Vapaalla ollut Helsingin poliisi kävi humalassa uhkailemassa Suomi ensin leirissä – poliisi poisti paikalta (video)

Video häirikkö poliisin poistamisesta.
Paikalla ollut Suomi Ensin aktiivi yritti rauhoitella häiriköinyttä poliisia, poliisi oli uhkaillut aktiivin perhettä ja haastanut aktiiveja tappeluun.

Paikalla olleet Suomi Ensin aktiivit oli kokeneet poliisin uhkailun sen verran uhkaavaksi, että oli jouduttu soittamaan hätäkeskukseen ja pyytämään apua häirikön virkaveljiltä. Poliisi partio saapui kohteeseen muutamissa minuuteissa,  poliisin saapuessa paikalle oli häirikkö näyttänyt virkamerkkiä poliisipartiolle.

Häiriköinyt poliisi oli silminnähden tukevassa humalassa. Tapauksesta on jätetty rikosilmoitus Helsingin poliisin Pasilan toimipisteeseen.
Sama poliisi yritti reilu viikko sitten tuoda Suomi Ensin leiriin eksyksissä olevaa Kongolaista, Suomi Ensin aktiivit veikkasivat että tämä episodi olisi suututtanut häiriköineen poliisimiehen. Yksi aktiivi korosti kuitenkin, että heille ei selvinnyt varmaa häiriköinnin syytä, ”tämä on vaan spekulaatiota”.

Helsingin poliisi oli ilmoittanut Suomi Ensin aktiiveille, että tapauksen tutkinta siirretään Keskusrikospoliisille.

Nykysuomen  toimitus ei saanut minkäänlaista kommenttia Helsingin poliisilta yön tapahtumista.

Pahoittelut videon huonoa laatua

 


 

 

 

 

 

106,414 total views, 4,125 views today

114,624 total views, 1,689 views today

31 thoughts on “Vapaalla ollut Helsingin poliisi kävi humalassa uhkailemassa Suomi ensin leirissä – poliisi poisti paikalta (video)

 • 28.2.2017 at 10:37
  Permalink

  Ite olen vedelly muutamaa kyttää pataan kun on tullu nillittelee kun puolustelee noita matuja ja jatkossakin sama homma kun ei suojele kanttiksia.

  Reply
  • 28.2.2017 at 14:32
   Permalink

   Onhan se varma että olet 😀

   Reply
 • 28.2.2017 at 12:05
  Permalink

  No, ylilyönti joka paljastaa huonon itsetunnon. Eipä siinä mitään, itse kullakin välillä keittää yli. Ja toisaalta, hän saanee sakkoja toimistaan.

  Toivottavasti muut poliisit ottavat asiallisemmin.

  Reply
  • 28.2.2017 at 13:03
   Permalink

   Heh 🙂 Luuletko ihan aikuisten oikeasti, jotta poliisi antaisi poliisille sakot?

   Reply
   • 2.3.2017 at 04:06
    Permalink

    Ei riitä sakot vaan tämä kaveri pitäisi erottaa. Käyttää virka-aikana työautoaan omien ystäviensä ajeluttamiseen eli toimii taksina. Sekin on virkarikos jo. Toivottavasti tämä virkarikoksia solkenaan tekevä poliisi saa potkut hommistaan. Vartijaksi terve menoa vaa !! Sit voidaan törmätä kadulla eikä oli sulla virkamerkki suojelemassa kun päälle yrität käydä. Silloin sua sattuu pitkätukka !

    Reply
    • 3.3.2017 at 03:53
     Permalink

     Vai että taksina! Eikös se ole taksi, että pyytää kyydistä rahaa? Totean, että tuo videolla esiintyvä poliisi ei kyllä millään tavoin edusta kusisinta joukkoa poliisista. En tosiaan tiedä motiiveista tai syistä, miksi oli kongolainen kyytiin päässyt, mutta kävi vain pikkuinen erehdys ja silleen… Mieluummin sitten käyttää sitä virka-autoa kongolaisten kyyditsemiseen kuin puolustuskyvyttömien ”muiluttamiseen”.

     Täytyy myös todeta, että Suomi ensin porukan mielipuolinen röhötys ja mustamaalaminen menee kyllä niin yli tuossa tapauksessa, että jos tuolla tavoin yrittävät paljastaa Suomen poliisin ja virkakunnan typeryyttä niin täytyy sanoa, että väärään osoitteeseen meni. Mieluummin näitä ”kongoaisten kavereita” kuin virkapuvussa mesoavia uhkailijoita.

