MTV: Alma Media vähentää 35 henkilötyövuotta

MTV uutisoi Alma Median maakunta- ja paikallislehtien yt-neuvotteluiden lopputuloksesta.

Alman henkilöstö pienenee 35 henkilötyövuodella. Vähennys toteutetaan pääosin eropaketeilla ja eläkeratkaisuilla, uutisoi MTV.

Alma Median tiedotteessa kerrotaan, että työvoiman väheneminen koskee kaikkia henkilöstöryhmiä.

6 thoughts on “MTV: Alma Media vähentää 35 henkilötyövuotta

 • 28.11.2017 at 15:26
  Permalink

  Ei ole olemassa henkilötyövuosia. On vain miestyövuosia. Tämäkin käypä termi on jo ajat sitten sössitty äärifeministien painostuksesta.

  Reply
 • 28.11.2017 at 15:27
  Permalink

  Hyvä, saisi vähentää loputkin ja toimittajat töihin johonkin poliittisesti riippumattomaan mediaan.

  Reply
 • 28.11.2017 at 16:06
  Permalink

  Valheilla ei pitkälle pötkitä. Ihmiset äänestävät lukulaseillaan ja nyt se näkyy.

  Reply
 • 28.11.2017 at 16:42
  Permalink

  Kas, tämä juutalainen mediatalo nimeltä Alma Media, joka on koko Pohjoismaita hallitsevan Bonnier konsernin yksi käärmeenpesistä, joka harjoittaa mitä nuo perin ”älykkäät”, umpikierot opportunistit ja valkoisen kristityn rodun ”lopulliseen ratkaisuun” tähtäilevät 6 miljoonan holokaustin totuuden haastajat nyt sitten harjoittavat vastuullista ja goyimeistaan huolta pitävää henkilöstöpolitiikkaa. Osakkeenomistajathan tällä teolla voivat saada muutamia euroja tai senttejä lakkariinsa kun valheiden tuotantoa virtaviivaistetaan, koska Pohjoismaihin vaaditaan myös täydellistä sensuuria ja ”vihapuheiden” sekä ”toisinajattelun” kieltävää lakia, jonka tarkoituksena on nimenomaisesti suojella ”sananvapautta” ynnä varjella EU:n alaista kantaväestön lahtaamiseen pyrkivää hallitusta poliittiselta arvostelulta eli kuten joskus ennen muinoin tunnettiin nimeltä: Oppositio, joka harjoitti opposiopolitiikkaa aivan kuten Länsimaiseen monipuolue demokratiaan kuuluikin olla.
  On selvää, ettei samojen valheiden, vääristelyjen, ”maalittamisen”, disinformaation ja uutisoimattomuuden harjoittamiseksi tarvita monenkertaista väkeä, sillä muutama Papukaija riittää toistelemaan niille opetettuja mielivaltaisia sanoja kerta toisensa jälkeen.

  Reply
 • 28.11.2017 at 18:12
  Permalink

  Kun tilaajat tekevät omat johtopäätökset uutisten tasavertaisuudesta, käy näin. Onneksi näitä ei ole pakko seurata ja maksaa, poikkeuksena YLE. Pakko maksaa vaikka tuota viervasemmisto punakommunisti feministien miehittämää paskaa ei haluaisi katsoa. On kumma miten edellä mainittua ainesta ei saatu siivottua. Sipilä keissin jälkeen peli oli menetetty. Nyt jälki näkyy.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.