Rikosilmoitus ylen uutistenlukijasta

Pekka Koskenkorva on tehnyt rikosilmoituksen ylen uutistenlukijasta Matti Rönkästä. Koko tilanne sai alkunsa Twitterissä kysymyksestä.

Koskenkorva on ollut Rönkän vastauksesta kovin hämillään, koska Koskenkorvalla ei edes ole lapsia. Koskenkorvan Facebook päivitys asiasta:

”Aika erikoinen vastaus Ylen pääuutistenlukijalta Matti Rönkältä minun asialliseen kysymykseeni. Minulla ei ole edes lapsia, enkä ole ottanut Rönkään aikaisemmin mitään kautta yhteyttä.”

Asia on johtanut nyt rikosilmoitukseen asti, josta on tallenne Koskenkorvan Youtube kanavalla.

Asiaan on ottanut kantaa suuren sosiaalisen median huomion myötä, myös Perussuomalaisten Leena Meri Facebook sivuillaan:

 

 

25 thoughts on “Rikosilmoitus ylen uutistenlukijasta

 • 3.9.2017 at 20:53
  Permalink

  Kulttuurimarxistista (kommunistista) mädätys- so. suomentuho-propagandaahan tuo rikollisten vallanpitäjiemme propaganda-kone suoltaa solkenaan!

  Reply
 • 3.9.2017 at 21:29
  Permalink

  Verovaroin rahoitetusta Ylestä on tullut ylimielinen propaganda ja valemedia, joka ei todellakaan enää palvele rahoittajiaan. Yle vero tulisi miettiä uusiksi. …ei ole tarkoituksellista pitää yllä tämänkaltaista Yleä verovaroin. Ilmeisesti laadun parantamiseksi tarvitaan maksukortin takana oleva Yle, se maksaa joka katsoo.

  Reply
 • 3.9.2017 at 21:36
  Permalink

  Ylen jos jonkun pitäisi uutisoida puolueettomasti koska on verovaroin kustannettu yhtiö.Sen tehtävä ei todellakaan ole olla mokutuksen ja päättäjien asialla vaan kertoa asioista puolueettomasti ja totuuden mukaisesti.Koko Ylen sakille pitäisi antaa potkut koska nämä ajavat tyhmyyttään propagandallaan kapitalistien suunnitelmia väestönvaihdosta.

  Reply
 • 3.9.2017 at 22:50
  Permalink

  Harvinaisen fiksu vastaushan tuo on, monelta hitaammalta jää tajuamatta.

  Reply
 • 3.9.2017 at 23:27
  Permalink

  Rönkä on käsittämättömän herkkä hipiäinen, ei kestä minkäänlaista kritiikkiä. Ei lievää eikä hurjempaa.
  Vastaukset ovat juuri tuota luokkaa.

  Reply
 • 4.9.2017 at 00:09
  Permalink

  Aika törkeä vastaus,asialliseen kysymykseen.Ei pienintäkään kunnioitusta tai tapoja.Rikosilmoituksen paikka.

  Reply
 • 4.9.2017 at 00:33
  Permalink

  Eikö kukaan vähän fiksumpi nyt kertonut Pekalle mitä tuo heitto tarkoittaa?

  Vaikka olen Ylen sisällöstä samaa mieltä. Mutta kyllä Pekka on aika höppänä.

  Reply
 • 4.9.2017 at 01:47
  Permalink

  Itseasiassa, Matti Rönkä olisi itse logiikan peruskurssin tarpeessa. Hän viittaa näsäviisaalla vastauksellaan ns. kompleksikysymykseen, johon ei voida vastata totuudenmukaisesti. Tämä on yleinen väärinkäsitys ja näennäisfilosofinen ongelma. Alkuperäiseen kompleksikysymykseen, joka esitetään tavallisesti muodossa, ”Oletko jo lakannut lyömästä vaimoasi?”, voidaan vastata totuudenmukaisesti esimerkiksi sanomalla, että ”En ole koskaan lyönyt vaimoani” tai ”MInulla ei ole vaimoa”, mikäli väitteen lausuja ei ole koskaan tosiasiallisesti lyönyt vaimoaan tai hänella ei ole vaimoa. Jälkimmäisessä tapauksessa, kuten Röngän näsäviisaassa vastauksessakin, kysymys on mieletön eli fregeläisittäin kysymyksen esittävällä lauseella ei ole totuusarvoa, koska se viittaa asiaintilaan, jota ei ole tosiasiallisesti olemassa.

