Jösse Järvenpää syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Laulaja Jösse Järvenpää kävi tänään kuulusteluissa. Kuulustelutiedot ovat salaisia esitutkinnan ajan ja hän kirjoittaa näin Facebookissa omalla aikajanallaan:

”Poliittisen ajatuspoliisin kuulustelussa käyty. Hutkinnan johtaja yllättäen rikoskomisario Marko ”Fobba” Forss. 🙂 Koska esitutkinnan ajan kuulustelutiedot ovat kuulemma salaisia, niin paljastan vain sen, että peräti kahdeksan biisiä oli aiheuttanut kiihotusta.Toki ne oli selkeästi tiettyä agandaa varten valittu sieltä 163 biisin joukosta 🙁 Nyt sitten odotellaan syytettä ja käräjiä.”

Nykysuomi kysyi Järvenpäältä haluaako kommentoida asiaa enemmän ja aikooko kuitenkin jatkaa biisien tekoa samalla linjalla?

-En mitään. Koska esitutkintamateriaali on salaista. Ja joo, mä teen edelleen biisejä ajankohtaisista asioista. Kritisoin, jos on tarvetta. Niin päättäjiä, matubisnestä kuin muitakin kusetuksia. Koska suomalaisuuteen kuuluu sananvapaus ja vapaus olla asioista myös erimieltä.

4 thoughts on “Jösse Järvenpää syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

 • 2.6.2017 at 14:19
  Permalink

  Lain mukaan mikään sellainen ei ole salaista joka koskeen asianmistajaa ja jonka asianomistaja haluaa tuoda julkiseksi. Se on jokaisen suomalaisen oikeus.

  Reply
 • 2.6.2017 at 14:50
  Permalink

  Nyt kaikki kuuntelemaan ja jakamaan Jössen biisejä!

  Reply
 • 2.6.2017 at 17:30
  Permalink

  Tämä on rikollisten vallanpitäjien sotaa omaa kansaansa vastaan – takapiruna EU-diktatuuri-monsteri.

  Reply
 • 4.6.2017 at 19:31
  Permalink

  Irwin ja Juice olisivat olleet joka viikko kuulusteluissa, samoin Juha Vainio, aika entinen ei koskaan enää palaa, ellei vähän auteta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.