Teuvo Hakkaraisen oikeudenkäynti tänään.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen vastaa tänään Keski-Suomen käräjäoikeudessa syytteeseen ”kansanryhmänvastaisesta kiihottamisesta”. Syyte liittyy hänen Nizzan terroriteon jälkeiseen facebook-kommenttiinsa.

Hakkarainen oli todennut kaikkien terroristien olevan muslimeja. Sanonnan totuudenmukaisuutta ei käsitellä oikeudessa.

Käräjäoikeuden päätös: 20 päiväsakkoa. Jäämme odottamaan, mikä vaikutus raykaisulla on muslimien toimintaan. di-gold

 

Yle 04.01.2017.

 

banner_money_v2_300x250

 

15,877 total views, 1 views today

Reviewing the campaign after you’ve counted the new sales and tracked the channels can be extremely valuable for the future. Gathering your marketing team together to review the high and low points of the campaign, and figuring out why certain things worked or didn’t work, can help you build a stronger campaign for the future.. Sketch in your larger pieces of furniture like the couch and chairs. Draw more than one wholesale football jerseys china floor plan and consider different furniture configurations.. Brady threw for 236 yards and two touchdowns, and the defending AFC champion Patriots routed the Titans 34 13 for their ninth straight season opening win. It’s the longest current streak in the league.. You turn all the pants inside out to get the pockets exposed and that’s going to make it easier for you to put the pads in. Then once you do that you take the pants and you turn them back in the correct way and you can put them on. It’s also got to do in the moment you’re fighting, what card. If you’re the main event, under or before the main event. Prepare the chicken soup for the diet. You will combine vegetables (broccoli, carrots, onions, celery, turnips, and jalapeno peppers) with chicken broth and fresh chicken to make a large pot of soup. The product marked with an asterisk was found to be non specific by Wholesale Jerseys sequencing. Amplification from three independent cDNA preparations is shown. Fitzpatrick actually has had decent success against the Patriots recently, throwing for 591 yards and five touchdowns without an oakley outlet interception in the teams’ two meetings last year. Career wise, though, it’s another story: In nine starts, he’s 2 7, with 18 touchdown passes and 17 interceptions.. I am a Cleveland Brown to the core, and always will be. It was an honor to lead our players and coaches, and I appreciate their dedication and sacrifice. At least Osweiler is actually playing for his team. The Eagles handed Daniel a $21 million deal seven Eagles players will make more than Daniel in 2016 with the hope that he would never have to play. Since green is the school’s main color, she gave the defense the name ”Mean Green”. In reality as a man and as a player he was really a good cheap football jerseys china guy.. If he is seeing the ball that well good things will come. He will have the occasional day off as most catchers do so that shouldn’t deter you from adding him. SMG Company is not just capitalizing growth opportunities in the hydroponics sector but also the pesticide sector. The company is currently ray bans sale working with state governments to secure federal Replica Oakleys registrations to specify what oakley outlet pesticides can be used safely when cultivating cannabis.

5 thoughts on “Teuvo Hakkaraisen oikeudenkäynti tänään.

 • 4.1.2017 at 09:20
  Permalink

  Jaa, eikös juuri sitä väitettyä ”rikosta” pitäisi tutkia? Eli sitä ovatko kaikki terroristit muslimeja. Jos ovat niin Hakkarainen pitää todeta syyttömäksi ja hänen maineensa pitää puhdistaa toteamalla että kaikki terroristit ovat muslimeja.

  Reply
 • 4.1.2017 at 20:25
  Permalink

  Demlalaista ”oikeus”-käytäntöä:

  Mvlehti kirjoitti 4.1.2017:

  ”Hakkaraiselle sakkoja muslimikirjoituksesta
  ”Noitavainoa ja pelleilyä”, kommentoi Teuvo Hakkarainen oikeudenkäyntiä…”,

  Magneettimedia 14.11.2013:
  ”Mikä on Demla?

  Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (HALONEN) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

  Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

  Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

  Reply
  • 5.1.2017 at 10:21
   Permalink

   Demla ajaa myös Frankurtin koulukunnan mukaista kulttuurimarksilaisuutta jossa luonnollisuus käännetään päinvastaiseksi luonnottomuudeksi. Demla toteuttaa myös ”Kalergi suunnitelmaa”, jonka tavoite on eurooppalaisten valkoihoisten, kuten suomalaisten hävittäminen ja korvaaminen afrikasta ja lähi-idästä tuotavalla väestöllä.

   Reply
   • 5.1.2017 at 21:29
    Permalink

    ’Romurautaa-blogisti kirjoittaa artikkelissaan ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon” mm.:

    ”…Antamatta meille mitään ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistaan – [Frankfurtin] koulukunta on suositellut ”Hiljaisen” kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi – muun muassa:

    1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
    2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
    3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
    4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
    5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
    6. Ylettömän juomisen edistäminen
    7. Kirkkojen tyhjentäminen
    8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
    9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
    10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
    11. Kannustetaan perheiden hajoamista

    Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta ”pansexualismista” – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet. Heidän myöhemmät tavoitteensa olisivat:

    • hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
    • oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
    • poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
    • poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
    • todeta naisten olevan ”sorrettu luokka” ja miesten ”sortajia”

    [Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen] Willi Munzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin: ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää…””

    Koko artikkeli: isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.