Junamatka helvettiin – matkustaja sekoaa täysin junassa (Video)

 Youtube tilillä miSHO on julkaistu video, missä matkustaja sekoaa täysin, lopulta sekoava pysäyttää junan hätäjarrulla.

Youtube tilillä kerrotaan asiasta seuraavasti:
”Junamatka Helvettiin, Kyseinen matkustaja pysäytti junan hätäjarrua vetämällä ja rikkoi junan ovia. Matkustajia ei päästetty ekalla pysäkillä junasta pois ”turvallisuus syistä” Vaikka hullu matkustaja uhkasi tappaa.”

3 thoughts on “Junamatka helvettiin – matkustaja sekoaa täysin junassa (Video)

 • 14.3.2017 at 10:17
  Permalink

  Kaverilla taitaa oikeasti olla henkisiä ongelmia. Tuollaisille pitäisi saada hoitopaikka. Mutta kun Suomen hoitolaitoksia suljetaan koko ajan ja potilaita siirretään ”avohoitoon” jossa sitten kukaan ei käy katsomassa onko lääkkeet otettu.

  Reply
 • 14.3.2017 at 19:50
  Permalink

  Hyvä esimerkki siitä, miten Suomessa avohoito toimii ja potilaat voi hyvin.

  Reply
 • 14.3.2017 at 20:21
  Permalink

  älkää te puhuko ku ette ees tunne koko ukkoa =)

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.