Jalkapallojoukkueen pelaajille tuomiot joukkoraiskauksesta

Nashville, Tennesseessä amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Vanderbilt Commodoresin pelaaja Brandon Banks on saanut vihdoin tuomion 2013 vuonna tapahtuneesta joukkoraiskauksesta. Raiskaukseen osallistui 4 joukkueen pelaajaa. Raiskauksen kohde oli tajuton 2013 vuonna 21-vuotias nainen. Joka oli ollut juhlimassa joukkueen kanssa baarissa. Viimeiset muistikuvat naisella on sininen drinkki, jonka jälkeen hän heräsi 6 tuntia myöhemmin yksin tuntemattomasta paikasta. R******s tapahtui asuntolan huoneessa.

Raiskaukseen osallistuneet olivat videoineet ja ottaneet kuvia tapahtumasta, näitä käytettiin oikeudessa todisteena. Yhdestä videosta käy ilmi kuinka Banks käyttää naista hyväkseen vesipullolla. Banks myös itse todisti, kuinka häntä joukkueen sisällä haukuttiin pieni kokoiseksi ja pilkattiin siitä kuinka hän ei seurustelevana ihmisenä kaatanut läjäpäin naisia sänkyynsä.

Puolustus yritti vedota muun joukkueen painostukseen, mutta oikeuden mielestä tämä ei ollut lieventävä seikka. Banksiä syytetään törkeästä raiskauksesta josta minimituomio on 15-vuotta vankeutta.

Aikaisemmin tuomittuja pelaajia ovat joukkueen sisältä Brandon Vandenburg ja Cory Batey. Tuomiot näiden kohdalla olivat 17- ja 15-vuotta.

Oikeuden mukaan vain 2 miehesti osallistui fyysisesti raiskaukseen, mutta kaikki neljä saivat raiskaussyytteet, koska olivat oikeuden mukaan lain mukaan osallisia olemalla paikanpäällä.

Yksi raiskaajista odottaa vielä oikeudenkäyntiä.

Lähde: NPR

 

2 thoughts on “Jalkapallojoukkueen pelaajille tuomiot joukkoraiskauksesta

 • 24.6.2017 at 12:00
  Permalink

  Suomeen on saatava VÄLITTÖMÄSTI samat tuomiot mitä jenkeissä!

  Reply
 • 24.6.2017 at 12:22
  Permalink

  Tästähän tuli dokumentti vähän aikaa sitten, nimittäin Amerikan yhdysvaltojen yliopistoista. Sielä raiskataan vuodessa melkoinen määrä opiskelijatyttöjä ja kaiken annetaan tapahtua vain sen vuoksi että amerikkalaisen jalkapallon spnsorit tuovat yliopistoille niin paljon rahaa, että ilman niitä ne eivät menestyisi. Sponsorien vuoksi siis pelaajien raiskaukset vaiennetaan.

  Ja näillä on ydinaseet.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.