MI6:n ex-päällikkö varoittaa: Maahanmuutto voi johtaa sisällissotaan Euroopassa

Brittien tiedustelupalvelun entinen johtaja, Sir Richard Dearlove, varoittaa hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttavan jatkuessaan Euroopan sisäisten jännitteiden kiristymistä. Häntä ennen sanontaa #sisällisota on käyttänyt mm. Ranskan sisäisen turvallisuuspalvelun DGSI:n nykyinen johtaja Patrick Calvar Ranskan parlamentin valiokunnalle keväällä 2016 antamassaan selonteossa. Sisällissodan riskistä on varoittanut myös Sveitsin armeijan komentaja André Blattmann. Näiden herrojen pääsyä tiedon äärelle ja kykyä ymmärtää lukemaansa ei voi vähätellä.

Kaksi tiedustelun ammattilaista, armeijan komentaja, ja lukuisa joukko poliitikkoja aina valtapuolueiden ministereistä maahanmuuttokriitisiin ”populisteihin” on kuluneen vuoden aikana kertonut julkisuuteen saman asian, vain hieman eri sanoin: Jatkuva massa-maahanmuutto saattaa kiristää poliittista ilmapiiriä EU-maissa, ja tilanne voi johtaa purkaukseen.

Blattmann muistutti myös tulonsiirtoihin ja hyvinvointipalveluihin kohdistuneiden leikkauksien vaikutuksia, -yhdessä heikkenevän työllisyyden kanssa. Hänen mukaansa nyt on huono hetki ottaa Euroopan rajojen sisälle miljoonia uusia asukkaita, joiden sijoittaminen yhteiskuntaan ja työelämään tulee väistämättä kestämään huomattavan ajan.

Calvar muistutti vaarasta, että, jokin taharrush-kampanja (=joukkomittainen naisten ahdistelu) muslimimaahanmuuttajien taholta, ehkä jopa yksittäinen seksuaalinen väkivallanteko tai terrori-isku voi laukaista ”äärioikeiston” reaktion. Että maahanmuuttajina Eurooppaan tulleilla islamisteilla on erinäisiä aikeita, siitä turvallisuuden ammattilaisten ei tarvinne muistuttaa.

Sir Richard puhuu eläkeläisen sananvapaudella, muut julkisuuteen tulleet tai lausuntoja poliittisille päättäjille esittäneet ovat vielä viroissaan, ja lojaaleja konsensukselle. Heidän maalaamansa kuva ei ole silti sen optimistisempi.

Mitä tiedusteluväki sitten meille kertoo:

 • Eurooppaan jo tullut kulttuurisesti erilainen väestönosa aiheuttaa jännitteitä mm. seksuaalisella aggressiivisuudellaan ja taipumuksellaan paaluttaa itselleen reviirejä kantaväestön kustannuksella.
 • Pakolaisten mukaan sujahtaneet terroristit pyrkivät toteuttamaan verisiä iskuja, ja näillä on siihen kyky.
 • Kiristyvä taloudenpito eurooppalaisissa valtioissa koettelee budjettileikkauksista ja huonosta työllisyystilanteesta kärsineiden mielialoja, ja lisää näin poliittisen tilanteen labiilisuutta (=epätasapainoa), ja kasvattaa populistien kannatusta.
 • Jokin laukaiseva tekijä voi käynnistää poliittisen kriisin. Sana *sisällissota* on mainittu.

Sir Richardin ja muiden julkisuuteen tulleiden varoittajien lausunnoista on jo noin yksi vuosi. Sen jälkeen julkiseen keskusteluun on tullut vielä yksi näkökohta:

 • Nykyinen tilanne altistaa Euroopan erilaisille horjutusyrityksille. Mielipideryhmien vastakkaisuuden lietsomista on eräissä yhteyksissä mainittu määrätietoisena toimintana.

Madonluvut on kuultu, eikä diletanttien suusta.
Asiasta kertoi Uusi Suomi 17.05.2017, BBC 16.05.2016.

12 thoughts on “MI6:n ex-päällikkö varoittaa: Maahanmuutto voi johtaa sisällissotaan Euroopassa

 • 22.5.2017 at 17:44
  Permalink

  Jos nykyinen toiminta jatkuu sisällissota tulee 100% varmasti -tämä koskee myös suomea joka ei pysty valvomaan rajojaan eikä karkoittamaan maassa LAITTOMASTI oleilevia rikollisia. Kantaväestö on lopen kyllästynyt tähän kädettömyyteen ja alkaa toimimaan itse sisäisen turvallisuuden palauttamiseksi -se milloin rähinät alkavat on vain sattumuksien summa, se päivä voi olla jo hyvinkin lähellä.

  Reply
  • 22.5.2017 at 20:44
   Permalink

   Siinä tilanteessa Suomi tuskin olisi turvallinen maa varsinkaan Kalergi-suunnitelmaa toteuttaville maanpettureille.

   Reply
  • 22.8.2017 at 01:28
   Permalink

   Sota tulee ja se on EU-eliitin tarkoituskin. Sisällisotaa on huolella ja ahkerasti rakennettu viimeiset 10-20 vuotta.

   Syy on yksinkertaisuudessaan se, että EU-eliitti haaveilee yhä tiiviimmästä ja yhtenäisemmästä EU:sta. He uskovat (eivätkä turhaan) nopeimman ja tehokkaimman tavan olevan euroopan ihmisten yhteinen sota yhteistä vihollista vastaan.

