Poliisi etsii itsensä bensalla valellutta, mahdollisesti itsetuhoista miestä – Päiväkotia varoitettiin mahdollisesti vaarallisesta miehestä

Lohjalla, Vaanilan alueella 15.11.2017 noin klo 14.30 poliisitehtävän yhteydessä poliisipartion tavoittelema henkilö käyttäytyi itsetuhoisesti ja pääsi pakenemaan paikalta. Poliisi etsi henkilöä useamman partion voimin. Käytössä oli myös rajan helikopteri.

Varotoimena poliisi oli yhteydessä lähialueella oleskeleviin. Henkilön etsinnät jatkuvat. Tässä vaiheessa ei ole viitteitä siitä, että tilanne aiheuttaisi vaaraa ulkopuolisille.

Iltasanomien tietojen mukaan Mäntynummen päiväkodissa vierailivat poliisit jotka kertoivat alueella liikuskelevan tummiin pukeutuvan, noin 160-senttisen miehen, joka on valellut itsensä bensiinillä tai muulla herkästi syttyvällä aineella.

-”He sanoivat, että tässä on poliisioperaatio käynnissä ja uhkaavasti käyttäytyvä henkilö liikkuu alueella. Ja että jos näette häntä, soittakaa 112.”

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa muun muassa virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Lähde: Poliisi, IS

One thought on “Poliisi etsii itsensä bensalla valellutta, mahdollisesti itsetuhoista miestä – Päiväkotia varoitettiin mahdollisesti vaarallisesta miehestä

  • 15.11.2017 at 20:39
    Permalink

    Voi olla suomalainen mielenterveystapaus. Karvaranteethan hoidetaan joka ”ruumiinosalla” tätä nykyä Suomessa, jolla on vastuu kaikesta, joka alittaa suomalaisen ihonvärin ja ahkeruuden.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.