Aleksei Navalnyi pidätetty eilen – Mielenosoitus Moskovassa (video)

Venäläisen oppositiojohtajan Aleksei Navalnyin koollekutsuma korruptionvastainen mielenosoitus toteutui tänään Moskovassa, huolimatta Navalnyin eilisestä pidätyksestä.

Aleksei Navalnyi pidätettiin eilen kotinsa edustalta, kertoi Julia Navalnaja.  Uutistoimistojen mukaan mielenosoittajia on liikkeellä tuhansia. Navalnyi on näkyvin hengissäoleva venäläinen oppositiojohtaja.

Moskovan lisäksi mielenosoituksia on tänään ainakin Pietarissa ja Habarovskissa. Useita satoja on pidätetty, kertovat lehtien kirjeenvaihtajat.

Lähde: Yle, 12.06.2017.

2 thoughts on “Aleksei Navalnyi pidätetty eilen – Mielenosoitus Moskovassa (video)

  • 13.6.2017 at 09:46
    Permalink

    Miksi pitää osoittaa mieltään Venäjän kaduilla järjestelmää vastaan kun voi tulla rajan yli ja vaatia poliittista turvapaikkaa Suomesta sekä loppuiän ilmaista ylläpitoa? Tulisivat tänne kaikki ärsivät ja raskautetut. Olisi sitten valkoista voimaa pahoja mustia vastaan kun kahinat täälä alkavat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.