Paavo Väyrynen Uusi suomi Blogissa: Suomi Terveeksi

Kuntavaalien yhteydessä on syntynyt erikoinen tilanne.

Kansalaispuolueen kannattajista koostuvan ”Terve Helsinki” –liikkeen edustajat tulivat sitoutumattomina Kristillisdemokraattien aloitteesta heidän ehdokaslistalleen. Kristillisdemokraattien pyynnöstä kehotimme kannattajiamme harkitsemaan asettautumista sitoutumattomana KD:n listoille myös muualla maassa. Ehdokkaiden asettaminen jäi kussakin kunnassa tietysti Kristillisdemokraattien päätettäväksi.

Helsingissä syntyi ongelmia, kun Kristillisdemokraatit pyysivät jälkikäteen, että ”Terve Helsinki” –liikkeen neljä ehdokasta suostuteltaisiin luopumaan ehdokkuudesta. Yhden osalta kysymys oli viime lokakuussa julkaistusta facebook-päivityksestä, joka oli poistettu sivulta, mutta jonka joku kd-aktivisti oli kuvakaapannut.  Kolmen osalta perusteena oli toiminta ”Suomi ensin” –järjestössä.

Kun kävi ilmi, ettei ehdokaslistaa voi jälkikäteen muuttaa, Kristillisdemokraatit päättivät poistaa kaksi ”Terve Helsinki” –liikkeen edustajaa ehdokasgalleriastaan. Heitä on syytetty antisemitismistä ja rasismista. Kovia syytöksiä.

”Terve Helsinki” –liike ei tietenkään hyväksy juutalaisvastaisuutta eikä minkäänlaista rasismia.

Kristillisdemokraattien ratkaisu osoittaa omalta osaltaan, kuinka epäterveeksi henkinen ilmapiiri on Suomessa muuttunut.

Kysymys on ennen muuta suhtautumisesta maahanmuuttoon. Suomen liberaali linja on synnyttänyt maahanmuuttoa vastustavaa kansalaistoimintaa. Sitä ei haluttaisi hyväksyä.

Varoitin tästä Juha Sipilää syksyllä 2015. Kun runsaasti maahanmuuttajia oli alkanut tulla Ruotsin kautta Suomeen, ehdotin, että Suomi olisi Itävallan ja Saksan tavoin palauttanut rajatarkastukset länsirajalle. Lisäksi esitin, että Suomen tulisi nopeasti muiden Pohjoismaiden tapaan heikentää maahanmuuttajien etuisuuksia.

Lokakuun alussa kirjoitin Sipilälle:

”Miksi rajatarkastuksia ei palauteta? Miksi muita maita parempia etuisuuksia ei heti leikata? Maan kansainvälinen maine ei näistä toimenpiteistä kärsisi. Sen sijaan maineemme kärsii siitä, että ihmiset kokevat tilanteen olevan täysin hallitsematon ja protestoivat.”

Nämä vetoomukset eivät auttaneet. Tilanne rauhoittui vasta sen jälkeen kun Ruotsi ja Tanska palauttivat rajatarkastukset. Norjakin on toiminut samoin. Suomi ei ole palauttanut tarkastuksia vieläkään. Viime vuonnakin Suomeen tuli noin 6000 turvapaikanhakijaa.

Suomen maahanmuuttopolitiikka on ollut kaikkein liberaaleinta. Vain neljään EU-maahan on tullut suhteellisesti laskien enemmän turvapaikanhakijoita. Lisäksi Suomi on ottanut suhteellisesti eniten vastaan muista EU-maista siirrettyjä turvapaikanhakijoita.

”Suomen sisu”, ”Suomi ensin” ja muut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat järjestöt on leimattu rasistisiksi. Niiden toiminnassa mukana olevien sananvapaus ja kokoontumisvapaus on asettu kyseenalaiseksi.

Maahanmuuttokriittisten järjestöjen toiminnassa mukana olleet ovat epäilemättä syyllistyneet ylilyönteihin. Tähän on johtanut sekin, ettei omia viestejä ole saatu valtamedian kautta julkisuuteen.