     Eli lähinnä pöyristyttävää ja kuvottavaa käytöstä Suomi ensin porukalta mustamaalata tuota poliisia kun ei varsinaisesti ainakaan videossa nähden tehnyt mitään rikollista tai väärää. Toki uhkailu on vakava asia, mutta ei tuo röhötys ja mielipuolinen mustamaalaus sen kunniallisempi teko ainakaan ole. Kyllä mullakin ottais herneeseen, jos tuollaisen mielipuolisen loukkauksen kohteeksi joutuisi. Tunnekuohuissa varmaan kaveri ollut – löitte kyllä väärää kaveria. Mutta tällaiseksi tämä on menossa, kun viranomainen lyö törkeästi laimin velvollisuuksiaan ja Suomalainen korruptio alkaa paljastaa kasvojaan näin 100 vuotisjuhlan kunniaksi.

     Reply
  • 1.3.2017 at 01:14
   Permalink

   Oot varmaan ollu pillerihumalassa ja kuvitellut kaiken. Vitun luuseri

   Reply
  • 1.3.2017 at 09:41
   Permalink

   Yksityisellä työsuhde ei jatkuisi vastaavassa ylikeittymisessä. Joilla keittää tuolla tavalla, eivät ole kykeneviä palveluammattiin, etenkään poliisin työhön.

   Reply
 • 28.2.2017 at 12:15
  Permalink

  Minä en ymmärrä tätä touhua, että Miksi Suomen poliisi suojelee näitä kielteisen turvapaikan saaneita mamuja?

  Tätä voisi verrata vaikka siihen, että päästettäisiin, vaarallisiakin, vankeja vankilasta ja poliisi suojelisi näiden vankien oleskelua pitkin kaupunkia.

  Eikö se tarkoita sitä, että nuo mamut, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikan Suomesta, ja silti oleskelevat viikosta toiseen Suomessa, eivätkö he juurikin ole rikollisia?

  En tiedä Suomen laista tälläisessä, mutta näin se maalaisjärki ainakin itselle sanoo, että on rikollista tehdä päinvastoin kuin viranomaiset ovat päättäneet.

  Reply
  • 28.2.2017 at 13:42
   Permalink

   Heidät on vain tehokkaasti aivopesty.

   Reply
 • 28.2.2017 at 12:27
  Permalink

  Aika erikoista, Suomi Ensin mielenosoittajien on turha odottaa saavansa neutraalia kohtelua kyseiseltä poliisimieheltä. Miten voi luottaa viranomaisten apuun jos vapaalla käyvät riehumaan ja uhkailemaan?

  Nyt valoja päälle siellä Helsingin poliisissa ja kyseinen konsta jäähylle.

  Reply
  • 28.2.2017 at 13:25
   Permalink

   Sekin on erikoista ettei valtamedia kiinnitä mitään huomiota Suomi Ensin liikkeen mielenosoitukseen?!

   Ihan kuin sitä ei olisi olemassa ollenkaan???

   Ja kaverit ovat siellä olleet kylmissäkin olosuhteissa viikosta toiseen.

   Jos ihmiset eivät käytä nettiä ja päädy vaikkapa MV-lehden sivuille, heistä voi tuntua, että Suomalaiset haluavat näiden mamujen rantautumisen suomeen!?

   En todellakaan ymmärrä, eikä monet muutkaa, että miksi näitä tuntemattomia miehiä annetaan tulla suomeen tuhansittain, jopa kymmenintuhansittain?

   Reply
 • 28.2.2017 at 12:32
  Permalink

  Potkut. Sialta pois poliisilätkän edut/turva.

  Reply
 • 28.2.2017 at 12:38
  Permalink

  Jos noi ladellut uhkaukset Jambon kohdalla pitävät paikkaansa, niin viraltapano on ainoa vaihtoehto. Ei ole edellytyksiä jatkaa virassa. Jambo voisi lähteä Kongoon kehitysaputehtäviin.

  Reply
 • 28.2.2017 at 13:37
  Permalink

  Kuka suojelee kantasuomalaista, jos poliisi politisoituu, kuten Helsingissä on käynyt? Odinit alkavat vaikuttaa turvallisemmalta vaihtoehdolta, kuin suvakkipoliisit.
  Jos kyseisen poliisin esimies ei puutu näin räikeään virkamerkin väärinkäyttöön, voidaan heittää hyvästit poliisin luotettavuudelle.
  Tämäkin uutinen näkynee ainoastaan vaihtoehtomediasta, mikä kuvastaa täysin mädän valtamedian ala-arvoista tilaa.
  Laittomilla maahantunkeutujilla ei ole mitään asiaa osoittaa mieltään missään! Tilanne on täysin absurdi. Terveessä valtiossa moinen hulluus olisi korjattu vaikka armeijan
  voimakeinoilla.

  Reply
 • 28.2.2017 at 13:52
  Permalink

  Nostan kyl hattuu teille kun siellä jaksatte olla! Pitää itekki täyttää se kortti.

