”Monikulttuuri on epäonnistunut, myöntää Angela Merkel

Nuorille kristillisdemokraateille perjantaina (16.12.) pitämässää puheessa (kuvassa) Saksan liittokansleri Angela Merkel myöntää Saksassa noudatetun monikulttuurisen ja maahanmuuttajien integroimiseen tähtäävän politiikan epäonnistuneen.

Idea, että erilaisen kulttuurisen taustan omaavat ihmiset eläisivät onnellisesti rinnakkain, ei toimi, sanoi Merkel kuulijoilleen Potsdamissa. Maahanmuuttajien  itsensä pitää tehdä enemmän integroitumisensa eteen, hän jatkoi ajatusta. ”Tämä lähestymistapa on epäonnistunut, lopullisesti epäonnistunut”, Merkel sanoi tarkoittaen monikulttuurisuutta.

Viime viikolla Merkelin puoluetoveri ja Baijerin pääministeri Horst Seehofer esitti turkkilaisen ja arabi-maahanmuuton pysäyttämistä. Jo aiemmin entinen keskuspankin johtaja Thilo Sarrazin on kirjoittamallaan kirjalla aiheuttanut kohua. Hän totesi maahanmuuton alentavan keskimääräistä älykkyyttä Saksassa. Sarrazinia on sensuroitu ja moitittu näistä lausunnoistaan, mutta ne ovat saaneet yleisöltä suosiota.

Merkel irtisanoutui jyrkästi Thilo Sarrazinin keskustelunavauksesta, kun hänen kirjansa julkaistiin, mutta perjantaina hän itse totesi: Monikulttuurisuus on kuollut. di-gold

Guardian 17.12.2016.

10 thoughts on “”Monikulttuuri on epäonnistunut, myöntää Angela Merkel

 • 19.12.2016 at 04:33
  Permalink

  saman merkel sanoi jo vuosia sitten silti mikaan ei ole muuttunut ei kommunisti mihinkaan karvoistaan paase

  Reply
 • 19.12.2016 at 06:04
  Permalink

  Kulttuurimarxilaisuus henkitoreissa , minne sitten kansanliikkeet suuntaavat sieltä ylimääräisiksi jääneet voimavarat ? Mitä oppeja sionismi keksineekään tuon tilalle vai kuoleeko sionismikin ?

  Reply
 • 19.12.2016 at 06:09
  Permalink

  Merkel on hitlerin tytär ja jatkaa isänsäviitoitamalla tiellä eli yrittää tuhota saksan kansan, adolfia sanotaan olevan vartti juutalainen ja juutalaiset yritää tappaa valkoisen rodun jos nyt kasoo israeeliin niin eivät he sinne ketään ota etiopialaiaet juutalaiaet kasratioidaan ja pitävät kovassa työassä israelin on matabuchus omaisuus kansa jolla se yrittää tuhota koko maailman

  Reply
 • 19.12.2016 at 06:14
  Permalink

  Angelilla jokin illujen käsimerkki millä he viestittävät toisille todellista sanomista, esim koska valehtelevat, valheen isä on nyt maailmassa ihmisen muodossa, aika alkaa nyt loppumaan saatanalta ja tämä ei ole vitsi

  Reply
 • 19.12.2016 at 07:10
  Permalink

  Merkel koittaa nuoleskella äänestäjiä puolelleen keinolla millä hyvänsä. Kristilliset ovat hävinneet kolmessa osavaltiossa vaalit niin murskaavasti että Merkelistä ei tule seuraavaa liittokansleria jos virka täytetään ääntenlaskennalla. Berliinikin jo menetettiin kristillisiltä viher-vsemmistolle ja kristilliset lensivät oppositioon.

  Jos olette nähneet sen valokuvan jossa Merkel rukoilee ja sanoo ”Teidän tulee auttaa minua auttamaan teitä” niin se oli populismissa korneimpia esityksiä. Pari viikkoa aikaisemmin rouva oli hakannut nyrkillä puhujapöntössä kantta ja huutanut että pakolaispolitiikka jatkuu ja että Saksa tarvitsee miljoona pakolaista vuodessa lisää. Ja kun osavaltioiden vaalitulokset alkoivat tulla julki, niin Merkel oksettavan-kornisti ”sai hengellisen herätyksen” ja ryhtyikin ajamaan asioita kansan haluamalla tavalla. Ja kuin taikaiskusta Merkel kertoi että ”Jos pääsen vielä seuraavaksi liittokansleriksi niin sitten voidaan keskustella siitä kuinka laittomasti maassaolijat saadaan täältä poistetuksi” tietäen täysin valhetelevansa. Kun matut ovat hävinneet Saksassa gettoihinsa, ei niitä sieltä löydetä.

  Sanonta:”Ennen maa repeää kuin huora häpeää” sopii tämän rouvan esityksiin todella napakasti. Siinä miellä on Saksan Katainen.

  Reply
 • 19.12.2016 at 12:29
  Permalink

  Kerkesin jo riemuita et kaikkien suvakkien äiti on lopulta myöntänyt täydellisen epäonnistumisen, mutta tuo Guardian uutinenhan on 6 vuotta vanha ??? eli mikä se nyt on tämänhetken tilanne ?

  Reply
 • 19.12.2016 at 19:34
  Permalink

  vitun tyhmä lehmä heräs vuoden myöhässä

  Reply
 • 20.12.2016 at 11:48
  Permalink

  Kuusivuotta vanha juttu.

  Reply
 • 20.12.2016 at 12:31
  Permalink

  Merkkeli syytteeseen avunannosta ”kansan murhaan” ?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.