Espoossa lukuisia asuntomurtoja viikonloppuna – Poliisi pyytää vihjeitä

Espoossa sattui viikonlopun aikana useampia omakotitalomurtoja. Rikoksissa on osittain samankaltaisia piirteitä ja on mahdollista että samoista tekijöistä voisi olla kyse.

Järvenperässä Myllypellontiellä omakotitalon alakerrassa kävi varkaita perjantaina 20.10.2017 kello 10.05 asukkaiden ollessa kotona. Asuntoon oli tunkeuduttu ilmeisesti lukitsemattoman oven kautta ja sieltä anastettiin omaisuutta. Rikoksesta epäilty on mies, jolla oli tummat housut, joissa on heijastinviivoja. Rikoksesta epäilty poistui paikalta läheiseen metsään. Häntä ei etsinnöistä huolimatta ole tavoitettu.

Kuurinniityssä Kaivertajantiellä murtauduttiin omakotitaloon asukkaiden poissa ollessa perjantain 20.10.2017 kello 13.00 – sunnuntain 22.10.2017 kello 19.20 välisenä aikana. Asunnon ikkuna oli rikottu ja asuntoa oli pengottu. Anastetusta omaisuudesta ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Nupurissa Brobackantiellä murtauduttiin omakotitaloon ikkuna rikkomalla lauantaina 21.10.2017 kello 15.39. Asunnosta anastettiin omaisuutta.

Haukilahdessa Iirislahdenkujalla murtauduttiin omakotitaloon ikkuna rikkomalla lauantain 21.10.2017 kello 20.00 – 20.30 välisenä aikana. Asunnossa oli pengottu paikkoja. Anastetusta omaisuudesta ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.