  Vastaavasti Koskenkorvan esittämään kysymykseen Rönkä olisi voinut vastata esimerksi, että ”Yle on aina tehnyt totuudenmukaista journalismia eikä ole koskaan harrastanut kulttuurimarksismia”. Tällainen väitehän on totuudenmukainen, mikäli Yleä itseään on uskominen. Tuskinpa Ylessä ajatellaan, että he tietoisesti tekevät valeuutisia kulttuurimarksismin hengessä, vaikka kansalaiset saatavatkin olla asiasta eri mieltä.

  Reply
 • 4.9.2017 at 02:21
  Permalink

  Tällaiset YLEn mädättäjätoimittajien ulostulot tekevät vaikeaksi perustella miksi YLE on verovaroin ylläpidetty laitos.

  Ylimielistä, sikailevaa, verovaroja tuhlailevaa ja politisoitunutta YLEn olemassaoloa ei mitenkään voi perustella!

  EI AINAKAAN VERORAHOILLA!

  Nyt aletaan kerää mustaa listaa maanpettureista. Listasta niin monta kopiota ettei varmasti katoa netistä!

  Reply
 • 4.9.2017 at 04:54
  Permalink

  Oli hyvä että es joku teeki noista polisi ilmotuksen JOKA ainoalle putkut tolle VALEHTELIA yle 1 boikottin toi kanava !!!!!

  Reply
 • 4.9.2017 at 05:05
  Permalink

  Se koira ulahtaa, johon kalikka kalahtaa. Osui Rönkää arkaan totuuteen.

  Reply
 • 4.9.2017 at 05:20
  Permalink

  Rönkä on omituinen naamanvääntäjä ja äärisuvakki jonka paikka ei YLEssä, tuo omaa polittiista agendaansa verovaroin tuetussa, ja jonka pitäisi olla PUOLUEETON uutistuottaja. YLE:ssä on liikkaa vasemmistovihreitä ajatuksia jotka lyövät läpi lähes kaikessa uutis ja ajankohtaisohjelmissa.

  Reply
 • 4.9.2017 at 07:52
  Permalink

  Noilla alkaa olemaan niin valtava työ valheiden ylläpitämisessä, että eivät uskalla antautua minkäänlaiseen keskusteluun jossa kyseenalaistetaan jotain ylem propagandaa. Sama koskee ilmeisesti toimitelijoita yleensä. Todelliset ahdasmieliset, kun eivät vastoin kaikkia omia oppejaa kykene käytännössä minkäänlaiseen kyseenalaistamiseen, suojellessaan egoaan ja valheita joita luultavasti eivät ole koskaan tutkineet vaikka levittävät niitä päivästä toiseen.

  Copypaste journalismi ja tarkat säännöt siitä mitä sopii julkaista on tuottanut niin aivottoman toimittajakaartin, että nuo ressukat luulevat oikeasti olevansa jotain totuuden ja moraalin ritareita kunhokevat sitä mitä käsketään hokea. Ylpeytensä vankeja.

  Reply
 • 4.9.2017 at 08:58
  Permalink

  Mietin vaan, että vaikka ihmiset keskimäärin todella ovatkin suhteellisen tyhmiä, niin kai toimittajat sentään tajuavat suurimman osan kansasta näkevän YLE:n linjan uutisoinnissa ja ohjelmavalinnoissa olevan pelkkää propagandaa ja valhetta. Tai ehkä tuolle alalle valikoituu tavallistakin vähäjärkisempi porukka.

  Reply
 • 4.9.2017 at 09:19
  Permalink

  YLE:n Röngän vastaus puhuu puolestaan: Kulttuurimarxilainen linja vääjäämättä jatkuu.

  Reply
 • 4.9.2017 at 09:34
  Permalink

  Verovaroin se pollisikin toimii! Varmaan olis tärkeämpääkin tekemistä kun käsitellä Koskenkorvan rikosilmoituksia. Kukahan tässäkin on se herkkähipiäinen? Ai niin PerSuja ei saa eduskunnassa kutsua nimellä persu, se kun on loukkaava lyhenne. Joopajoo

  Reply
 • 4.9.2017 at 10:17
  Permalink

  Rikosilmoitus kun tulee vähän paha mieli? Voi vittu teitä nössöjä! Olisi oikeuslaitoksella muutakin tekemistä kuin kaiken maailman mielensäpahoittajien itkupotkuraivareita alakaa penkoa. Olisi tämäkin urpo mies eikä mikään valittava ämmä. Vitun tyhmä äijä tuhlaa verovarojamme lapselliseen paskaan.

  Reply
  • 4.9.2017 at 12:56
   Permalink

   Älä sössötä. Ei ne sun varoja ole punikki.

