Näkökulma: YLE tanssii Turun haudoilla

Ennenkuin Turussa on edes ruumiit kylmenneet, Yleisradio tulee ulos avauksella, jossa keskitytään vain ja ainoastaan siirtolaisten hyvinvointiin.YLE teki tyypillisen henkilöprofiilin eteläafrikkalaistaustaisesta maahanmuuttajasta, jonka ainoa tarkoitus on haalia sympatiaa siirtolaisille.

Juttuun on ympätty kaikki kliseet. Sekin kerrotaan, miten afrikkalaistaustainen pelkää kantasuomalaisia, muttei terroristeja.

Edes terrori-iskua seuraavana päivänä voisi toivoa, että me saisimme elää edes yhden päivän surussa ilman monikulttuurisuuspropagandaa, että saisimme edes yhden päivän suruaikaa.

Sitä toivoisi, että Yleisradiossakin olisi edes jotain sympatiaa kantasuomalaisväestöä kohtaan, jotain häpyä ja säällisyyttä verenvuodatuksen keskellä.

Näemmä toivo on turha. Vain ulkomaalaistaustalla pääsee sympatiauutisiin. Kuolleet suomalaiset ja omaisena menettäneet ovat vain kuollutta lastia ja haittaväestöä Yleisradiolle.

En linkkaa YLE:n uutista tähän. Ymmärrätte varmaan miksi. On oltava jotain rajaa sen suhteen, minkälaisia artikkeleita tällaisina päivinä jaetaan.7 thoughts on “Näkökulma: YLE tanssii Turun haudoilla

 • 19.8.2017 at 17:18
  Permalink

  No onko sitten lukijan valittava jokin yle-propanganda-juttu sellaiseksi jota tarkoitat

  Reply
 • 19.8.2017 at 18:34
  Permalink

  Yleisradio on Suomessa ollut , 1944, hävityn sotamme jälkeen vasemmiston radio ja TV. Ei auta, vaikka vaihdetaan päälliköitä. Yle on verovaroilla toimiva virkamieskoneisto, jota ei kiinnosta kuulijat tai katsojat !!!.

  Reply
 • 19.8.2017 at 20:26
  Permalink

  Yle tanssii -SINÄ MAKSAT!

  Reply
 • 19.8.2017 at 23:25
  Permalink

  YLE;n työntekijät on pääosin valikoituneet sinne määräystä aatesuunnasta ja niin kuin ohjelmista näkyy niin ehkä niiden pitäisi tehdä ohjelmia jossain muussa maassa kun en oo vielä montaa tavannu viime vuosina joka ei ihmettelisi samaa.

  Reply
 • 20.8.2017 at 11:52
  Permalink

  Tarkoitatte että Yleltä ei ole tullut yhtään vihamielistä kannanottoa muslimeja tai turvapaikanhakijoita kohtaan? Ei ole, ja se on hyvä. Valhetta on väittää, ettei Ylen jutuissa ole ollut myötätuntoa uhreja, heidän läheisiään ja kaikkia turkulaisia kohtaan. Ettekö tajua, että viranomaisten ja ns. valtamedian tavoite on estää rähinät ja väkivaltainen oman käden oikeus? Ne jotka niihin kannustavat, toteuttavst terroristien tavoitteita. Uhrien haudoilla tanssivat ennemminkin ne, jotka käyttävät näitä hirmutekoja omaan propagandaansa.

  Reply
  • 21.8.2017 at 15:40
   Permalink

   Väärä tieto on väärää tietoa eikä se siitä selittämällä muuksi muutu. Muslimit ovat ongelma eivätkä tarvitse mitään suojelua keneltäkään. Piste!

   Reply
 • 21.8.2017 at 14:37
  Permalink

  Terroristien, siis islamistiterroristien ainut tavoite on tappaa vääräuskoisia.
  Poliisi ja muut pohtivat puukottajan motiivia.
  Mitä sitä pohditaan, motiivihan on uskonnollinen.
  Se on muuten Bilderbergiläinen eliitti joka haluaa kansan hajoavan moneen riitaisaan leiriin, se käy matutuksen avulla.
  HAJOITA JA HALLITSE!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.