Kansanvallan perusedellytys on vapaa ja totuudenmukainen tiedonvälitys. Maahanmuuttoon liittyen on syntynyt ilmapiiri, jossa sen aiheuttamien ongelmien julkinen käsitteleminen on leimattu poliittisesti epäkorrektiksi.

Demokratian toimivuuden kannalta on tärkeää, että kansalaismielipiteet kanavoituvat poliittisen järjestelmän kautta. Muutoin saattaa syntyä ääri-ilmiöitä ja yhteiskuntarauhakin saattaa järkkyä. Ei ole oikein eikä viisasta, jos ehdokkaaksi vaaleihin voi päästä vain hyväksymällä poliittisen valtavirran mielipiteet.

”Terve Helsinki” –liike pyrkii tervehdyttämään pääkaupungin poliittista elämää. Haluamme, että Helsinki luopuu suunnitelmistaan haalia alueelleen jopa 250 000 uutta asukasta Suomen maakunnista ja ulkomailta. Helsingin tulee keskittyä nykyisten asukkaidensa olojen ja elämän laadun parantamiseen. Pyrimme myös torjumaan keskittymiskehitystä ylläpitävää korruptiota.

”Terve Helsinki” –liikkeen aluepoliitiinen linja tervehdyttää koko Suomen kehitystä.

Tervehdyttämistä tarvitaan myös Helsingin ja koko Suomen henkiseen ilmapiiriin.  Meidän on kyettävä keskustelemaan avoimesti kaikista yhteiskunnallisista ongelmista. Vain siten voimme löytää niihin kestäviä ratkaisuja.

Paavo Väyrynen Uusi Suomi

502 total views, 502 views today

4 thoughts on “Paavo Väyrynen Uusi suomi Blogissa: Suomi Terveeksi

 • 4.3.2017 at 14:15
  Permalink

  Paavo se kääntelee takkiaan aina parhain päin ja kerää lahjukset sekä ilmaisen työn itselleen. Mies itse ei pistä tikkua ristiin minkään asian hyväksi. Käskyttää vain toisia.

  Kun kerran Paavolla on oma puolue, Kansanpuolue, niin miksi sen nimissä ei haluttu lähteä vaaleihin? Ainoa järkevä johtopäätös on se ettei Paavo halua erkaantua KEPU:sta vaan pitää Kansalaispuoluetta vipuvartena saadakseen tahtonsa KEPU:ssa läpi. ”Jos ette tee niinkuin haluan niin…”

  Ja kuinka monta sataa tuntia ihmiset ovat tehneet ilmaista työtä Paavon Kanslaispuolueelle? Kaikki hukkaan vain miehen oman narsistisen egon vuokis.

  En minä sitä tarkoittanut vaikka minä niin olen sanonut.

  Reply
  • 6.3.2017 at 06:33
   Permalink

   Ei Paavolla mitään Kansanpuoluetta ole, muukin oli kommentissa baldurointia. Paavo on ollut ainakin kymmenen vuotta maahanmuuttolinjauksissaan nykyistä mieltään, samoin rahapolitiikassa kuin ”EU itsenäisten valtioiden yhteisönä” -politiikassaankin.

   Kansalaispuolue on ”erilainen puolue”, joka etsii yhteistyömahdollisuuksia tärkeissä asioissa kaikkien puolueiden ja puoluejäsenienkin kanssa puolueiden virallisesta kannasta riippumatta.

   Kansalaispuolueen kannattajia on muissakin puolueissa kuin KD:ssa ja he esiintyvät eri puolueiden listoilla kautta maan.

   Reply
 • 11.3.2017 at 14:32
  Permalink

  Paavossa on miestä enemmän kuin tarpeeksi. Eduskunnassa on vain muutama henkilö jotka ovat yhtä selkeesti tätä ählypaskaa vastaan. KD ei ymmärrä feikkipakolaisuutta, ovat vielä ihan unessa.

  Reply
 • 17.3.2017 at 05:20
  Permalink

  paavo oli suomen pankin johtokunnassa eli samanlainen maanpetturi kuin muutkin!! Miksi helvetissä menette kerta toisensa jälkeen näiden sikojen ansaan! Ainoa vaihto ehto on juutalaisten vihaama kansallissosialismi jos haluatte oikeaa muutosta!!

