Kaikki Münchenin puukotuksesta – ”Ei merkkejä terrorismista”

Yhteensä kahdeksaa ihmistä eilen Münchenissä puukottanut mies on otettu kiinni ja poliisi kertoo kyseessä olleen ”vailla motiivia” oleva teko. Viranomaiset eivät ole löytäneet mitään poliittisiin tai uskonnollisiin motiiveihin viittaavaa, vaan uskovat 33 vuotiaan epäillyn olevan mielenterveysongelmainen. Heidän mukaansa tätä tukee poliisin ja epäillyn aiemman yhteisen historian perusteella tehty arviointi.

Viimeisimmät, ennen pidätystä julkistetut tuntomerkit miehestä olivat seuraavat:”ajamaton parta, lihava, vaalea tukka”. Poliisin masinoima miesjahti päättyi noin kolme tuntia tekojen jälkeen pidätykseen.

Poliisin mukaan tapahtumat alkoivat aikaisin lauantaina Rosenheimerin asemalla, missä epäilty alkoi silmittömästi hyökkäämään ohikulkijoiden kimppuun. Kaiken kaikkiaan kahdeksan ihmistä, muunmuassa 12 vuotias poika, haavoittuivat mutta yhdenkään vammat eivät ole hengenvaarallisia. Tekojen jälkeen mies pakeni paikalta polkupyörällä.

Viranomaiset aikovat toimittaa miehen mielisairaalaan jatkoarviointia varten.

Lähde: RT

One thought on “Kaikki Münchenin puukotuksesta – ”Ei merkkejä terrorismista”

 • 22.10.2017 at 13:02
  Permalink

  Kyllä mielenterveysongelmaiset on laitettava suljettuihin mielisairaaloihin ENNEN kuin he tekevät terroritekoja.
  Suomea tosin ”uudistettiin ja kehitettiin” lopettamalla mielisairaaloista suuri osa minkä seurauksena hullut pyörivät nyt kaduilla.
  Mutta se ei ollut tarpeeksi, eliitti päätti että maahan on saatava 1,8-62 miljoonaa mielenvikaista muslimia – niillä tienataan…

  Puukkoiskutkaan eivät liene enää terrorismia – hellyydenkipeät muslimimielenterveysongelmaiset vain tarjoavat puukkohalauksia – puukkohan on muslimin turvariepu…
  Älkää ihmetelkö jos OIKEASTI hullutkin rupeavat tekemään puukkoiskuja – asennemuokkaus, mielipidemanipulaatio ja mediavyörytys näiden iskujen tekijöiden suvaitsemiseksi ja ymmärtämiseksi voi kannustaa oikeat hullut toimimaan tavalla joka median perusteella antaa maksimimäärän paijaamista, suvaitsemista ja ymmärtämistä…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.