Olli Immosen ”Kansallinen kipinä” ilmestyy 17.10

Kiuas kustannus julkaisee Olli Immosen kirjan ”Kansallinen kipinä” 17.10. Immonen itse kuvailee facebook-päivityksessä tuotostaan seuravasti:

-”Kirjassa avaan laveasti näkemyksiäni muun muassa maahanmuutosta, islamista ja islamisaatiosta, Euroopan yhdentymisestä, globalismista, nationalismista ja suomalaisen kulttuurin perusteista.”

Samaan päivitykseen Immonen oli tarjonnut maistiaisen kirjasta lyhyen lainauksen muodossa:

”Monien väestötieteilijöiden mukaan Eurooppaa uhkaa 2000-luvulla ennennäkemätön väestökatastrofi. Eurooppalaisen kantaväestön syntyvyys laahaa pohjalukemissa, kun taas korkean syntyvyyden köyhistä maista Eurooppaan saapuneiden maahanmuuttajien syntyvyys on kantaväestöä korkeampaa. (…) Maahanmuutto ja maahanmuuttajien korkea syntyvyys ohjaavat merkittävällä tavalla Euroopan maiden väestörakennetta ja kulttuurista kehitystä. Nopeasti muuttuva väestörakenne ja -ennusteet osoittavat, että maahanmuuttoa on tarkasteltava ensisijaisesti yhteiskunnallisena ja kulttuurisena ilmiönä, ei pelkästään yksilöllisestä näkökulmasta.”

Kansallinen kipinä tullee näyttämään suuntaa suomalaiselle kansallismieliselle ja maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvalle asiakirjallisuudelle. Valitettavan harvoja poikkeuksia lukuunottamatta ei kyseiseen kategoriaan ole ilmestynyt kansanedustajatason poliitikkojen ideologista ja faktapohjaista kirjallisuutta.

Kustannusyhtiön nettisivuilta siteeratun kuvauksen mukaan ”kiuas on yhteiskunnalliseen ja filosofiseen kirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisuihimme kuuluu koti- ja ulkomaista tieto- ja kaunokirjallisuutta. Erityisiä kiinnostuksen kohteitamme ovat historia, aatehistoria, poliittinen filosofia, kansalliset identiteetit, Suomen ja Euroopan kulttuuriperinteet ja taide.”. Tämän perusteella Immosen kirja näyttäisi sopivan Kiukaan julkaisulinjaan erinomaisesti.

Lähde: facebook, kiuaskustannus.com

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.