Raju kiusaamisvideo leviää facebookissa

Videolla suuri joukko poikia ja tyttöjä naureskelee nuoren tytön haukkumiselle, tönimiselle ja hakkaamiselle. Kukaan sivullisista ei tee asialle yhtään mitään, paitsi videon loppupuolella sivustalta kuuluu huuto ”nyt loppuu” ja kiusaajaporukka jatkaa matkaansa ja uhri jatkaa eri suuntaan.

Uutisessa ollut video on poistettu facebookista, joten se on poistettu uutisesta klo 20.51. Tilalle lisätty väliin menneen naisen blogi, jossa nainen kertoo tapahtumien kulusta ja ohjeistaa kuinka tälläisissä tapauksissa tulisi toimia. Blogiin pääset tästä linkistä: https://seerilainenfitnessblogi.wordpress.com/2017/03/12/someraivo/

Video katsottavissa vielä: http://mvlehti.net/2017/03/12/jarkyttava-video-nuoren-tyton-kiusaamisesta-leviaa-somessa-kulovalkean-tavoin-katso-video/

Keskustelu tekijän isän kanssa käy somessa kuumana, muutama kuvakaappaus keskusteluista.

One thought on “Raju kiusaamisvideo leviää facebookissa

  • 12.3.2017 at 19:26
    Permalink

    Onko fb kuvat toimituksen sensuroimia? Kannattaisi poistaa myös kuvan 1 viimeisen rivin nimi vai oliko vahinko..? No kakku on jo housussa ja käyttäjän tili varmasti saanut postia tämän huomanneilta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.