Trans Siperia laajentaa, yhteys Lontoosta – Japaniin

Venäjän hallitus ajaa ehdotusta Trans Siperian raideliikenteen kasvattamisesta. Raiteet ovat jo tällä hetkellä maailman pisimmät, mutta tulevaisuudessa mittaa raiteilla voi olla jo 10 000 kilometriä.

Mikään nopea siirtymä Lontoosta Tokioon ei ole. Matkan arvioitu kesto on kuitenkin 15 päivää kaikkineen. Matkareitti kulkisi Itä-Euroopan ja Saksan läpi Lontooseen. Reitiltä odotetaan kuitenkin menestystä, koska monelle matkalaiselle se olisi monimuotoinen yhteys Japaniin.

Tämän hetkinen tilanne Trans Siperialla.

Venäjän varapääministeri Igor Shuvalov:

”Olemme lähellä työn aloittamista.”

Suunnitelman osa on myös parantaa Venäjän ja Japanin vientiä ja kauppasuhdetta. Reitti mahdollistaisi massiiviset öljy- ja maakaasukuljetukset.

Vladimir Putinin avistaja Sergei Ivanov sanoi, että tämä on ollut todella pitkäaikainen suunnitelma ja haave, jo Stalin suunnitteli tätä rataverkkoa.

 

 

One thought on “Trans Siperia laajentaa, yhteys Lontoosta – Japaniin

  • 9.9.2017 at 17:24
    Permalink

    Venäjää ei EU-mafian talouspakoitteet heiluta mihinkään suuntaan, hienosti taas Brysselin kusipäät ampuvat itseään jalkaan. Vähemmän yllättäen Suomi kuuluu taas pahiten kusetettujen ryhmään tälläkin kertaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.