Sipoossa nuori tyttö joutui tatuoidun miehen uhriksi pyöräkellarissa

Sipoossa, Öljytiellä sijaitsevan talon pyöräkellarissa alle 15-vuotias tyttö joutui henkilöön kohdistuneen rikoksen uhriksi maanantai-iltana.

Rikos sattui tuntemattoman miehen tekemänä Öljytie 130 sijaitsevassa talossa, C-rapussa noin klo 20.15. Syytä miehen oleskeluun pyöräkellarissa ei tiedetä.

Poliisi pyytää yleisövihjeitä miehen kiinni saamiseksi. Tekijän tiedetään olevan  suhteellisen lyhyt ja lihaksikas, aikuinen mies. Hänellä oli niskaan asti olevat ruskeat, irokeesi tyyliset hiukset sekä tatuointeja käsissä ja kaulassa. Tapahtumahetkellä miehellä oli päällään valkoinen t-paita, vihertävät lyhytlahkeiset capri-housut ja crocsit.

Tekijä oli puhunut tytölle ulkomaista kieltä, joka ei ole ruotsi eikä englanti. Hän ei myöskään ollut puhunut suomea. Mies oli poistunut paikalta ilmeisesti tummanvihreällä tai tumman sinisellä farmariautolla, jonka rekisteritunnus oli alkanut H-kirjaimella.

Tekijään liittyvistä havainnoista pyydetään ottamaan yhteyttä rikostutkijoille numeroon 029 543 8717 tai 029 543 8729 tai sähköpostilla (vihje.porvoo@poliisi.fi).

 Lähde: uusimaa