Mieti kaksi kertaa kun postaat, Tizianan surullinen tarina – Video lähti levii netissä – päätyi itsemurhaan

Italialainen  Tiziana Cantonen, oli äitinsä mukaan normaali ja iloinen 31-vuotias nainen. Tiziana tykkäsi juhlia ja pitää hauskaa, mutta normaalilla tavalla. Tiziana jakoi kuviaan instagramissa ja facebookissa, kuten jokainen nykyajan nuori ja vähän vanhempikin.

Eronnut Tiziana päätti yhtenä päivänä tehdä itsestään pienen seksivideon uuden poikaystävänsä kanssa. Videon hän lähetti muutamille ystävilleen ja ex poikaystävälleen. Video kuitenkin pääsi vuotaman vapaasti nettiin, jolloin se joutui ennen pitkää pornosivustoille ja sitäkautta suurempaan levitykseen. Video keräsi niin massiiviset katselija määrät, että täysin tuntemattomat ohikulkijat tunnistivat Tizianan jo kadulla ohikävellessään. Tiziana joutui myös cyber häiriköiden kohteeksi ja alkoi saada häiriöpostia asian tiimoilta.

Tiziana masentui asiasta entistä enemmän. Mitään ei ollut enää tehtävissä. Pahin oli jo tapahtunut, eikä videon leviämistä voinut estää enää millään. Facebookin puolella leviävää videota pyydettiin poistamaan palvelusta, mutta Facebook ei siihen suostunut. Asiasta haettiin vielä oikeuden päätös, jonka facebook lopulta hyväksyi.

Syyskuun 15 päivä loppuunpalanut Tiziana lopulta tappoi itsensä. Hän ei kestänyt enää videon leviämisestä johtuvaa painetta.

3 thoughts on “Mieti kaksi kertaa kun postaat, Tizianan surullinen tarina – Video lähti levii netissä – päätyi itsemurhaan

 • 5.11.2016 at 17:04
  Permalink

  Näinhän se menee. Ihmiset lataavat internettiin mitä tahansa eivätkä ymmärrä sitä että kun se on sinne kerran laitettu, se on levinnyt samanaikaisesti ainakin 100 serverille, eikä ikinä poistu internetistä. Kaikki kuvat, videot ja tekstit elävät sielä ikuisesti.

  Reply
 • 5.11.2016 at 18:25
  Permalink

  Netti on nykyään julma koulukiusaamisen muoto. Sensijaan, että tätä valvottaisiin ja lapsia suojeltaisiin, sisäministeri Paula Risikko ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen päättivät repiä vähäisistä poliisiresursseista 50 poliisia kyttäämään realististen suomalaisten nettipuhetta, kun eivät enää jaksa olla eliitin kyykytettävinä ja matuloisten elättäjinä. Sitäkin ihmettelen, onko vanhemmilta oikein levittää netissä pienten lastensa kuvia ja videoita heistä? Voisiko lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila hoitaa tämän kaltaisia asioita sensijaan, että hyysää partalapsosia?

  Reply
 • 3.1.2020 at 02:31
  Permalink

  Hei. se pani jotain viittäkin äijää samaanaikaa parilla videolla ja joka videolla vähintään kaks oli mukana eli ei mikää pikku pano poikaystävän kannsa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.