  Reply
 • 28.2.2017 at 15:53
  Permalink

  Onko videota, joka todistaa poliisin uhkailleen jonkun perhettä? Näissä videoissa ei ole mitään muuta kuin Suomi ensin porukan kiroilua ja poliisin pikainen paikalla käynti. Miksei sitä kongopoliisin uhkailua ole esitetty videolla todisteena? Toimittajan suomen kieli on sen verran huonoa, etten minä kehtaisi nolata Nykysuomea kirjoittamalla noin huonoa suomen kieltä. Luulisi, että Suomi ensin -porukka osaisi suomea. Moni mamu osa sitä paremmin.

  Mitä Vittua -lehti kirjoittaa Suomi-Maidanista. Mikä on Suomi-Maidan? Opetelkaa SUOMEN KIELTÄ ennen kuin kehutte olevanne suomalaisia.

  Reply
  • 28.2.2017 at 17:04
   Permalink

   Nimimerkkisi kielii hyvin omasta äidinkielemme OIKEANLAISESTA käytöstä. Tuli vain mieleen. Pyydän anteeksi, jos (kun) kommenttini sisältää väärin aseteltuja pilkkuja tai (ja) muuta häiritsevää….Tarvitsee sanoa, että tota asiaa mäkin mietin, että missäs on se koko pätkä, mut eihä meiä smurffeista saa sellasii näyttää…sehä alentaa meiän luottoa virkavaltaa kohtaan….Eli, en ole sinua tässä mollaamaan tullut, mutta tuskin toi äidinkielen käyttö on tässä se relevantti asia. Poliiseille samat oikeudet ja lait kuin muillekin. Vaikkakaan, ei kyllä ihan heti tule toteutumaan, että ”normipulliainen” olis samalla viivalla virkavallan/päättäjien kanssa.

   Reply
  • 2.3.2017 at 09:34
   Permalink

   1. Tuskinpa läheskään kaikista muistakaan Suomessa syytetyistä laittomista uhkauksista on videomateriaalia aina todistusaineistona? Ja vallan hyvin ovat edenneet oikeuteen asti. Ja todistajiahan tuolla on ollu ihan riittämiin, että eiköhän asioiden todellinen laita kuulusteluissa selviä vallan mainiosti?

   2. Multa kestää pari sekuntia etsiä mistä tahansa Suomen valtamediasta kirjotusvirhe, ja varsinkin Ylen teksti-TV taitaa olla 5 vuotiaan mamulapsen toimittama, mutta ei sekään tunnu Ylellä ketään minnekään hetkauttavan, joten miks sä et siitä sitten narise? Sä (ja mä) maksetaan kuitenkin niiden palkka!

   3. Ja sit noihin sun omiin kielioppi- ja asiavirheisiisi! Moni mamu osaA* sitä paremmin. Mitä Vittua -lehti ei ole enää pitkään aikaan ollu ton niminen, vaan MV-lehti! Suomi-Maidan on kyseisen Suomi Ensin porukan vastamielenosoitukselleen antama lempinimi.

   Opettelemme toki SUOMEN KIELTÄ, mut opettelisitko sä sit olemaan kirjoittamatta sitä, jos vaadit sitä muilta, etkä itsekään osaa?

   Reply
  • 3.3.2017 at 04:28
   Permalink

   Niin paljon kuin viranomaisen ja poliisin käytös ärsyttääkin… Suomi ensin porukka kyseenalaistaa tässä touhunsa totaalisesti. Valittavat kylkiluunmurtumista ja virtsakivistä, vaikka itse lyövät kyseisellä videolla ja uutisoinnillaan niin räikeästi ja kovaa yli että kuvottaa. Videolla kuuluva röhötys kuulostaa lähinnä mielipuolen ulvonnalta. Häpäisisivät sitten edes niitä, jotka oikeasti ovat vittumaisia. Jos tuo kuvassa esiintyvä poliisi edustaa jonkun mielestä suomalaisen poliisikunnan ryvettyneisyyttä tai typeryyttä, kertokoon missä kohdin.

   Jos on oikeasti teltalla uhkailtu, voisi SE katsoa itseään peiliin. Mielipuolinen uutisointi ja tuon hepun erehdyksellä retostelu on pöyrityttävää katseltavaa. Etsikää ne oikeat konnat ja lopettakaa tuo älytön ja asiaton irvailu.

