Terhi Mattila perussuomalainen Vihdistä

 Terhi Mattila, toisen kauden kunnanvaltuutettu ja Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Vihdistä.

1. Perussuomalaisiin on tullut paljon uusia hakemuksi onko myös Vihdin perussuomalaisiin ?
 Vielä en ole saanut puoluetoimistolta listausta uusista vihtiläisistä jäsenistä, mutta tässä kesän aikana sain useamman yhteydenoton vihtiläisiltä, jotka halusivat liittyä puolueeseen.

2. Mitä ajatuksia puolueen jakautuminen herättää sinussa?
En sanoisi, että puolue jakaantui, sillä vain eduskuntaryhmä jakaantui. Kyllä kesän tapahtumat edelleenkin saavat minut välillä ajattelemaan, että tapahtuiko kaikki tämä oikeasti. Me olemme täällä Vihdissä parhaamme mukaan edellistäkin puoluejohtoa tukeneet, seisseet tuulet ja tuiskut selittämässä hallitustaipaleen kiemuroita ja yrittäneet puolustaa näitä nyt loikanneita, joten kyllä tuli todella petetty olo. Kenttäväki on moneen otteeseen loikkareiden taholta haukuttu ja syyllistetty aivan käsittämättömistä asioista. En olisi uskonut Simon Elosta, Veera Ruohosta enkä todellakaan Timo Soinista, että tällaiseen lokakampanjaan ryhtyvät. Mutta se on nyt heidän valintansa ja Perussuomalaiset porskuttaa eteenpäin erinomaisella sykkeellä ja yhtenäisempänä kuin aiemmin. Puheenjohtaja Halla-aho on ottanut puolueen ohjat erinomaisesti käsiinsä.

3. Mitä asioita sinä pidät tärkeinä viedä eteenpäin Vihdissä?
 Minulle kasvatukseen ja opetukseen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntä, sillä työni puolesta tunnen sen kentän. Suurin huoleni on se, että ihan viime vuosina yhä pienemmät lapset ovat alkaneet voida todella huonosti ja koulunkäynnin tukemiseen tarvitaan paljon resurssia. Vanhemmuuden alkutaipaleella perheet tarvitsevat paljon tukea, sillä jos tämä suuntaus jatkuu, kohta ei mikään raha riitä koulunkäynnin tukemiseen. Meillä todella siis on ongelmia omasta takaa emmekä tarvitse niitä muualta tuotuina yhtään enempää.
Myös työpaikkojen lisääminen on tärkeää ja aivan viime päivinä onkin ollut ilo lukea esimerkiksi kuumasinkityslaitoksen avaamisesta ja uuden ratsastuskeskuksen perustamisesta.

 

4. Miten viet ne eteenpäin?
Aloitteiden, tapaamisten ja keskustelujen kautta

5. Laura Huhtasaari on valittu puolueen presidentti ehdokkaaksi olisiko Laura ollut sinun valintasi? Miksi?
Laura oli myös minun valintani, sillä puheenjohtaja Halla-ahon toivon nyt keskittyvän täysillä puheenjohtajuuteen.

6. Mitä kuuluu Vihdin Perussuomalaisten syksyn ohjelmaan?
Pienen kesähuilin jälkeen alamme taas näkyä kuntalaisten parissa toreilla ja turuilla, ja luottamustehtäviin valitut edustajamme aloittavat ahkeroinnin.

7. Julkinen liikenne puhuttaa Vihdissä mitä kuuluu HSL sopimukselle?
Julkinen liikenne puhuttaa ja ihan syystä. Omassa perheessänikin on tuskailtu, kun esikoinen ei tahdo bussilla opiskelupaikkaansa päästä. Kunnan ostovuoroilla onneksi on saatu joillekin helpotusta. HSL on kinkkinen juttu, sillä hintalappu olisi tietojeni mukaan miljoonia eikä se vielä toisi yhtään bussivuoroa meille lisää. Toki HSL-mahdollisuus kannattaa selvittää.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.