Göteborgin keskustassa ammuttu ja poltettu auto

Aftonbladetin mukaan ainakin kahta ihmistä olisi ammuttu keskustassa. Poliisi on saanut hälyytyksen ampumisesta ja palavasta autosta klo 18.30. Tapaus sattui Göteborgin keskustassa Vasagatanila. Poliisin varmistamien tietojen mukaan ainakin yksi ihminen on hakeutunut sairaalaan ja rikosnimike täydentyy uhrin vammojen perusteella. Esitutkinnan nimike on kuitenkin murhan yritys. Ketään ei toistaiseksi ole pidätetty. Silminnäkijä oli nähnyt 3-4 naamioituneen henkilön ampuvan useita laukauksia.

Myös palava auto löydettiin samalta kadulta, auto oli ilmiliekeissä mutta käynnissä. Silminnäkijän mukaan palavan auton läheisyydessä oli miesjoukkoa huutelemassa kovaan ääneen ja silminnäkijä oli vetäytynyt paikalta pelottavan ilmapiirin vuoksi. Toisen silminnäkijän mukaan autosta noussut naamioitunut miesjoukko olisi itse sytyttänyt auton palamaan molotovin koktailia muistuttavalla pullolla.

 

Lähde: aftonbladetexpressen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.