   Vihollinen on nyt tuotettu Eurooppaan ja sille on annettu aseet, tilaisuus, tuki ja kaikki mahdollinen apu. Nyt katainen ja Junker kumppaneineen vain odottelee koska kosahtaa.

   Tässä haetaan samaa mallia millä Yhdysvalloista tuli Yhdysvallat, enkä tiedä onko juna enää pysäytettävissä. Eräs herra Soros on rahoineen ja kontakteineen myös häärinyt vahvasti tämän asian tiimoilla.

   Reply
 • 22.5.2017 at 19:55
  Permalink

  Sir Richard puhuu asiaa. Calvar ja Blattman samoin.

  Reply
 • 22.5.2017 at 20:56
  Permalink

  DIKTATUURI ei siedä kansanäänestyksiä:

  ”Puola uhkaa EU:ta kansanäänestyksellä pakolaisten vastaanotosta

  Brysselin uhattua Puolaa sanktioilla Puolan kieltäydyttyä ottamasta vastaan Italiasta ja Kreikasta EU:n sille jyvittämiä uudelleensijoitettavia pakolaisia, Puola väläyttää Brysselille kansanäänestystä pakolaisten vastaanottamisesta.

  Puola väläyttää Brysselille EU:n pahinta ja vanhinta vihollista, kansanäänestystä, jos Puola kokee itsensä pakotetuksi ottamaan vastaan EU:n sille määräämät uudelleensijoitettavat pakolaiset…” ,

  https://www.kansalainen.fi/puola-uhkaa-euta-kansanaanestyksella-pakolaisten-vastaanotosta/

  Reply
 • 22.5.2017 at 22:04
  Permalink

  Sisäministeri Rusakko vaatii parasta aikaa että suomeen on perustettava poliisille reservijoukot, no mitä vastaan luulette Rusakon haluavan nuo joukot, matuja vastaanko ?? Tuskin niitä joukkoja varustetaan omia kanta-suomalaisia kansalaisia kohtaan, koska valtaapitävä eliitti tajuaa itsekin että jossakin vaiheessa ”kamelin selkä” katkeaa kuorman alla. Eli kanta-suomalaiset eivät ole mitään muuta kuin riistettävää karjaa, jonka selkänahasta revitään rahat vaikka väkisin matujen ja suvakkien ylläpitoo. Kanta-suomalainen mies joka on elämänsä uhrannut tämän yhteiskunnan puolesta ei ole minkään arvoinen enään. Jos hän tarvitsee apua jossakin vaiheessa elämäänsä saa hän viranomaisilta vain vittuilua ja sosiaaliakoilta lisäksi ylenkatseita. Mitään apua hän ei tule koskaan saamaan, koska hän ei ole mikään ”suojavärillä varustettu matu” jota meidän maksamilla verorahoilla lihotettu suvakki poliisi laista piittaamatta ja sitä toistuvasti itse rikkoen suojelee.
  OLEN JO PITKÄÄN OLLUT SITÄ MIELTÄ ETTÄ MEIDÄN KANTA-SUOMALAISTEN MIESTEN PITÄÄ YHDESSÄ PERUSTAA SUOJELUSKUNTA UUDELLEEN SUOJELEMAAN KANTA-SUOMALAISIA IHMISIÄ JA HEIDÄN ARVOJAAN. MEIDÄN TULEE VARUSTAUTUA ASEELLISEEN TAISTELUUN OIKEUKSISTAMME. TÄMÄ EDELLYTTÄÄ ASEIDEN, AMMUKSIEN JA RÄJÄHTEIDEN PITKÄAIKAISTA JA ORGANISOITUA VARASTOINTIA. MEIDÄN TULEE KOULUTTAA JÄSENIÄ SABOTAASEIHIN YHTEISKUNNAN ELIITTIÄ JA SUVAKKEJA VASTAAN, JOTKA JATKUVALLA SUUNNITELMMALISELLA TOIMINNALLAAN ON VIENYT ELÄMISEN EDELLYTYKSET KANTA- SUOMALAISILTA IHMISILTÄ. MEILLÄ ON OIKEUS JA JOPA VELVOLLISUUS PUOLUSTAA ITSEÄMME JA PERHEITÄMME, VAIKKA SE SITTEN EDELLYTTÄISI ELIITIN TEURASTAMISTA JA UUTTA SISÄLLISSOTAA. MAAILMALLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ USEITA KRIISEJÄ YMPÄRI MAAILMAA, JOTEN ASEIDEN JA AMMUKSIEN HANKINTA VARASTOIHIN EI OLE YLITSEPÄÄSEMÄTÖNTÄ.

  Reply
  • 23.5.2017 at 13:20
   Permalink

   Olen täysin samaa mieltä kuin Pekka -tämä homma tulee menemään melko rumaksi ja silloin on hyvä olla varautunut vallitsevaan tilanteeseen.

   Reply
 • 22.5.2017 at 22:42
  Permalink

  Puolalle toivotan rohkeutta ja voimaa nutistaa/vastustaa suurta ja mahtavaa Euvostoliittoa ..

  Itävallassa syntyneet juustokansleri ja kreivi ( hitler, kalergi ) ovat kuin kaksi marjaa..

  Reply
  • 22.5.2017 at 22:48
   Permalink

   Piti vastata ” Suomi suomalaisille” meni nyt näin.

   Reply
 • 21.8.2017 at 23:30
  Permalink

  Entäs mustalaiset ja saamelaiset

  Reply
 • 21.8.2017 at 23:49
  Permalink

  Romanit ja saamelaiset ovat SUOMALAISIA.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.