Klaukkalassa nuorisojengi iski taas

Jälleen kerran nuoriso on riehunut Klaukkalassa. Viimeksi Kaukkala nousi otsikoihin nuorison kivitettyä poliisiautoa, joka tuli tutkimaan pahoinpitely tapausta.

Tästä kerroimme:

Tällä kertaa joukko nuoria hajoitti Mäntysalon koulun parkeissa olleista autoista ikkunoita, peltejä ja sisustoja. Klaukkalan Facebook ryhmässä keskustelu asiasta käy taas kuumana.

Mäntysalon koulun parkissa on perjantai iltana poikajoukko hyppiny auton kattojen päällä ja rikkonu kahdesta autosta ikkunat ja muutakin tuhoa tehty. Samat pojat on kuulemma ajettu alepalta pois aiemmin samana iltana. Koululla on valvontakamerat ja menen maanantaina katsomaan ne ja sen jälkeen poliisille. Tekijät joutuu korvaamaan tuhonsa ja saadaan kyllä selville. Jos tiedät lapsesi olleen pahan teossa niin otappa yhteyttä yksärillä. Naapurin mies oli ajanut siitä porukan tiehensä. Jos jollain tietoa lisää asiasta niin infotkaa. Yksi autoista on yritetty luultavasti polttaa kun auton viereen maahan kaadettu jotain nestettä ja autoja on rikottu eilen lisää. Jututtakaapas pilttejänne jos epäilette heidän olleen tekemässä tuhoja. Asua voidaan kyllä sopia ilman viranomaisia mutta silloin ota itse yhteyttä. Huomenna menen poliisille ja tekijät selviää 100 prosenttisesti. Naapurin mies nähnyt kun poikia on häädetty Alepalta ja tunnisti myöhemmin samat pojat hyppimässä autojen päällä. Jos poliisi puuttuu niin luonnollisesti lastensuojeluilmoitus tulee myöseli kannattaa nyt tekijät ilmoittautua.

Myös koulualueen ulkopuolisia autoja on hajotettu surutta.

Kommenteista selviää yhden naishenkilön puuttuneen riehumiseen. Riehuja oli varustautunut suojamaskilla ja kuula aseella.

Klaukkala ryhmässä mietitäänkin tällä hetkellä sitä, miten nämä muutamat nuoret saataisiin kuriin, koska meno alkaa olla aika kova.

Yksi kannatusta saanut ehdotus kuuluu näin:

Näille voitaisiin järjestää yhteskuntapalveluna puoleksi vuodeksi homma jossa saavat (joutuvat) repiä palasiksi Kuusakoskella kello 16-20 puristimeen matkalla olevia romuautoja osiksi. Jos vielä sen jälkeen rikkominen ja repiminen tuntuu kivalta niin seuraava yhteiskuntapalvelu on vuosi samaa hommaa.

3 thoughts on “Klaukkalassa nuorisojengi iski taas

  • 4.9.2017 at 00:43
    Permalink

    Niille pitää antaa asunnot, autot ja Kela gold kortti.

    Reply
  • 4.9.2017 at 05:11
    Permalink

    Ovat vain näköalattomia ja pettyneitä yhteiskuntaan. Vaativat hellyyttä ja huolenpitoa, purkavat pahaa oloaan kun ei ole harrastuspaikkoja. Ehkä runsaammat sosiaalituet auttaisivat pojat oikealle tielle.
    -Sossutäti-
    No leikki sikseen, minulla olisi keinot miten tuo terrorisointi loppuisi, mutta saisin syytteen jos sen kertoisin.

    Reply
  • 4.9.2017 at 07:45
    Permalink

    Ruotsi saapuu Suomeen. R******s ja autopalo kerrallaan.

    Valhemediat sanktioivat jo nyt tulevaa väkivaltaa olemalla hiljaa mm. Kemin ampumistapauksesta. Annas olla kun joku huutaa neekeri, lööppejä revitään hatusta ja löytyy aina joku angle mistä voi spekuloida villisti. Sitten kum tapahtuma ei ole semmoinen kuin juutalaisen agenda edellyttää, kerrotaan hyvin lakonisesti mitä tapahtui, jättäen pois kaiken turhan kuten tekijän etnisyyden tai rasistisen motiivin kun kohteena on valkoinen. Talmud media parhaimmillaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.