Pauli Kiuru: Median on valittava linjansa

Kokoomuksen Pauli Kiuru on julkaissut avoimen kirjeen medialle. Kiuru on huolissaan median linjasta puolustaa turvapaikanhakijoiden pakkopalautuksiin liittyvää poliisin vastustamista.

Kiurun Teksti:

Median on valittava linjansa. Halutaanko Suomessa noudattaa laillista järjestystä vai annetaanko hiljainen hyväksyntä virkavallan vastustamiselle?

Jos linjaksi otetaan poliisin virkatehtävien ja laillisten päätösten toimeenpanon arvostelu, niin seuraukset ovat vakavat. Tehtäviään noudattavien virkamiesten aggressiivinen vastustaminen lisääntyy huolestuttavasti. Poliisin jälkeen jonossa ovat palomiehet, lääkintähenkilökunta, opettajat jne.

Mikäli omavaltaisuuteen kannustetaan hiljaisella hyväksynnällä, niin pian vaarassa ovat myös toimitukset ja sananvapaus. Jos jutut eivät miellytä, niin kohta toimituksia piiritetään. Kenen puolella media silloin seisoo – laillisen järjestyksen vai mielenosoittajien?

Toimittajien vastuu on suuri. Käyttäkää sitä harkiten.

Linkki Kiurun FB sivuille: https://www.facebook.com/pauli.kiuru/posts/1841739359176785

Muutamia poimintoja kommenteista mitä Kiurun viesti on poikinut, myös Anna Kontula on ottanut Kiurun sivuilla osaa keskusteluun.

One thought on “Pauli Kiuru: Median on valittava linjansa

  • 5.9.2017 at 08:32
    Permalink

    Älkää menkö tähän halpaan. Kiuru ei ole mitään muuta kuin tarksti laskelmoiva henklö joka suunnittelee jokaisen siirtonsa etukäteen. Ja tarkasti. Kuunnellen herkällä korvalla kansan ääntä. Lukekaapa tuo Kiurun teksti pariin kertaan. Mitä hän siinä oikein sanoo? Ei juuri juuta eikä jaata.

    Pauli näkee itsensä seuraavana ministerinä ja/tai EU-meppinä, aivan kuten persujen Laura. Niin että… Älkää hyvät ihmiset langetko kauniisiin sanoihin. Odottakaa että politkot TEKEVÄT jotain. Vasta sitten kun politikko on oikeasti saanut jotain aikaan, häntä voi äänestää. Toistaiseksi nämä kaksi ovat vain puhuneet kauniisti ja tunteita herättävästi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.