Puolustusvoimien miehistönkuljetusajoneuvo joutunut tasoristeysonnettomuuteen Raaseporissa – Kolme kuollut, useita loukkaantunut

Puolustusvoimien MASI-miehistönkuljetusajoneuvo on törmännyt Raaseporissa junaan. Poliisin tietojen mukaan loukkaantuneita on useita, mutta tarkkaa määrää ei pystytä vielä varmistamaan.

Tapaus sattui Raaseporin Leksvallintiellä.

Nykysuomi päivittää tilannetta sitä mukaa, kun uutta tietoa ilmenee.

Päivitys 10:05 – Ylen ylimääräisen uutislähetyksen mukaan paikalla oli kymmenkunta poliisi- ja paloautoa. Onnettomuudessa juna on tasoristeyksessä törmännyt puolustusvoimien ajoneuvoon. Turmapaikan eristys on purettu ja juna seisoo raiteilla. Kyseessä on henkilöjuna mutta ihmiset on siirretty junasta pois.

Viranomaiset eivät ole antaneet tietoa toimittajille. Myöskin junassa olleita matkustajia on kielletty kertomasta tietojaan asiaan liittyen.

Puolustusvoimat ovat vahvistaneet kolmen henkilön kuolleen onnettomuudessa.

Päivitys 10:39- Puolustusministeri Niinistö on esitellyt surunvalittelunsa onnettomuuden uhrien omaisille.

Päivitys 10:41- Poliisi on vahvistanut kuolonuhrien määrän nousseen neljään. Varusmiesten lisäksi yksi junassa matkustajana ollut on kuollut.

Päivitetty 11:10: Uusin, ajantasainen tieto tapauksesta löytyy tästä uutisesta.

Lähde: Poliisi

 

Katso myös:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.