Tummahiuksiset miehet pakenivat metsään, ehkä vaarallisia? Poliisin operaatio Hausjärvellä

Ulkomaalaisilta vaikuttavia miehiä epäillään törkeistä varkauksissta. Epäiltyjen epäillään piilottelevan Hausjärven metsissä.

Hausjärvellä kantatie 54 läheisyydessä on meneillään poliisioperaatio, jossa poliisi etsii useiden partioiden voimin kahta poliisipartiota maastoon paennnutta miestä. Tekijät ovat tummahiuksisia ja vaikuttivat ulkomaalaisilta. Miehiä epäillään törkeistä varkauksista.

Yleisöä kehotetaan varovaisuuteen, jos kohdataan poliisin etsimiä epäiltyjä ja yhteys pikaisesti hätäkeskuksen kautta poliisiin. Etsittyjen miesten vaarallisuudesta ei kuitenkaan ole tällä hetkellä varmaa tietoa.

Asiasta tiedottaa tarkemmin 18.08.2017 tutkinnanjohtaja.

Päivitys: Molemmat etsityt ovat kiinni. Tilanne ohi Hausjärvellä. Lapset voi taas päästää pihalle.


2 thoughts on “Tummahiuksiset miehet pakenivat metsään, ehkä vaarallisia? Poliisin operaatio Hausjärvellä

 • 17.8.2017 at 18:15
  Permalink

  VOK:ien porukkaa hankimassa lisäansiota.Eikös tästä ollut aiemmin juttua että rikolliset makaavat päivät VOK.ssa ja aloittavat yötyöt kun pimeys laskeutuu. Tai voihan nuo rikollisjengit olla ”maan alla” hölmöjen suomalaisten suvakkien kodeissa piilossa ja kirkkojen kellareissa koska heitä uhkaa kuolema karkoituksen seurauksena. Aivan uusi ilmiö rantautunut suomeen. Neuvo, älkää vaan tulko minun tontille.

  Reply
 • 17.8.2017 at 20:04
  Permalink

  Todennäköisesti Apasseja tai Mescaleroja, toivottavasti ajoivat karavaanin ympyrään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.