Mainonnan eettinen neuvosto hermostui pohjalaisesta lihamainoksesta

Pohjalainen lihatila sai talvella huomautuksen eettiseltä neuvostolta kaksimielisestä mainoksestaan Helsingin liikennelaitoksen bussien kyljissä. Isäntä Jussi Harju ei ole tästä lannistunut: ”Olemme valmistautuneet Mainonnan eettisen neuvoston yhteydenottoihin säätämällä roskapostiasetuksiamme”, hän kommentoi lehdelle.

”Parempaa lihaa kuin Tinderissä” herätti mielipiteitä keväällä. Kesän kampanjalause on: ”Varma saanti, kun tilaa lihansa netistä.” Eettinen neuvosto ei kuitenkaan katso, että lihapuhe on vihapuhetta, joten julkista tilaa hauskuuttava mainonta saanee jatkua.

Asiasta kertoivat Helsingin Uutiset 02.06.2017 ja Maaseudun tulevaisuus.
VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.