  SAIRASTA PASKAA! KIITOS JUUTALAISTEN!!

  Juutalaisryhmät pyrkivät korvaamaan Amerikan valkoisen väestön maahanmuuttajilla. Mitä etnisesti hajaantuneempi kansa on, sitä epätodennäköisemmin valtiossa esiintyy ”rasismia” ja juutalaisvastaisuutta. Käytännössä kaikki maailman valtavirtaiset juutalaisjärjestöt kannattavat monikulttuurisuutta länsimaissa, mutta juutalaista ylivaltaa Israelissa. The Jerusalem Postin mukaan juutalaiset kannattavat jopa muslimimaahanmuuttoa; juutalaiset pitävät islamilaista fundamentalismia lopulta eurooppalaisperäistä antisemitismiä pienempänä uhkana. Videolla haastateltava psykologian professori Kevin MacDonald on kirjoittanut aiheesta lukuisia artikkeleita kirjoissaan, lehdissään ja The Occidental Observer –verkkosivuilla (1, 2, 3).

  Samalla kun sadattuhannet laittomat (ja noin miljoona laillista) maahanmuuttajat ylittävät ongelmitta Yhdysvaltojen rajat joka vuosi, amerikkalaisten veronmaksajien varoja käytetään Israelin rajojen vartioimiseen. Valtamedia painostaa kansalaisia, eikä käytännössä kukaan uskalla vaatia valkoisten oikeuksia vaalivaa maahanmuuttopolitiikkaa. Miten näin pääsi käymään? Kuinka juutalaiset avasivat länsimaiden rajat?

  Suurin osa maahanmuuttajista tuli Euroopasta ja he sulautuivat nopeasti Yhdysvaltojen valkoiseen kantaväestöön. Ongelmia alkoi kuitenkin syntyä, kun juutalaismaahanmuuttajien virta Itä-Euroopasta voimistui (1, 2, 3). Juutalaiset eristäytyivät muusta väestöstä ja heillä oli erittäin vahva vasemmistolainen, valtaväestöön kriittisesti suhtautuva poliittinen agenda. Kommunistisesta ja sionistisesta radikalismista oli tullut Itä-Euroopassa juutalaisia alakulttuureita. 1924 Yhdysvalloissa säädettiinkin laki, jolla pyrittiin rajoittamaan ennen kaikkea juutalaisten pääsyä maahan turvallisuuden ylläpitämiseksi.

  Anti-Defamation Leaguen kaltaiset varakkaat juutalaisjärjestöt alkoivatkin jo 1900-luvun alussa kampanjoida vapaan maahanmuuton puolesta, jotta juutalaisten pääsyä Amerikkaan ei rajoitettaisi. Sama jatkuu edelleen: juutalaiset vaativat monikulttuurisuutta ja vapauksia kaikille vähemmistöille turvatakseen oman asemansa länsimaissa. Juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivat syyttää kaikkia vastuullisen maahanmuuttopolitiikan puolestapuhujia ”rasisteiksi”. Sana ”rasisti” oli itse asiassa kahden juutalaisen kommunistiradikaalin, Magnus Hirschfeldin ja Leon Trotskin kehittämä. Monet muutkin maahanmuutto- ja vähemmistökeskustelun leimakirveet ovat juutalaisten keksimiä: Moritz Steinschneiderin ”antisemitismi”, Theodore W. Allenin ”valkoinen etuoikeus”, George Weinbergin ”homofobia”, Margaret H. Feldmanin ”seksismi” ja jopa Konrad Heidenin ”natsi”.

  Dokumentti esittää videon Anti-Defamation Leaguen kokouksesta, jossa juutalainen puhuja muistuttaa yleisöä, että ”Toora ja Talmud velvoittavat meidät toivottamaan muukalaiset tervetulleiksi”. Jostain syystä Toora ja Talmud eivät kuitenkaan ole estäneet sitä, että Israel pyrkii aktiivisesti käännyttämään värilliset maahanmuuttajansa länsimaihin ja on jopa steriloinut mustia maahanmuuttajanaisia.

  HERÄTYS IHMISET!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.