Jyväskylän kaupunginjohtaja: ”Natseja ei tänne kaivata”

Keskisuomalainen uutisoi eilen, kuinka Jyväskylän Kirkkopuiston laidalle oli torstain ja perjantain välisenä yönä ilmestynyt kyltti, jossa oli katupartioliike Soldiers of Odinin tunnukset sekä teksti ”Ei enempää pakolaisia Jyväskylään! Haluamme turvallisen kaupungin!”

Kyltti oli ripustettu Kaupungintalon edessä olevien lipputankojen väliin, joten se oli omiaan herättämään huomiota perjantaiaamuna. Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto sai asiasta palautetta ja kyselyitä Twitterissä. Koivisto vastasi kysyjille, että kyltti on poistettu.

”Natseja ei tänne todellakaan kaivata. Jyväskylä on suvaitsevainen ja monikulttuurinen kaupunki”, twiittasi kaupunginjohtaja Koivisto.

Jyväskylässä on näköjään oikein kaupunginjohtajaksi asti päässyt henkilö, jonka pettämättömän logiikan mukaan ilmeisesti:

-kaikki Soldiers of Odinit ovat automaattisesti natseja

-kaikki holtitonta maahanmuuttoa vastustavat ovat automaattisesti natseja

-kaikki turvallista asuin- ja elinympäristöä itselleen ja lapsilleen haluavat ovat automaattisesti natseja.

Jos kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sai käräjillä tuomion sanottuaan terroristeja muslimeiksi, niin eikö tässä olisi rikosilmoituksen paikka, Odinit? Suomessakin on jo ennakkotapaus, jossa rasistiksi haukkumisesta on annettu tuomio. Ja natsi taitaa olla jotain vielä rasistiakin pahempaa?

 

Lähde: KSML

6 thoughts on “Jyväskylän kaupunginjohtaja: ”Natseja ei tänne kaivata”

 • 22.4.2017 at 10:17
  Permalink

  Koivistonkin pitäisi pitää vähän pienempää meteliä. NImittäin, Jyväskylä on sen verran velkainen kaupunki (ollut käytännössä konkursissa jo monta vuotta) että jos nämä kansallismieliset muuttaisivat pois Jyväskylästä, se ajautuisi konkurssiin hetkessä.

  Jyväskylässä on Suomen kallein vesi. Sielä on lähes kallein energia (sähkö- ja kaukolämpö). Opiskelijat eivät tuo veroeuroja kuntaa. Joten, jos perheelliset työtätekevät muuttavat kirjansa kaupungista pois, on Koivistonkin laulut laulettu.

  Reply
 • 22.4.2017 at 10:19
  Permalink

  Ei se kaupunginjohtajan virka kummoisia älynlahjoja tarvitse kun tämäkin tampio on hommaan päässyt.
  Hämmästyttävää miten paljon kusipäistä ja nuijaa jengiä tämän maan johtopaikoilla on.

  Reply
 • 22.4.2017 at 15:33
  Permalink

  Pitäisikö kaupunginjohtajan ensiksi opetella hieman termejä, mitä ne edes tarkoittavat. Kansallissosialisti (natsi) ei vaikuttaisi olevan SOO:n ideologia, lisäksi Jyväskylä ei ole monikulttuurinen vaan monikansallinen, monietninen ja kansainvälinen, kuten Suomi kokonaisuudessaan. Suomi ei ole monikulttuurinen valtio vaan Suomi on yhtenäislkulttuuri. Monikulttuurisuus ei tarkoita eri kulttuuritaustaisten ihmisten läsnäoloa valtiossa – se ei määritä valtiota monikulttuuriseksi. Mm. Jugoslavia oli monikulttuurinen valtio, kuten ovat monet Afrikan ja Lähi-idän valtiot. Mehän tiedämme, ettei niissä kovin hyvin mene juuri tästä syystä.

  Jos menen tältä kaupunginjohtajalta kysymään mitä on inklusiivinen maahanmuuttopolitiikka (vaarallinen poliittinen ideologia), niin tuskin osaa vastata. Ts. kaveri ei edes itse tiedä mitä kannattaa tai mitä vastustaa. Itse en kannata autoritaarista valtiota, jossa vallitsee vain yksi totuus, joka sanellaan ylhäältä käsin. Kaikki mielipiteet ovat klassisen liberaaliuden mukaan sallittuja. Myös ne ikävät.

  Reply
 • 22.4.2017 at 17:11
  Permalink

  Kaupunginvaltuuston vihertyminen tarkoittaa tällaisten mustavalkoisten, suvaitsemattomien ylilyöntien lisääntymistä.

  Reply
 • 22.4.2017 at 23:10
  Permalink

  Kaikenlaisia puupäitä kaupungin johdossa istuukin 🙁

  Reply
 • 28.10.2017 at 01:08
  Permalink

  Kylän päällikkö osoittaa vain tietämättömyytensä. Suomalainen ei voi olla natsi, koska meillä ei ole kansallissosialistista puoluetta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.