeus tietää mitä maahantunkeutuneet kehitysmaalaiset täällä puuhastelee meidän rahoilla. Valehtelun ja pimittämisen on loputtava!

  Reply
 • 28.11.2017 at 17:11
  Permalink

  Poliisi valehtelee. Miksi ei valehtelisi, kun viestintäohjeistus vaatii salaamaan tiettyjen etnisyyksien tekemiä kepposteluita, johon myös tämä tiedote perustuu.

  Ruotsissa ongelmat sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ovat jo arkipäivää, jota voi satunnaisesti lukea esim. PT-median artikkeleista. Suomihan on tässä vain hieman jäljessä.

  Reply
  • 28.11.2017 at 18:44
   Permalink

   Ruåtsin räjähdysten tahti kiihtyy -joka toinen päivä paukkuu jossain kun rikolliset hyökkäävät yhteiskuntaa vastaan poliisin paetessa tilannetta. Viimeisin isku on eiliseltä Uppsalasta. Suomen propagandamedia pimittää tapahtumat täydellisesti vaikka valvomattoman länsirajan takana tilanne alkaa täyttämään sisällissodan tunnusmerkit. Suomalaisten ei haluta tietävän miten epäonnistunut #unelma kaatuu monikulttuurisessa kansainkodissa ja verinen todellisuus iskee vasten kasvoja. Meidät halutaan vetää mukaan samaan helvettiin mihin ruåtsin kantaväestö on itsensä päästänyt.

   -Onneksi meillä on vaihtoehtomedia joka pitää valveutuneet, omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset tietoisina asioiden oikeasta tilasta. Globalistien ja #unelmaväen korttitalo alkaa kaatumaan -totuus valheiden takaa paljastuu päivittäin kasvavalle joukolle. Hätä kehitystä tulee jouduttaa KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN että Suomi saataisiin vielä pelastettua ruåtsin tilanteelta!

   Reply
 • 28.11.2017 at 18:30
  Permalink

  Keuruu on matujen miehittämä pikkukaupunki. Oli ennen mukava paikka mutta pilattiin vaihtamalla varuskunta ja sotilaat sopimattomalla aineksella suomen ilmastoon.Kalliita perekelitä ovat mokomat loisijat.

  Reply
 • 29.11.2017 at 12:30
  Permalink

  Luulisi, että Keuruulta löytyy enemmän kuin yksi ihminen vahvistamaan terveyskeskuksen evakuointia, jos sellaista on tapahtunut. Poliisi nyt kuitenkin tiedottaa mitä tiedottaa, se ei paljoa auta.

  Reply
 • 29.11.2017 at 16:06
  Permalink

  Ja Helsingin vihervasemmistolaiset idiootit haluu haalia näitä ilmaseen hoivaan. Sairasta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.