Terroristien valtaama turismikohde Jordanian erikoisjoukkojen hallussa.

Jordanian erikoisjoukot ovat ottaneet kontrolliinsa Karakin kaupungin ristiretkien aikaisen linnoituksen, johon turisteja vankeinaan pitäneet terroristit olivat asettuneet.

Tietojen mukaan 29 turistia on kuljetettu sairaalaan. Aseistettujen miesten kaapatessa turistit kuoli yhteenotossa poliisin kanssa 9 henkilöä.  Menehtyneiden joukossa on ainakin viisi turistia.

Asiasta lisää: Guardian 18.12.2016.

One thought on “Terroristien valtaama turismikohde Jordanian erikoisjoukkojen hallussa.

  • 19.12.2016 at 06:57
    Permalink

    Niin ikävää kuin tämä onkin turistien omaisille niin pitää muistaa että alueelle missä on sotatila ei kannata mennä. Ja varsinkin noille alueille joissa on islamistit valloillaan, sinne vielä vähemmän. Aikoinaan lähi-idässäkin oli rauha maassa kun Shaahi oli vallassa. Mutta nämä radikaalit hihhulit sylksivät hänet vallasta ja siihen loppui maan kehitys. Siitä alkoi taantuma joka on johtanut maan kivikaudelle takaisin. Ja nyt se porukka haluaa tuhota euroopankin samalle aikakaudelle.

    Vielä -70 luvulla lähi-idässä saivat naiset opiskella yliopistoissa, kulkea minihameissa, kaupoissa myytiin väritelevisioita ja kadut olivat leveitä sekä reunustettu puilla, puistoilla ja suihkulähteillä. Mitä on nyt? Ei mitään. Kaikki on revitty auki hiekalle asti. Puut tapettu, suihkulähteet rikottu ja varastettu, katujen asfaltit varastettu.

    Ja sitten vielä joku haluaa noihin maihin lomamatkalle…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.