Asiantuntijat jyrähti: EU kommunistinen!

Puolalainen asiantuntijapaneli lyttäsi Saksa-johtoisen EU:n totaalisesti Telewizja Republikassa, jossa tiedottaja Krzysztof Karoń syytti EU:ta ”kommunistisen agendan” kirjoittamisesta lakeihinsa.


Kolmen panelistin mukaan Euroopan Unionin lopullinen tavoite on rajojen hävittäminen kommunistisen saksalaisen supervaltion alaisuudessa.

”Maaliskuussa Euroopan komissio allekirjoitti valkoisen paperinsa, jota kutsutaan Rooman julistukseksi”, Karoń sanoi, ”EU:n ainoasta sitovasta manifestista tuli kommunistinen manifesti vuodelta 1941.”

”Ohjelmaan on kirjoitettu ensimmäisen tavoitteen olevan niiden rajojen pyyhkiminen pois, jotka jakavat Euroopan suvereeneihin valtioihin ja että jok’ikisen hankkeen tulee olla linjassa tämän tavoitteen kanssa.”, Karoń jatkoi.

Karoń alleviivasi, että tämä näkemys on juurisyy kaikkiin maanosamme poliittisiin ongelmiin.

Stanisław Michalkiewicz, juristi ja poliittinen kommentaattori sanoi EU:n olevan ”neljäs valtakunta” – ”kommunistinen vallankumous on todellakin täydessä rynnäkössä”.


Michalkiewicz sanoi, että Saksan tavoite on kaapata poliittinen valta Euroopassa sen jälkeen kun se saa kansallisvaltiot hajotettua ja sanoi että ”Euroopan Unioni on yksinkertaisesti vain uusi nimi neljännelle valtakunnalle.”

Erikoisjoukkojen ekspertti, tohtori Rafał Brzeski sanoi, että joko Eurooppa on itsenäisten valtioiden Eurooppa tai meidät muutetaan atomeiksi, joilla ei ole yksilöllisyyttä eikä historiaa, ei rajoja, ei yhtään mitään.

Express pyysi EU:n komissiolta kannanottoa asiantuntijoiden kommentteihin, mutta sen virallinen puhemies sanoi, etteivät he halua kommentoida asiaa.

Asiasta kertoi Express.


One thought on “Asiantuntijat jyrähti: EU kommunistinen!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.