FB:ssä leviää Annika Riikosen kysymys, kuka kolaroi Mustangin?

Alle vuorokaudessa yli 2700 kertaa jaettua kirjoitusta hämmästellään myös melkein 500 kommentin voimin. Tapaus on aika mystinen. Auto on viety maalaamon pihaan ja seuraavana päivänä maalaamolta on soitettu, että auto on hieman osunut maalaamon oveen. Kuitenkin kuvista näkee kuinka auton molemmat kyljet ovat osuneet kovaa johonkin ja auton omistaja kyseleekin näköhavaintoja tietääkö joku mitä autolla on tehty? Jos sinulla on näköhavaintoja niin Annikan profiiliin linkki.

Annikan kirjoitus kokonaisuudessaan:

Kokeilen vielä jos jostain saisi näköhavaintoja. Vein auton Tuusulaan sulan alueelle maalattavaksi 10.04.2017. Seuraavana päivänä maalaamo ilmoitti, että auto on osunut hallin oveen. Nyt tarvitsisin näköhavaintoja väliltä 10.04-11.04.2017. Hallin ja auton kunnon nähtyäni minulla on vahva epäilys, että autolla on ajettu luvatta. Rekisteritunnus KOB-743. Auto ehkä nähty 11.04. Klo 06.00 maissa ojassa järvenpäässä mikonkorvenkadulla, toivottavasti joku ois ottanut kuvan. Kun kaikki jaksaa sanoa vastuuvakuutuksesta niin yrityksellä ei sitä ole ja nykyään se ei ole pakollinen vakuutus. Saa ja pitää jakaa, kiitos!

 

Päivitys 26.4.2017: Kyseinen korjaamoyritys on julkaissut asiaan oman vastineensa. Juttu luettavissa täältä:

5 thoughts on “FB:ssä leviää Annika Riikosen kysymys, kuka kolaroi Mustangin?

 • 22.4.2017 at 10:42
  Permalink

  EIhän tässä ole mitään ihmeellistä. Maalaamo on korvausvelvollinen. Vaikka heillä ei olisikaan vastuuvakuutusta, niin he korvaavat auton kuntoon. Ja kun peltiosat on vaihdettu sekä pohjatyöt tehty, niin sitten siirrytään siihen maalaamiseen.

  Toisaalta, onhan täysin mahdollista että jos maalaamon ovina on isot rautaovet, niin tuuli on ottanut toiseen kiinni ja lyönyt sen kuskinpuolen kylkeen. Kyljessä kun ei ole muuta kuin painauma. Ja sillä voimalla jolla se on lyönyt autonkylkeen, auto on eteenpäin ajettaessa osunut oven pystykarmiin. Josta on tullut etupään tuho.

  Jos auto olisi pyörinyt ympäri tai muuta, niin kyljet olisivat naaarmuilla ja runko vääntynyt. Nyt kuvissa on nähtävillä vain kaksi tuhoutunutta kohtaa. Ei mitään ennen niitä tai niiden jälkeen.

  Reply
  • 22.4.2017 at 11:10
   Permalink

   Aika kovaa on saanut ovi kolahtaa kylkeen, kun on vanteenkin halkaissut 😀

   Reply
   • 22.4.2017 at 12:10
    Permalink

    Eipä tommonen vanne ihan hepposesti tollaseen kuntoon tosiaan mene…

    Reply
 • 22.4.2017 at 17:56
  Permalink

  Joku maalaamon työntekijä käynyt heittämässä autolla hieman hurua luvatta ja mennyt vähän pitkäksi ja osunut johonkin!?

  Reply
 • 22.4.2017 at 20:41
  Permalink

  Lievestuoreella tehtiin minun autollani vakuutuspetos samalla tavalla, myöskin korjaamo asialla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.