Alahärmän nujakan taustat: Turvapaikanhakija tuijotti tytön takapuolta ja sylkäisi päälle – Suomalaiset puuttuivat asiaan

Uutisoimme aiemmin tänään peräti kahdesta nujakasta, jotka tapahtuivat samalla koululla Kauhavan Alahärmässä. Viranomaiset eivät ole tiedottaneet tapahtuman taustoista, ja valtamediakin on uutisoinut kovin neutraalisti tyyliin ”Opettajat ja oppilaat tukkanuottasilla” (Iltalehti).

Tapahtumien silminnäkijät ovat kertoneet nujakointiin johtuneista syistä Facebookissa seuraavasti:

Lisäksi on tullut tietoa, että tiistaina oppilaiden koulunkäyntiä turvaavat sekä poliisi että vartijat. Väkivaltaiset oppilaat on kuulemma erotettu koulusta.

Erottaminen on tosin voimassa vain kuukauden. Lisäksi koulun rehtori on kieltänyt oppilaita kertomasta tapahtumista eteenpäin, koska ”viranomaiset hoitavat tiedottamisen”. Olemme jo saaneet havaita, että viranomaisten tiedottaminen on perin niukkaa.

Lähde: Facebook

Lue myös:

11 thoughts on “Alahärmän nujakan taustat: Turvapaikanhakija tuijotti tytön takapuolta ja sylkäisi päälle – Suomalaiset puuttuivat asiaan

 • 5.9.2017 at 00:00
  Permalink

  Erotetut olivat varmaankin suomalaisia.

  Reply
 • 5.9.2017 at 00:13
  Permalink

  Mahtavaa toimintaa tytön avuksi menneeltä pojalta ja häntä myöhemmin auttaneelta suomalaiselta! Vain tiukkaa linjaa pitämällä me pärjäämme näille maahantunkeutuneille öykkäreille -pehmoiluun ei arabien kanssa pidä KOSKAAN lähteä tai peli on menetetty. Tämä on yleispätevä sääntö kaikkien muidenkin muslimien kohdalla, poliisi voi väittää muuta mutta kuten tänäin Jyväskylässä nähtiin niin kertaalleen ”rispektin” menettäneen kohtaloksi jää nöyryyttävä pakeneminen.

  -Nuorisossa on suomen tulevaisuus! HIENOA!

  Reply
 • 5.9.2017 at 01:32
  Permalink

  Ruotsin tilanne on riistäytynyt käsistä.

  Siellä poliisi ilmoittaa että raiskauksia on niin paljon että he eivät kaikesta päätellen ehdi kirjata edes ylös kaikkia tapauksia. Puhumattakaan että ehtisivät tutkia.

  Sweden-Too many rapes to prosecute!

  https://www.youtube.com/watch?v=N2Lug7MOGL8

  GLP foorumilla keskustelijoiden kommentit yhtyvät pääosin mikä olisi ratkaisu Ruotsin raiskausepidemiaan:

  Suora lainaus kommentista:

  ”Swedish citizens must rise up and declare war on the invaders and kill them. There is no other way for Sweden to survive.”

  Reply
  • 5.9.2017 at 04:37
   Permalink

   On tullut tuota ruåtsin syöksykierrettä seurattua vuodesta 2008 asti hyvinkin tiiviisti kun siellä silloin JOUTUI työnpuolesta käymään lähes viikottain. Viimeisen kerran kun maasta poistuin vuonna 2012 päätin etten enää koskaan kyseiseen hullujenhuoneeseen jalallanikaan tule astumaan, ahdistava ilmapiiri ja musta katukuva -ei maata turhaan absurdistaniksi kutsuta. Tuon minun katkeamispisteen jälkeen maa on imaissut sisäänsä 450 000 pakolaisstatuksella tullutta + maahanmuuttajina tulleet +laittomasti saapuneet…voin kuvitella mikä tilanne on nyt kun se jo viisi vuotta taaksepäin oli helvetillinen.

   Ruåtsi ja siellä nähdyt asiat on syy miksi vastustan kiivaasti suomeen tunkeutuvia muukalaisia ja ennenkaikkea muslimien maahanpäästämistä -sekasorto ja kaiken kattava rappio seuraa tuota tänne ( ja ylipäätään mihinkään eurooppaan ) kuulumatonta porukkaa. Ongelmia, ongelmia ja lisää ongelmia -hyviä puolia ei yksinkertaisesti ole.

   Suomi on pakko pelastaa absurdistanin eli tulevan suur-kalifaatin kohtalolta hinnalla millä hyvänsä! Kansainkodin kurssi on kohti helvettiä ja se yrittää vetää suomen mukanaan samaan tilaan. Vielä on mahdollista hypätä pois kyydistä mutta kiire alkaa olemaan täälläkin -eikä tilannetta ainakaan auta satavuotisen historiamme huonoin hallitus joka matkii kaikki ruåtsin tekemät virheet…

   Reply
  • 6.9.2017 at 10:18
   Permalink

   ”Swedish citizens should rise up first on their government and kill them, and after that against invaders. There is no other way for Sweden to survive.”

   Reply
 • 5.9.2017 at 06:50
  Permalink

  Nyt odotamme, että nuo erotetut karkoitetaan maasta.

  Reply
 • 5.9.2017 at 08:07
  Permalink

  Ei ole eka kerta kun koulussa on vastaavankaltaisia ongelmia ollut. Rehtori etunenässä lakaisemassa nämä maton alle ja hyssyttelemässä.

  Reply
 • 5.9.2017 at 08:38
  Permalink

  Alahärmässä sentään kasvaa miehen alkuja. Kunhan vaan opettaisivat tavat näille matuille. Räkimisestä voi niistä saada hepatiitteja tai muita sellaisia sairauksia mitä meillä ei ole. Kuten hinkuyskän tai neekerisankkerin.

  Ei muuta kuin ojennusta kaikille hiekkaneekereille jotka ei kunnioita Suomen lakeja. Ja maasta ulos kaikki syljeskelijät.

  Reply
 • 5.9.2017 at 23:08
  Permalink

  Hyvä että pohjanmaalla kasvaa edelleen miehiä.

  Reply
 • 7.9.2017 at 09:13
  Permalink

  Suomen toivo ja pelastus on ennenkinlöytynyt pohjanmaalta.

  Reply
 • Pingback: 2017 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.