2 thoughts on “Suomi Ensin osoittaa mieltä Turussa terrori-iskun johdosta – suora lähetys

  • 19.8.2017 at 17:02
    Permalink

    Ensimmäisenä haluan antaa surunvalitteluni uhreille ja perheille jokka olivat viattomia uhreja tässä armottomassa hyökkäyksessä vailla järkeä. Olisi hyvä kun kaikki aito suomalaiset näkisivät totuuden ja tunnustaisivat sen eikä sepittäisi valheita joka kulmassa puolustaakseen turvanpaikanhakijoita ja laittomasti täällä olevia.
    Muistakaa ketkä ovat suomen puolesta taistelleet ja menettäneet henkensä. Kyllä me tiedetään syylliset näihin murhiin, veri on teidän käsissänne sillä tilasitte sen.
    Turku ei ole kaukana omasta kaupungistani.
    Miten kauan pitää olla huolissaan rakkaitteni, omaisteni ja ystävien puolesta kun ei koskaan tiedä ovatko he turvassa vai vaaniiko vaara nurkan takana?
    Minä haluan yhtä turvallisen suomen lapsenlapsilleni kuin itse olen saanut.

    Reply
  • 20.8.2017 at 20:53
    Permalink

    Tilanne äimistyi kun ”vastapuoli” alkoi huutelemaan. Mtn konflikteja ei meillä ollut, tosin vastapuolelta poliisi otti parempaan talteen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.