   Reply
 • 28.2.2017 at 17:19
  Permalink

  Suomen poliisi toimii kyllä pääsääntöisesti hyvin asiallisesti mutta joka koppaan mahtuu aina yks mätä omena mutta noiden mamujen asioiden ”villasella” painamiseen pitää puuttua koska jos
  poliisista tehdään rikosilmoitus niin poliisiviranomaisilla on tutkintavelvollisuus. Jos nuo kielteisen
  turvapaikkapäätöksen saaneet jäävät lorvimaan tuonne aseman kulmille niin se aiheuttaa kaikille
  turvallisuusuhan joten aina soitto hätäkeskukseen jos mamu sanoo sanakin sinulle.

  Reply
  • 28.3.2017 at 21:47
   Permalink

   Tiedän tuon kytän vuosien takaa, ei ollut ensimmäinen ylilyönti, toivottavasti kuitenkin viimeinen. Ei tuolla asenteella jatkoon.

   Reply
 • 28.2.2017 at 22:21
  Permalink

  Vedin poliisia pataan vuonna -82. Olin 16 v. 8kk. Ehdotonta.

  Reply
 • 1.3.2017 at 03:09
  Permalink

  Suomen posliinit pistää parastaan! Nyt jumalauta tuo LAITTOMIEN maassanotkujien leiri purkuun ja SUOMI ENSIN! porukalle anteeksipyyntö sekä jonkinlainen kunniamitalli. Sen ovat nämä isänmaalliset totisesti ansainneet tässä taistelussa umpimätää valtiovaltaa vastaan.

  ARVOSTAN!

  Reply
 • 1.3.2017 at 12:39
  Permalink

  Ei yllätä moinen käytös kun on kyse Helsingin poliisista. Ensin siirretään vasta mielen osoitus pois silmistä takavarikoidaan teltta ja henkilökohtaista omaisuutta. Siihen tämä episodi ja media yrittää vaieta viimeiseen asti. Tämän kaiken valossa on vain todettava ettei poliittisesti epäkorrekti Suomi ensin liike ole mielestäni saanut oikeudenmukaista kohtelua osakseen . Sitä on vaikea ymmärtää että laittoman maahanmuuttajan on edes mahdollista olla osoittamassa mieltään?

  Reply
  • 2.3.2017 at 21:14
   Permalink

   Poliisi pahoinpiteli Marco de Witin niin että hän sai murtumia kylkiluihin putkaan viennin yhteydessä. Hän ilmoitti poliisille sairautensa, ei annettu vettä eikä päästetty vessaan. Hän joutui käymään sairaalassa ja on lääkärintod kylkiluiden murtumisesta. Näin toimii Hgin suvakkipoliisit matuja puolustaessaan!

   Reply
   • 12.4.2017 at 19:52
    Permalink

    Ihan oikein sille Marcolle. On itekkin joku mamu se Marco, kun ei sillä ole edes suomalaista nimeä. Tuosta SE porukasta monet näyttävät olevan itse mamuja tai puoliksi sellaisia. Muutama tuon porukan jäsenistä on ollut Suomessa jo vuosikausia eivätkä vielä ole edes oppineet Suomea. Se siitä integroitumisesta. Marcon porukka sai maistaa omaa lääkettään. Voisivat lähettää sen Marcon takaisin sinne Hollantiin, ja samalla ne muut porukan mamut, kuten esim. sen naurettavan jenkin.

    Reply
 • 2.3.2017 at 06:55
  Permalink

  Jos tästä jutusta jotain positiivista löytää, niin se on se, että juttu siirtyi KRP:n tutkintaan. MUTTA! Vantaan poliisi on täynnä suvakkeja. Ihan on omakohtaista kokemusta Poliisit-ohjelmassakin kukkoilleesta J. Lindhistä.

  Reply
 • 2.3.2017 at 06:56
  Permalink

  Jos tästä jutusta jotain positiivista löytää, niin se on se, että juttu siirtyi KRP:n tutkintaan. MUTTA! Vantaan poliisi on täynnä suvakkeja. Ihan on omakohtaista kokemusta Poliisit-ohjelmassakin kukkoilleesta J. LindhistTais tulla triplana…
  HYVÄ!

  Reply
 • 19.5.2017 at 01:03
  Permalink

  Humalaisen suusta kuulee totuuden.. Ihan hyvä että kävi ilmoittamassa roskaporukalle kantansa..viikko sitten kauppatorilla kaksi pilottitakkista hampuusia pelotteli lapsia ja nauratti turisteja huutamalla megafooniin jotain mukamas iskulauseita.. Etummainen kiljui ja toinen kantoi lippua yrittäen marssia minkä pystyi katkokävelyltään..

  Reply
 • 19.5.2017 at 15:16
  Permalink

  Virkamerkin väärinkäyttö oli vakavin rike. Se on kortti joka antaa kantajalleen oikeuden käyttää korkeinta henkilökohtaista valtaa esim. pidättämään henkilön.
  Näinollen kortin kantajalta odotetaan myös korkean tason hallintaa toimissaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.