   Reply
 • 4.9.2017 at 10:35
  Permalink

  Rönkän kommentti samaa tasoa kuin sen ns. kirjat. Lukekaapa kokeeksi vaikka sen dekkareita, paskempaa tekstiä saa hakea suurennuslasilla. Rönkä ja muutama muu aamuleidi oikeisiin töihin ja heti!

  Reply
 • 4.9.2017 at 19:51
  Permalink

  Uutiset yleensä sää ja jotain toisarvoista uutisten täytettä. Haastatellessaan ei pysy pystyssä ilman, että makaa pöytää vasten. Turha tärkeilijä ja huitoja.

  Reply
 • 4.9.2017 at 19:59
  Permalink

  Uutiset yleensä sää ja jotain toisarvoista tärkelyä. Makaa pöytää vasten, kun haastattelee ja huitoo kuin suurikin kapelimestari. Turka paskan tärkeilijä.

  Reply
 • 4.9.2017 at 22:47
  Permalink

  Sellainen juttu vaan että taas aikamoisella hanskalla kaavitaan sitä kulttuurimarxismin tietoista toteutusta, eikä se sattumalta tulee sieltä päästä missä tähän aktiiviseen ja tietoiseen kulttuurimarxismiin uskotaan eli nationalistiselta oikealta laidalta (huom ei tarkoituksena loukata, vain kuvailla, korjatkaa jos olen väärässä).

  Miksi esittää tämä asia nivoutuen tähän päivänsä nähneeseen aktiiviseen salaliittoteoriaan (määrittelyn mukaan mahd. ent. salaliitto?), kun sen sijaan voitaisiin puhua siitä hiljaisesta ja puhumatta jääneestä maailmankatsomuksesta, jota täällä tämän salaliittojutunkin kautta ihmetellään. Miksi pilata hyvä, oikea ja oleellisen tärkeä kritiikki vallitsevaa keskustelua ja ilmapiiriä kohtaan? Varsinkin jos se koetaan niin uskomattoman pahana ja vastustamisen arvoisena.

  Kuten ylempänä todettiin, henkilökohtaiset veronmaksut yhdistettynä tähän uutiseen on yhtä kuin ”meidän verorahoilla taas vihervassari-kulttuurimarxismi-frankfurtinkoulukunta-mädätystä”, kun se sijaan samoista verorahoista tehtävä tutkinta tästä rikosilmoituksesta ei tunnu aiheuttavan läheskään samanhenkistä reaktiota. Tässä kohtaa haluan todeta, että jokaisella on oikeus uskoa itse mihin haluaa ja monet asiat ovatkin kolikon eri puolia, joiden keskusta on totta, ja josta yhteen uskotaan mutta toiseen ei perustuen ”yleiseen mielipiteeseen” tai käytännössä eri tasoilla vallitsevaan ryhmäpaineeseen. Luulin meidän suomalaisten olevan vähän itsepäisempiä JA itsenäisempiä.

  Keskustelua, ei huutelua kanssasuomalaiseni, vaikka olisimmekin pöydän eri puolilla. Virheellisestä uutisoinnista tulee rankaista, oli Ylen toimittaja tai ei. Toisaalta, myös salaliittoteoreetikoiden tuodessa esiin argumenttejaan, tulisi ottaa huomioon myös vastaanottajan (sekä yleisesti yhteiskunnassa hyväksytyn totuuden) konteksti ja joko argumentoida tarkemmin tai pyrkiä edes johonkin muuhun kuin provosoivaan sivusta huuteluun.

  Loppuun vielä lainaus joka osaltaan valaiskoon hieman tuota termistön käyttöä:

  ”Puhe “kulttuurimarxilaisuudesta” onkin tätä nykyä kohtalaisen hyvä keino arvioida henkilön poliittista aatesuuntaa. Yleensä ilmaisua vakavissaan viljelevät tahot edustavat äärioikeistoa aivan samalla varmuudella kuin “luokkasodasta” jutustelevat lukeutuvat vasemmiston karsinaan. “Kulttuurimarxismista” on meillä puhuttu juutalaisvastaisista kirjoituksistaan tunnetussa Magneettimedia-julkaisussa, fasismin kanssa flirttailevassa Sarastus-verkkolehdessä sekä kiivaana fundamentalistikristittynä mainetta saaneen dosentti Juha Ahvion hurjissa teeseissä.”

  Reply
 • Pingback: 2017 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

 • 14.2.2018 at 14:43
  Permalink

  Yleen ei pääse töihin, ellei ole suvakki ja miehitä Suomea verorahojen hyväksikäytöllä, lasten raiskauksilla mm. vanhustenryöstöillä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.